MyMemory, die größte Translation Memory der Welt
Click to expand

Sprachkombination: Click to swap content  Fachgebiet   
Suchen mit Google

Sie suchten nach: gjykimin ne mungese    [ Farben deaktivieren ]

Mitwirkung von Menschen

Von professionellen Übersetzern, Unternehmen, Websites und kostenlos verfügbaren Übersetzungsdatenbanken.

Eine Übersetzung hinzufügen

Albanisch

Griechisch

Info

Gjykata e shtyu gjykimin për në 19 dhjetor.
http://www.setimes.com/

Το δικαστήριο ανέβαλε τη δίκη για τις 19 Δεκεμβρίου.
http://www.setimes.com/

Letztes Update: 2012-04-06
Fachgebiet: Allgemein
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

Dy te tjeret, Milan Lukic dhe Oliver Kersmanovic, u gjykuan ne mungese dhe moren denime prej 20 vjet burgim.
http://www.setimes.com/

Οι άλλοι δυο, Μίλαν Λούκιτς και Όλιβερ Κρσμάνοβιτς, δικάστηκαν ερήμην τους και έλαβαν ποινές φυλάκισης 20 ετών.
http://www.setimes.com/

Letztes Update: 2012-04-06
Fachgebiet: Allgemein
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

"Kjo nuk do të ishte pozitive, në gjykimin tonë."
http://www.setimes.com/

"Κατά την κρίση μας, αυτό δεν θα ήταν θετικό".
http://www.setimes.com/

Letztes Update: 2012-04-06
Fachgebiet: Allgemein
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:
Achtung: Enthält unsichtbare HTML-Formatierung

Thuaji diturisë: "Ti je motra ime" dhe quaje "shok" gjykimin,
Proverbs 7.4

Ειπε προς την σοφιαν; συ εισαι αδελφη μου και καλεσον την φρονησιν συγγενη σου
Proverbs 7.4

Letztes Update: 2012-05-05
Fachgebiet: Religion
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:
Achtung: Enthält unsichtbare HTML-Formatierung

Gjithashtu të enjten, gjykata e lartë turke shtyu gjykimin ndaj ish kryeministrit Mesut Jilmaz.
http://www.setimes.com/

Επίσης την Πέμπτη, το Ανώτατο Δικαστήριο της Τουρκίας διέκοψε τη δίκη εναντίον του πρώην Πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ.
http://www.setimes.com/

Letztes Update: 2012-04-06
Fachgebiet: Allgemein
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

Legjislacioni, i miratuar ne mungese te opozites, parashikon kufizime ne lidhje me organizimin e referendumeve mbi ceshtje thelbesore te tilla si mbrojtja, gjendjet ushtarake dhe te emergjences, amnestia dhe buxheti.
http://www.setimes.com/

Η νομοθεσία, η οποία ψηφίστηκε απουσία της αντιπολίτευσης, προβλέπει περιορισμούς σχετικά με τη διοργάνωση δημοψηφισμάτων για θεσμικά ζητήματα όπως η άμυνα, ο στρατός και οι καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, η αμνηστία και ο προϋπολογισμός.
http://www.setimes.com/

Letztes Update: 2012-04-06
Fachgebiet: Allgemein
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

Disa kompani që ofrohen për kontratat lidhur me nismën po ankohen rreth një mungese transparence.
http://www.setimes.com/

Η κυβέρνηση δεν έχει αποκαλύψει το ποσό που πρόκειται να δαπανήσει στο πρόγραμμα.
http://www.setimes.com/

Letztes Update: 2012-04-06
Fachgebiet: Allgemein
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

Ki besim tek Zoti me gjithë zemër dhe mos u mbështet në gjykimin tënd;
Proverbs 3.5

Ελπιζε επι Κυριον εξ ολης σου της καρδιας, και μη επιστηριζεσαι εις την συνεσιν σου
Proverbs 3.5

Letztes Update: 2012-05-05
Fachgebiet: Religion
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

sepse gjyqi do të jetë pa mëshirë për atë që nuk ka treguar mëshirë; dhe mëshira triumfon mbi gjykimin.
James 2.11

Επειδη ο ειπων, Μη μοιχευσης, ειπε και, Μη φονευσης αλλ' εαν δεν μοιχευσης, φονευσης δε, εγεινες παραβατης του νομου.
James 2.11

Letztes Update: 2012-05-05
Fachgebiet: Religion
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

Por, mbasi Pali u apelua tek Augusti për të marrë gjykimin e tij, dhashë urdhër që ta ruanin derisa të mundem ta dërgoj te Cezari''.
Acts of the Apostles 25.21

Αλλ' επειδη ο Παυλος επεκαλεσθη να φυλαχθη εις την κρισιν του Σεβαστου, προσεταξα να φυλαττηται, εωσου πεμψω αυτον προς τον Καισαρα.
Acts of the Apostles 25.21

Letztes Update: 2012-05-05
Fachgebiet: Religion
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

"Do të shfaq lavdinë time midis kombeve dhe tërë kombet do të shohin gjykimin tim që kam zbatuar dhe dorën time që kam vënë mbi ta.
Ezekial 39.21

Και θελω θεσει την δοξαν μου μεταξυ των εθνων, και παντα τα εθνη θελουσιν ιδει την κρισιν μου την οποιαν εξετελεσα και την χειρα μου, την οποιαν επεβαλον επ' αυτα.
Ezekial 39.21

Letztes Update: 2012-05-05
Fachgebiet: Religion
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:
Achtung: Enthält unsichtbare HTML-Formatierung

Ashtu siç e zbatova gjykimin tim mbi etërit tuaj në shkretëtirën e vendit të Egjiptit, kështu do ta zbatoj gjykimin tim mbi ju", thotë Zoti, Zoti.
Ezekial 20.36

καθως εκριθην με τους πατερας σας εν τη ερημω της γης Αιγυπτου, ουτω θελω σας κρινει, λεγει Κυριος ο Θεος.
Ezekial 20.36

Letztes Update: 2012-05-05
Fachgebiet: Religion
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:
Achtung: Enthält unsichtbare HTML-Formatierung

Kush respekton urdhërin e tij nuk do të pësojë asnjë të keqe; zemra e njeriut të urtë di në fakt të dallojë kohën dhe gjykimin,
Ecclesiastes 8.5

Ο φυλαττων την προσταγην δεν θελει δοκιμασει πραγμα κακον και η καρδια του σοφου γνωριζει τον καιρον και τον τροπον.
Ecclesiastes 8.5

Letztes Update: 2012-05-05
Fachgebiet: Religion
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

Një njeri lëvdohet për gjykimin e tij, por ai që ka një zemër të çoroditur do të përçmohet.
Proverbs 12.8

Ο ανθρωπος εγκωμιαζεται κατα την συνεσιν αυτου ο δε διεστραμμενος την καρδιαν θελει εισθαι εις καταφρονησιν.
Proverbs 12.8

Letztes Update: 2012-05-05
Fachgebiet: Religion
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

Në ato ditë dhe në atë kohë do të bëj që të mbijë për Davidin një filiz drejtësie, që do të ushtrojë gjykimin dhe drejtësinë në vend.
Jeremiah 33.15

Εν ταις ημεραις εκειναις και εν τω καιρω εκεινω θελω αναβλαστησει εις τον Δαβιδ βλαστον δικαιοσυνης, και θελει εκτελεσει κρισιν και δικαιοσυνην εν τη γη.
Jeremiah 33.15

Letztes Update: 2012-05-05
Fachgebiet: Religion
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

Sepse aty janë vënë fronet për gjykimin, fronet e shtëpisë së Davidit.
Psalms 122.5

Διοτι εκει ετεθησαν θρονοι δια κρισιν, οι θρονοι του οικου του Δαβιδ.
Psalms 122.5

Letztes Update: 2012-05-05
Fachgebiet: Religion
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

dhe do t'ju çoj në shkretëtirën e popujve, dhe atje do të zbatoj gjykimin tim mbi ju, ballë për ballë.
Ezekial 20.35

Και θελω σας φερει εις την ερημον των λαων και εκει θελω κριθη με σας προσωπον προς προσωπον
Ezekial 20.35

Letztes Update: 2012-05-05
Fachgebiet: Religion
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

me qëllim që ti të ruash gjykimin dhe buzët e tua të fiksojnë diturinë.
Proverbs 5.2

δια να τηρης φρονησιν και τα χειλη σου να φυλαττωσι γνωσιν.
Proverbs 5.2

Letztes Update: 2012-05-05
Fachgebiet: Religion
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

një erë edhe më e fortë nga këto do të vijë nga ana ime; tani që unë do të shqiptoj gjykimin tim kundrejt tyre.
Jeremiah 4.12

ανεμος σφοδροτερος παρα τουτους θελει ελθει δι' εμε εγω δε τωρα θελω εκφερει κρισεις εις αυτους.
Jeremiah 4.12

Letztes Update: 2012-05-05
Fachgebiet: Religion
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

po, në rast se kërkon me ngulm gjykimin dhe ngre zërin për të siguruar mirëkuptim,
Proverbs 2.3

και εαν επικαλεσθης την φρονησιν, και υψωσης την φωνην σου εις την συνεσιν
Proverbs 2.3

Letztes Update: 2012-05-05
Fachgebiet: Religion
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

Einige Humanübersetzungen von geringer Bedeutung wurden verborgen.
Ergebnisse von geringer Bedeutung anzeigen.

Eine Übersetzung hinzufügen