MyMemory, World's Largest Translation Memory
Click to expand

Language pair: Click to swap content  Subject   
Ask Google

You searched for: saya mahu amput kamu ( Malay - English )

    [ Turn off colors ]

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Malay

English

Info

Malay

saya mahu kiss pipi kamu

English

I want to kiss the cheeks of yours

Last Update: 2015-10-20
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

saya mahu peluk kamu

English

meaning hug

Last Update: 2015-09-29
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

SAYA suka Kamu

English

Saya suka kamu

Last Update: 2016-01-27
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

Saya suka kamu

English

I like you

Last Update: 2014-10-27
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

Saya mahu makan

English

Nur Asida Meterang Nabila Ghazali ahahaha.. terokkk lirik ini pedaass asg menaah hati ahahahaha 8 hours ago · 1 Nabila Ghazali Ahaha,,,blinan,,,serta ngan lirik,, 5 hours ago Nur Asida Meterang ahahaha.. tuman nah kek ahahahah...lai kelantan idun eh ahahah doh 5 hours ago Nabila Ghazali Ahaha,,.doh.,,mun x terasa gk x la kau taau dun a,,,, 5 hours ago · 1 Nur Asida Meterang ahaha..mai dun faham kelkr melanau koh ahahah.. keklkr kelantan nah mak gik 32 dun ahaha..badak dun faham ahahah.. akimmm..akim..akim ahahah..panass 5 hours ago Nabila Ghazali Ahaha,,,udah gk,,,,chow gik,,,udah gk trsepit,,sksa gak sg ngenang 5 hours ago Nur Asida Meterang ahaha.. sengaja bah maan pedas asg ahaah..macam best je ahaha, ding permainan dun labik kchg la ahaha, keith foo3 ahahaha 5 hours ago Nabila Ghazali Daau cdun,msa sgak mak luk,,,mun mjuk tggl-tgglkan,,,ahaha,,bdak dun nyesal ah,,, 5 hours ago · 1 Nur Asida Meterang past is past ahahah... tuman ahaha..kunyit bas eh ahaha..bye3 mai alang2 ahaha.., an rain maan summer y?? ahahah 5 hours ago Nabila Ghazali Ahaha,,,dun buleh gk kisah,,,aha,,,cnfuse asg kau,,dun stalk fb kau,dun mjah wechat jakin,,chat ngah kau,,,dun x pasuh dun yai bk wechat dun,p dun nuan mubik hint,,,ahaha,,,smua nwn mengapang msa eh o,,,,ahaha,,,jekali dun lbik,,smuah lbik,,,,trmasuk c curang,,, 5 hours ago · 1 Nur Asida Meterang ahhahaha..mengapa nasib sebegini rupa? ahaha.. ka mengapang agik saan rain dun bah ahaha.. gemagau mk ahah..an mak summer dun ahaha, pilot malindo gik ling ahahaha 5 hours ago Nabila Ghazali Pilot ??? Tggu dn lihat,,,kalau dh jdoh,,ahaha,,,x gagau gaya kn bh,,,kau nuan bk cta eh,,,kn bz x msa eh???num enau on kan?? 5 hours ago Nur Asida Meterang kau gagau bila perlu mak ahahah.. kau on 22 ahaha.. digi pun boleh..celcom pun boleh ahahaha

Last Update: 2014-05-19
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

Saya mahu tolong kamu mencari datuk kamu

English

I want to help you find your grandfather

Last Update: 2016-04-21
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

Saya nak kamu yang dulu

English

I want some of you used to be

Last Update: 2016-02-08
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

SAYA SUKA KAMU

English

translation

Last Update: 2015-10-30
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

saya tak mahu peribadi

English

i do not want personality

Last Update: 2014-10-12
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

Saya mahu makan nasi

English

I want eat rice

Last Update: 2016-08-08
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

kamu

English

charming

Last Update: 2015-12-31
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

saya mahu tanya kepada anda

English

sample text in english forum

Last Update: 2015-07-14
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

mahu

English

drawer

Last Update: 2014-07-10
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

mahu

English


Last Update: 2013-06-28
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

mahu

English

most wanted

Last Update: 2014-07-09
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

Saya mahu awak jolok data ganas

English

I want you jolok violent data

Last Update: 2015-12-09
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

saya akan sayang kamu sampai mati

English

I would love you to death

Last Update: 2015-10-01
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

saya akan melamar kamu

English

I will propose you

Last Update: 2015-09-20
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

Saya tidak menyakiti kamu.. Saya belai kamu

English

I did not hurt you .. I caress you

Last Update: 2016-08-09
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

kamus melayu ke inggesris saya mahu lagi

English

kamus melayu ke inggesris saya mahu pulang

Last Update: 2016-05-29
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Add a translation

Search human translated sentences



Users are now asking for help: i love you darling (English>Russian) | impetum amoris renovo (Latin>Italian) | yo te en sono (English>Spanish) | odb (Italian>English) | il clima fresco (Italian>English) | manne (French>Indonesian) | una bella giornata (Italian>English) | sleeplessness (English>Russian) | incorruttibilità (Italian>Chinese (Simplified)) | senyors feudls (Catalan>Spanish) | start windows (English>Italian) | tania y yolanda somos de educator (Spanish>English) | riley (English>Arabic) | maaf, saya tidak terlalu lancar berbahasa inggris (Indonesian>English) | despropositada (Portuguese>Italian)


Report Abuse  | About MyMemory   | Contact Us


MyMemory in your language: English  | ItalianoEspañolFrançaisDeutschPortuguêsNederlandsSvenskaРусский日本語汉语한국어Türkçe

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK