MyMemory, World's Largest Translation Memory
Click to expand

Language pair: Click to swap content  Subject   
Ask Google

You searched for: fearfulness    [ Turn off colors ]

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

English

Albanian

Info

Fearfulness and trembling are come upon me, and horror hath overwhelmed me.
Psalms 55.5

Frika dhe të drithma më kanë sulmuar dhe tmerri më ka mposhtur.
Psalms 55.5

Last Update: 2012-05-05
Subject: Religion
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: MyMemoryLoader

Submitting yourselves one to another in the fear of God.
Ephesians 5.21

Ju, gratë, nënshtrohuni burrave tuaj porsi Zotit,
Ephesians 5.21

Last Update: 2012-05-05
Subject: Religion
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: MyMemoryLoader

There is no fear of God before their eyes.
Romans 3.18

nuk ka druajtja e Perëndisë para syve të tyre''.
Romans 3.18

Last Update: 2012-05-05
Subject: Religion
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: MyMemoryLoader

Let them now that fear the LORD say, that his mercy endureth for ever.
Psalms 118.4

Po, le të thonë tani ata që kanë frikë nga Zoti: "Dhemshuria e tij vazhdon përjetë".
Psalms 118.4

Last Update: 2012-05-05
Subject: Religion
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: MyMemoryLoader
Warning: Contains invisible HTML formatting

Stablish thy word unto thy servant, who is devoted to thy fear.
Psalms 119.38

Mbaje fjalën tënde shërbëtorit tënd, që ka frikë nga ty.
Psalms 119.38

Last Update: 2012-05-05
Subject: Religion
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: MyMemoryLoader

The LORD is on my side; I will not fear: what can man do unto me?
Psalms 118.6

Zoti është për mua; unë nuk do të kem fare frikë; çfarë mund të më bëjë njeriu?
Psalms 118.6

Last Update: 2012-05-05
Subject: Religion
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: MyMemoryLoader

Turn away my reproach which I fear: for thy judgments are good.
Psalms 119.39

Largo nga unë fyerjet e rënda, që më trëmbin, sepse dekretet e tua janë të mira.
Psalms 119.39

Last Update: 2012-05-05
Subject: Religion
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: MyMemoryLoader

Come, ye children, hearken unto me: I will teach you the fear of the LORD.
Psalms 34.11

Ejani, o bij, dëgjomëni; unë do t'ju mësoj frikën e Zotit.
Psalms 34.11

Last Update: 2012-05-05
Subject: Religion
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: MyMemoryLoader

Dominion and fear are with him, he maketh peace in his high places.
Job 25.2

"Atij i përkasin sundimi dhe terrori: ai sjell paqen në vendet e tij shumë të larta.
Job 25.2

Last Update: 2012-05-05
Subject: Religion
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: MyMemoryLoader
Warning: Contains invisible HTML formatting

Egypt was glad when they departed: for the fear of them fell upon them.
Psalms 105.38

Egjiptasit u gëzuan nga ikja e tyre, sepse tmerri i Izraelit kishte rënë mbi ta.
Psalms 105.38

Last Update: 2012-05-05
Subject: Religion
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: MyMemoryLoader

Fear came upon me, and trembling, which made all my bones to shake.
Job 4.14

më pushtoi një llahtari e madhe dhe një rrëqethje që bëri të dridhen gjithë kockat e mia.
Job 4.14

Last Update: 2012-05-05
Subject: Religion
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: MyMemoryLoader

Fear took hold upon them there, and pain, as of a woman in travail.
Psalms 48.6

Atje i zunë drithmat dhe si të prerat e lindjes,
Psalms 48.6

Last Update: 2012-05-05
Subject: Religion
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: MyMemoryLoader

God shall bless us; and all the ends of the earth shall fear him.
Psalms 67.7

Perëndia do të na bekojë dhe tërë skajet e tokës do ta kenë frikë.
Psalms 67.7

Last Update: 2012-05-05
Subject: Religion
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: MyMemoryLoader

He mocketh at fear, and is not affrighted; neither turneth he back from the sword.
Job 39.22

Përbuz frikën dhe nuk trembet, as zmbrapset përpara shpatës.
Job 39.22

Last Update: 2012-05-05
Subject: Religion
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: MyMemoryLoader

He will bless them that fear the LORD, both small and great.
Psalms 115.13

Ai do të bekojë ata që kanë frikë nga Zoti, të vegjël dhe të mëdhenj.
Psalms 115.13

Last Update: 2012-05-05
Subject: Religion
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: MyMemoryLoader

Hear my voice, O God, in my prayer: preserve my life from fear of the enemy.
Psalms 64.1

Dëgjo zërin tim, o Perëndi, në vajtimin që të drejtoj ty; ruaje jetën time nga tmerri i armikut.
Psalms 64.1

Last Update: 2012-05-05
Subject: Religion
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: MyMemoryLoader

I sought the LORD, and he heard me, and delivered me from all my fears.
Psalms 34.4

Unë e kërkova Zotin, dhe ai m'u përgjigj dhe më çliroi nga të gjitha tmerret e mia.
Psalms 34.4

Last Update: 2012-05-05
Subject: Religion
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: MyMemoryLoader

Is not this thy fear, thy confidence, thy hope, and the uprightness of thy ways?
Job 4.6

Mëshira jote a nuk është vallë besimi yt, dhe ndershmëria e sjelljes sate, shpresa jote?
Job 4.6

Last Update: 2012-05-05
Subject: Religion
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: MyMemoryLoader

Let him take his rod away from me, and let not his fear terrify me:
Job 9.34

Le të largojë nga unë shkopin e tij, tmerri i tij të mos më trembë.
Job 9.34

Last Update: 2012-05-05
Subject: Religion
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: MyMemoryLoader

Like as a father pitieth his children, so the LORD pitieth them that fear him.
Psalms 103.13

Ashtu si një baba është i mëshirshëm me bijtë e tij, kështu është i mëshirshëm Zoti me ata që kanë frikë prej tij.
Psalms 103.13

Last Update: 2012-05-05
Subject: Religion
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: MyMemoryLoader

Add a translation