MyMemory, World's Largest Translation Memory
Click to expand

Language pair: Click to swap content  Subject   
Ask Google

You searched for: tergoda dengan dia ( Malay - English )

    [ Turn off colors ]

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Malay

English

Info

Malay

terkejar-kejar dengan dia

English

juggle with him

Last Update: 2014-12-15
Subject: Social Science
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

tiada kena mengena dengan dia

English

nothing to do with betty

Last Update: 2017-01-16
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

Awak dengan dia dah kahwin ke ??

English

Crew with him and married to??

Last Update: 2016-05-16
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

meluangkan masa dengan dia dan keluarganya

English

spend some time with him and his family

Last Update: 2017-02-13
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

saya hendak berkawan dengan dia saja

English

I want to be friends with him wherever

Last Update: 2014-10-16
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

hulk akan tumbuk sapa yang biadap dengan dia

English

hulk will be a rude tumbuk sapa with him

Last Update: 2016-01-21
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

Pada suatu hari , aku ternampak seorang budak lelaki . Budak lelaki itu Sangat baik dan sopan santun . Kali pertama aku terserempak dengan budak lelaki itu aku merasakan sesuatu yang hadir pada diri aku . Cinta itu datang secara tiba-tiba . Aku terjatuh cinta dengan budak lelaki itu . Nama budak lelaki itu ialah Muhammad Aiman bin Aminuddin , dia tingkatan 4 zamrud sama dengan abang aku , Aiman sama sekolah dengan aku . Setiap kali aku terjumpa atau terserempak dengan dia mesti hati aku berdebar-debar . Adakah itu tandanya cinta yang hadir secara tiba-tiba . Aku tidak boleh kalau tak dapat jumpa dia sehari kerana aku telah merasakan sebuah cinta . Itu lah yang dinamakan dengan cinta sejati .

English

QUERY LENGTH LIMIT EXCEDEED. MAX ALLOWED QUERY : 500 CHARS

Last Update: 2016-02-25
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:

Malay

Saya hanya tiba. ::> :: Ya. ::> :: Saya masuk sekarang. ::> :: Ya. ::> :: Saya keliru tentang satu perkara. ::> :: Apa yang anda bercakap tentang? ::> :: Berapa lama anda? ::> :: Saya sudah. ::> :: Ada pepatah yang berlaku seperti ini ... ::> :: Seseorang yang bodoh suka menggunakan umur mereka sebagai alasan. ::> :: Anda! ::> :: Adakah anda mahu mati? ::> :: Anda benar-benar mahu mati, kan? ::> :: Apa tangan yang cantik ... ::> :: Beri Oppa ciuman. ::> :: Berhenti menyebabkan masalah yang lebih! ::> :: Principal Lee. ::> :: Boleh saya membawanya kembali sekarang? ::> :: Ya. ::> :: Adakah anda tidak malu untuk menjadi ini jenis manusia? ::> :: Tidakkah anda juga menjadi seperti ini untuk saya? ::> :: Anda takut bahawa anda akan kelihatan buruk di depan Encik Park Chung Sup. ::> :: Jangan bercakap karut. ::> :: Jika tidak kerana ayah anda, saya akan tidak datang untuk bertemu dengan kamu. ::> :: Dengar baik. ::> :: I. .. ::> :: Saya tidak suka anda atau ibu anda. ::> :: Saya benar-benar benci situasi yang memalukan seperti ini. ::> :: Jadi? ::> :: Jangan beri saya lagi masalah. ::> :: Malah kesabaran mempunyai hadnya. ::> :: Bawalah dia. ::> :: Ya. ::> :: Principal Lee ... ::> :: Penyerang ini? ::> :: Pergi oleh undang-undang dengan dia. ::> :: Saya faham. ::> :: Apa yang anda lakukan? ::> :: Biar saya pergi. ::> :: Ia bukan saya tetapi anak anda yang memulakan. ::> :: Lepaskan aku! ::> :: Apa yang anda lakukan?

English

I just arrived. ::>::Yes. ::>::I'm going in now. ::>::Yes. ::>::I am confused about one thing. ::>::What are you talking about? ::>::How old are you?? ::>::I'm already. ::>::There's a saying which goes like this... ::>::A stupid person likes to use their age as an excuse. ::>::You! ::>::Do you want to die? ::>::You really want to die, huh? ::>::What beautiful hands... ::>::Give Oppa a kiss. ::>::Stop causing more trouble! ::>::Principal Lee. ::>::May I take him back now? ::>::Yes. ::>::Aren't you ashamed to have become this sort of human being? ::>::Didn't you also become like this for me? ::>::You're afraid that you'll look bad in front of Mr. Park Chung Sup. ::>::Don't talk nonsense. ::>::If not for your father, I wouldn't even come to meet you. ::>::Listen well. ::>::I... ::>::am not like you or your mother. ::>::I really hate embarrassing situations such as this. ::>::So? ::>::Don't give me anymore trouble. ::>::Even patience has its limits. ::>::Bring him. ::>::Yes. ::>::Principal Lee... ::>::This assailant? ::>::Go by the law with her. ::>::I understand. ::>::What are you doing? ::>::Let me go. ::>::It wasn't me but your son who started it. ::>::Let go of me! ::>::What are you doing?

Last Update: 2012-10-20
Subject: Unknown
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:
Warning: Contains invisible HTML formatting

Malay

Saya akan menyelesaikannya. ::> :: Ya. ::> :: Seseorang seperti yang juga mahu menjadi seorang guru. ::> :: Itulah wanita muda di balai polis tadi. ::> :: Awal dia datang ke sekolah kami untuk temuduga. ::> :: Said dia mahu untuk membayar balik orang yang diilhamkan beliau untuk menjadi seorang guru. ::> :: Gadis bodoh! ::> :: Apa yang kau katakan? ::> :: Bagaimana boleh seseorang seperti yang menjadi seorang guru? ::> :: Sister ... ::> :: Adakah anda tahu apa yang digunakan untuk membersihkan lukisan arang? ::> :: Sekeping roti. ::> :: Sekeping roti digunakan untuk membersihkan kotoran. ::> :: Bagi anda, Tae Dalam adalah seperti lukisan arang. ::> :: More habuk akan melekat jika anda pergi dekat dengan dia. ::> :: Itulah sebabnya anda tidak mahu berada dekat kepadanya. ::> :: Ri Bo adalah seperti sekeping roti. ::> :: Dia adalah seorang yang sangat mudah boleh membersihkan arang. ::> :: Tae Dalam mungkin memerlukan seseorang seperti itu sekarang. ::> :: Byung Chim.

English

I will resolve it. ::>::Yes. ::>::Someone like that also wants to be a teacher. ::>::That young woman at the police station just now. ::>::Earlier she came to our school for an interview. ::>::Said she wanted to repay the person who inspired her to become a teacher. ::>::Stupid girl! ::>::What are you saying? ::>::How can a person like that become a teacher? ::>::Sister... ::>::Do you know what is used to clean a charcoal drawing? ::>::A piece of bread. ::>::A piece of bread is used to clean off dirt. ::>::To you, Tae In is like a charcoal drawing. ::>::More dust will stick if you go near him. ::>::That's why you don't want to be close to him. ::>::Bo Ri is like the piece of bread. ::>::She is a person who can very easily clean up the charcoal. ::>::Tae In is probably in need of someone like that right now. ::>::Byung Chim.

Last Update: 2012-10-20
Subject: Unknown
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference:
Warning: Contains invisible HTML formatting

Add a translation

Search human translated sentences



Users are now asking for help: cross disability (English>Arabic) | hyväksymisedellytysten (Finnish>English) | como se escribe magna (Latin>Spanish) | duty solicitorss (English>Greek) | sfasciarono (Italian>Albanian) | , aceleración de flujo (Spanish>English) | gambar memek anak kecil (Indonesian>Hindi) | bhai ki beti (Hindi>English) | multimarcas (Portuguese>Italian) | blue film video english hd (Hindi>English) | tacrolimusspiegels (Dutch>German) | naghahabol ng tao (Tagalog>English) | y la persona era rino man y eres tu (Spanish>English) | bericht nach zeitraum (German>French) | amministratori (Italian>Chinese (Simplified))


Report Abuse  | About MyMemory   | Contact Us


MyMemory in your language: English  | ItalianoEspañolFrançaisDeutschPortuguêsNederlandsSvenskaРусский日本語汉语한국어Türkçe

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK