MyMemory, World's Largest Translation Memory
Click to expand

Language pair: Click to swap content  Subject   
Ask Google

You searched for: skena erotike filmash    [ Turn off colors ]

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Albanian

English

Info

Dokufest mori aplikime nga 40 vende dhe 30 prodhues filmash.
http://www.setimes.com/

Dokufest received applications from 40 countries and 30 filmmakers.
http://www.setimes.com/

Last Update: 2012-04-06
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: setimes.com

Festivali i këtij viti paraqiti 49 tituj filmash.
http://www.setimes.com/

This year's festival featured 49 film titles.
http://www.setimes.com/

Last Update: 2012-04-06
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: setimes.com

Kaplanoglu mundi 12 regjizorë të tjerë filmash.
http://www.setimes.com/

Kaplanoglu beat out 12 other directors.
http://www.setimes.com/

Last Update: 2012-04-06
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: setimes.com

Programi zyrtar i konkurimit përmban nëntë tituj filmash.
http://www.setimes.com/

The official competition programme includes nine movie titles.
http://www.setimes.com/

Last Update: 2012-04-06
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: setimes.com

Ai përfshin shfaqje, muzikë klasike, balet dhe shfaqje filmash.
http://www.setimes.com/

It features exhibitions, classical music, ballet and film screenings.
http://www.setimes.com/

Last Update: 2012-04-06
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: setimes.com

Ai shkroi disa drama dhe komedi të famshme dhe ishte kryeredaktor i Teatrul Azi dhe Skena.
http://www.setimes.com/

He wrote several popular plays and comedies and was chief editor of Teatrul Azi and Scena.
http://www.setimes.com/

Last Update: 2012-04-06
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: setimes.com

Vizitorët gëzuan shfaqjet nga rreth 600 artistë në deri 25 skena.
http://www.setimes.com/

Visitors enjoyed performances by around 600 artists on as many as 25 stages.
http://www.setimes.com/

Last Update: 2012-04-06
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: setimes.com

Ura ishte skena e luftimeve të ashpra gjatë përleshjeve në mars 2004.
http://www.setimes.com/

The bridge was the scene of heavy fighting during riots in March 2004.
http://www.setimes.com/

Last Update: 2012-04-06
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: setimes.com

Skena e parë u xhirua në 17 qershor në një ish fabrikë, Hemteks.
http://www.setimes.com/

The first scene was shot on 17 June at a former factory, Hemteks.
http://www.setimes.com/

Last Update: 2012-04-06
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: setimes.com

Ai do të regjistrojë një total prej 33 filmash të huaj dhe 39 filma serbë.
http://www.setimes.com/

It will screen a total of 33 foreign and 39 Serbian films.
http://www.setimes.com/

Last Update: 2012-04-06
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: setimes.com

Veprimtaria do të përfshijë ekspozita, shfaqje filmash, leksione, koncerte dhe paraqitje librash.
http://www.setimes.com/

The event will include exhibitions, film screenings, lectures, concerts and book presentations.
http://www.setimes.com/

Last Update: 2012-04-06
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: setimes.com

Dëshmia e tij konsiderohej e rëndësishme për shkak se ai pa vrasësin e dyshuar të kryeministrit të largohej nga skena e goditjes.
http://www.setimes.com/

His testimony was considered important because he saw the prime minister's suspected killer leave the scene of the shooting.
http://www.setimes.com/

Last Update: 2012-04-06
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: setimes.com

Ministria e mbrojtjes e njësisë pranoi se kishte lejuar një grup filmik të përdorte një prej helikopterëve të saj për të xhiruar skena për një film.
http://www.setimes.com/

The entity's defence ministry admitted it had let a film crew use one of its helicopters to shoot scenes for a movie.
http://www.setimes.com/

Last Update: 2012-04-06
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: setimes.com

Edicioni i gjashtë i Festivalit Ndërkombëtar të Teatrit dhe Filmit për Student Skena UP po zvhillohet në Prishtinë deri të enjten (27 nëntor).
http://www.setimes.com/

The sixth edition of the Skena Up International Students Film and Theatre Festival is occurring in Pristina through Thursday (November 27th).
http://www.setimes.com/

Last Update: 2012-04-06
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: setimes.com

Festivali i 11- të teatror Skena në Udhëkryq u hap në Plovdiv, Bullgari të hënën (10 shtator).
http://www.setimes.com/

The 11th Scene on Crossroad theatre festival opened in Plovdiv, Bulgaria, on Monday (September 10th).
http://www.setimes.com/

Last Update: 2012-04-06
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: setimes.com

Festivali i Librit i Verës dhe Skena Letrare e Verës u zhvilluan në Sarajevë nga 18 gusht në 28 gusht.
http://www.setimes.com/

The second Summer Book Fest and Summer Literary Stage took place in Sarajevo from August 18th through August 28th.
http://www.setimes.com/

Last Update: 2012-04-06
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: setimes.com

Festivali i mesverës mbajtur në skenë të hapur, paraqet pjesë teatrale, shfaqje muzikore, shikime filmash dhe veprimtari të tjera.
http://www.setimes.com/

The midsummer festival, held on an outdoor stage, features plays, music performances, film screenings and other events.
http://www.setimes.com/

Last Update: 2012-04-06
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: setimes.com

Kushturica ka drejtuar një sërë filmash të vlerësuar ndërkombëtarisht dhe është parë si një nga forcat më krijuese në botën e kinemasë gjatë viteve 1980 dhe 1990.
http://www.setimes.com/

Kusturica has directed a string of internationally acclaimed features and is viewed as one of the most creative forces in world cinema during the 1980s and 1990s.
http://www.setimes.com/

Last Update: 2012-04-06
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: setimes.com

Mbi 300 tituj filmash do të shfaqen këtë vit, nga të cilat 200 janë përfshirë në programin zyrtar.
http://www.setimes.com/

Over 300 film titles will be shown this year, 200 of which were included in the official programme.
http://www.setimes.com/

Last Update: 2012-04-06
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: setimes.com

Një numër i përgjithshëm prej 200 filmash, 40 nga të cilët turq, do të zbavitin shikuesit e filmave.
http://www.setimes.com/

A total of 200 films, 40 of them Turkish, will entertain festival-goers.
http://www.setimes.com/

Last Update: 2012-04-06
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: setimes.com

Some human translations with low relevance have been hidden.
Show low-relevance results.

Add a translation