MyMemory, World's Largest Translation Memory
Click to expand

Language pair: Click to swap content  Subject   
Ask Google

You searched for: hari jadi saya dah lepas ( Malay - English )

    [ Turn off colors ]

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Malay

English

Info

Malay

hari jadi

English

birthday

Last Update: 2014-11-11
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: Wikipedia

Malay

selamat Hari jadi kepada saya

English

happy birthday to me

Last Update: 2016-07-19
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

Saya dah berpunye

English

I dah berpunye

Last Update: 2016-08-04
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

saya dah mula pening

English

I'm starting to reel

Last Update: 2016-06-09
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

Selamat hari jadi sayang

English

Happy birthday dear

Last Update: 2015-10-15
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

ucapan selamat hari jadi in english

English

birthday greeting in Bahasa Inggeris

Last Update: 2017-02-19
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

kad ucapan hari jadi bahasa inggeris

English

birthday greeting card english

Last Update: 2016-02-18
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

saya tak suka lelaki lain sebab saya dah ada yang jaga

English

I do not like the other guys because I already have one

Last Update: 2014-05-21
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

Diskaunnya ialah 5% jadi saya boleh jimat duit saya

English

how to trade stocks

Last Update: 2014-08-20
Subject: Finances
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

Bila kami sambut hari jadi kami akan memberi sedikit makanan kepada mereka

English

When we celebrate the birthday we'll give them a little food

Last Update: 2016-01-12
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

jadi saya menulis lagu ini untuk anda. sekarang semua orang tahu. bahawa ia hanya anda dan saya

English

so i wrote this song for you. now everybody knows. that it's just you and me

Last Update: 2017-02-15
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

Jika 20 pergi ke parti hari jadi sufian,bapa sufian perlu membayar wang sebanyak rm 400.00.

English

If 20 go to the birthday party, the father sufian can sufian can pay money amounting to 400.00.

Last Update: 2016-01-27
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

selamat hari jadi keasayangan moga biy berjaya di dunia dan diakhirat....moga hubungan kite kekal sampai jannah

English

happy birthday hope biy keasayangan successful in this world and the hereafter kite permanent relationship .... hope to Jannah

Last Update: 2017-01-22
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

Selamat hari jadi akak semoga panjang umur murah rezeki semoga niat akak akan tercapai sebab alia percaya ape yang akak nak pasti akan dapat walau pon susah nak dapat walau pon susah nak buat tapi macam mana sekali pon mesti akak akan dapat Dari pada akak kecik sampai lah sekarang ape yang akak nak buat mesti akan dapat walau pon akak dah tahu buat semua tu susah tapi akak akan dapat. Akak memang habat walau pon alia tak tahu ape yang akak hebat tapi alia percaye satu hari nanti akak akan dapat ape yang akak nak semoga ape yang akak nak akan tercapai amin........ Alia sayang akak and kak ngah muah💞💞😘

English

QUERY LENGTH LIMIT EXCEDEED. MAX ALLOWED QUERY : 500 CHARS

Last Update: 2016-10-10
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

Selepas menyanyikan lagu hari jadi,mereka semua dijemput makan begitu juga Aishah.Semua kawan Aishah kata sungguh sedap makanan yang dimasak oleh ibu Aishah.Ibu Aishah berkata terima kasih kepada rakan-rakan Aishah.Dan semua orang makan kek itu sekali.Hari jadi Aishah tamat pada waktu petang.Sebelum mereka pulang ke rumah,mereka merakam gambar bersama-sama Aishah untuk dibuat kenangan.

English

After singing the birthday song, they are all invited to eat as well Aishah.Semua friends Aishah said so delicious food cooked by mother Aishah.Ibu Aishah said thank you to friends Aishah.Dan everyone eat cake sekali.Hari so Aishah end petang.Sebelum when they return home, they take pictures together Aishah to make memories.

Last Update: 2016-07-31
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

Pada hari minggu yang lalu,Aishah mengadakan sambutan hari jadinya yang ke dua belas.Ibunya masak pelbagai makanan yang enak.Aishah begitu teruja sekali apabila menyambut hari jadinya.Sebelum majlis hari jadi itu mula,ibu Aishah menghidangkan semua makanan di atas meja makan.

English

On the day last week, Aishah celebrate birthday two belas.Ibunya cook a variety of foods enak.Aishah so excited when celebrating a birthday party jadinya.Sebelum began, mother Aishah serving all the food on the dining table.

Last Update: 2016-07-31
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

selamat hari jadi kepada saya...esok saya ada peperiksaan bahasa enggeris...doakan saya supaya cemerlang dalam peperiksaan ini

English

happy birthday to me ... I have an exam tomorrow English ... pray for me to excel in this examination

Last Update: 2016-07-19
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

Parti hari jadi, Sains Kebangsaan Pusat bayaran RM 20.00 setiap peserta. Kos adalah termasuk makanan, minuman, kek hari jadi, hiasan dan particpant dalam aktiviti-aktiviti khas serta pelbagai galeri melawat. Jika 20 orang pergi untuk parti hari jadinya di Pusat Sains negara, berapa banyak pula yang Sufian bapa membayar?

English

For a birthday party ,the national science centre charges RM 20.00 per participant.The cost is inclusive of food ,drinks,a birthday cake,decoration and particpant in special activities as well as various gallery visit.If 20 people went for the birthday party at the national science centre, how much did Sufian's father pay?

Last Update: 2016-01-27
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

Biarlah awak dengan saya dah jadi kawan, tapi hati saya ni tetap milik awak, dan selama-lamanya hati saya ni, milik awak sorang je....

English

Let you with me and friend, but my heart belongs to you, ni and fixed forever my heart, owned by a local crew ni je ...

Last Update: 2015-12-15
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

selamat hari jadi buat ibu tersayang.semoga mak panjang umur dan di murahkan rezeki.daripada zaini sekeluarga

English

how to invite: 1.i come across something amazing, it will work, a lot of potential 2. i would like you to help me to take a look for me. 3. are you free tomorrow

Last Update: 2014-06-09
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Add a translation

Search human translated sentences



Users are now asking for help: bf 3x filmjava x** b f (Hindi>English) | my name is shaurya (English>Bengali) | gujarati essay about matdan jagruti (English>Gujarati) | isolation (English>Tagalog) | pulippu (Tamil>English) | papa ki sister (Hindi>English) | versace tagalog (English>Tagalog) | zvláštnímu (Czech>Italian) | bf 3x film java x** bf (Hindi>English) | waterdichte oplossing (Dutch>English) | mera number kaha se mila (Hindi>English) | apa maksud lahanat (Malay>English) | x** blue film hindi (Hindi>English) | i didn't get you (English>Hindi) | x** bf (Hindi>English)


Report Abuse  | About MyMemory   | Contact Us


MyMemory in your language: English  | ItalianoEspañolFrançaisDeutschPortuguêsNederlandsSvenskaРусский日本語汉语한국어Türkçe

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK