MyMemory, World's Largest Translation Memory
Click to expand

Language pair: Click to swap content  Subject   
Ask Google

You searched for: saya mahu amput kamu ( Malay - English )

    [ Turn off colors ]

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Malay

English

Info

Saya suka kamu

I like you

Last Update: 2014-10-27
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Wikipedia

saya tak mahu peribadi

i do not want personality

Last Update: 2014-10-12
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Saya mahu makan

Nur Asida Meterang Nabila Ghazali ahahaha.. terokkk lirik ini pedaass asg menaah hati ahahahaha 8 hours ago · 1 Nabila Ghazali Ahaha,,,blinan,,,serta ngan lirik,, 5 hours ago Nur Asida Meterang ahahaha.. tuman nah kek ahahahah...lai kelantan idun eh ahahah doh 5 hours ago Nabila Ghazali Ahaha,,.doh.,,mun x terasa gk x la kau taau dun a,,,, 5 hours ago · 1 Nur Asida Meterang ahaha..mai dun faham kelkr melanau koh ahahah.. keklkr kelantan nah mak gik 32 dun ahaha..badak dun faham ahahah.. akimmm..akim..akim ahahah..panass 5 hours ago Nabila Ghazali Ahaha,,,udah gk,,,,chow gik,,,udah gk trsepit,,sksa gak sg ngenang 5 hours ago Nur Asida Meterang ahaha.. sengaja bah maan pedas asg ahaah..macam best je ahaha, ding permainan dun labik kchg la ahaha, keith foo3 ahahaha 5 hours ago Nabila Ghazali Daau cdun,msa sgak mak luk,,,mun mjuk tggl-tgglkan,,,ahaha,,bdak dun nyesal ah,,, 5 hours ago · 1 Nur Asida Meterang past is past ahahah... tuman ahaha..kunyit bas eh ahaha..bye3 mai alang2 ahaha.., an rain maan summer y?? ahahah 5 hours ago Nabila Ghazali Ahaha,,,dun buleh gk kisah,,,aha,,,cnfuse asg kau,,dun stalk fb kau,dun mjah wechat jakin,,chat ngah kau,,,dun x pasuh dun yai bk wechat dun,p dun nuan mubik hint,,,ahaha,,,smua nwn mengapang msa eh o,,,,ahaha,,,jekali dun lbik,,smuah lbik,,,,trmasuk c curang,,, 5 hours ago · 1 Nur Asida Meterang ahhahaha..mengapa nasib sebegini rupa? ahaha.. ka mengapang agik saan rain dun bah ahaha.. gemagau mk ahah..an mak summer dun ahaha, pilot malindo gik ling ahahaha 5 hours ago Nabila Ghazali Pilot ??? Tggu dn lihat,,,kalau dh jdoh,,ahaha,,,x gagau gaya kn bh,,,kau nuan bk cta eh,,,kn bz x msa eh???num enau on kan?? 5 hours ago Nur Asida Meterang kau gagau bila perlu mak ahahah.. kau on 22 ahaha.. digi pun boleh..celcom pun boleh ahahaha

Last Update: 2014-05-19
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Saya

I

Last Update: 2015-05-16
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

saya

bm bi dictionary

Last Update: 2015-04-13
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

saya

construct sentences english

Last Update: 2015-04-04
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

saya tidak mahu tengok muka kamu lagi

I do not want to see your face again

Last Update: 2014-10-17
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

mahu

drawer

Last Update: 2014-07-10
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

mahu


Last Update: 2013-06-28
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

saya

mine

Last Update: 2015-03-27
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

mahu

most wanted

Last Update: 2014-07-09
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

dulu saya sangat percayakan kamu.

I used to really trust you.

Last Update: 2014-05-28
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Saya mahu makan nasi di waktu pagi hari

chambers dictionary

Last Update: 2013-11-23
Subject: Banking
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Saya mahu Kurangkan masa saya bermain komputer

I want to reduce my time playing computer

Last Update: 2015-01-12
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

kecuali kamu

except you

Last Update: 2014-04-30
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Pergi lah kamu

language of Cambodia

Last Update: 2014-11-01
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

siapa nama kamu

What is your name

Last Update: 2014-10-28
Usage Frequency: 3
Quality:

Reference:

aku benci kamu

I hate you

Last Update: 2014-09-07
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

apalah kamu ni

construct sentences in the language eglish

Last Update: 2013-02-28
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

aku sayang kamu

Lovable

Last Update: 2014-11-03
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Add a translation

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK