MyMemory, World's Largest Translation Memory
Click to expand

Language pair: Click to swap content  Subject   
Ask Google

You searched for: perkthim anglisht shqip give    [ Turn off colors ]

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

English

Albanian

Info

it would give me my hour kte

sa do ma japesh kte oren

Last Update: 2014-07-06
Subject: Accounting
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: Anonymous

And I will give him the morning star.
Revelation 2.28

Kush ka veshë, le të dëgjojë atë që Fryma u thotë kishave''.
Revelation 2.28

Last Update: 2012-05-05
Subject: Religion
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: MyMemoryLoader

Polls give Crvenkovski a significant lead.
http://www.setimes.com/

Anketat i japin Crvenkovskit një kryesim të rëndësishëm.
http://www.setimes.com/

Last Update: 2012-04-06
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: setimes.com

Give us day by day our daily bread.
Luke 11.3

Na jep çdo ditë bukën tonë të nevojshme.
Luke 11.3

Last Update: 2012-05-05
Subject: Religion
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: MyMemoryLoader

Tsigaridis is to give his testimony Thursday.
http://www.setimes.com/

Tsigaridis pritet të japë dëshminë e tij të enjten.
http://www.setimes.com/

Last Update: 2012-04-06
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: setimes.com

These programmes will give them that chance.
http://www.setimes.com/

Këto programe do t' u japin këtë mundësi.
http://www.setimes.com/

Last Update: 2012-04-06
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: setimes.com

The judges agreed to give him 30 more days.
http://www.setimes.com/

Gjykatësit ranë dakord t' i japin atij 30 ditë më shumë.
http://www.setimes.com/

Last Update: 2012-04-06
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: setimes.com

Parliament must give the deployment final approval.
http://www.setimes.com/

Parlamenti duhet të japi miratimin përfundimtar të dërgimit.
http://www.setimes.com/

Last Update: 2012-04-06
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: setimes.com

And they were glad, and covenanted to give him money.
Luke 22.5

Ata u gëzuan dhe i premtuan t'i japin para.
Luke 22.5

Last Update: 2012-05-05
Subject: Religion
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: MyMemoryLoader

Give them sorrow of heart, thy curse unto them.
Lamentations 3.65

Bëji zemërgur, mallkimi yt qoftë mbi ta.
Lamentations 3.65

Last Update: 2012-05-05
Subject: Religion
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: MyMemoryLoader

This would give them greater control over local affairs.
http://www.setimes.com/

Kjo do t' u japë atyre një kontroll më të madh mbi çështjet lokale.
http://www.setimes.com/

Last Update: 2012-04-06
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: setimes.com

Only 5% of smokers plan to give up the habit.
http://www.setimes.com/

Vetëm 5% e duhanpirësve kanë në plan ta lënë zakonin.
http://www.setimes.com/

Last Update: 2012-04-06
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: setimes.com

"I can't give you an exact date.
http://www.setimes.com/

"Unë nuk mund t' ju jap ju një datë të saktë.
http://www.setimes.com/

Last Update: 2012-04-06
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: setimes.com
Warning: Contains invisible HTML formatting

Give ear to my words, O LORD, consider my meditation.
Psalms 5.1

Vëru veshin fjalëve të mia, o Zot; dëgjo me vëmendje ankimin tim.
Psalms 5.1

Last Update: 2012-05-05
Subject: Religion
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: MyMemoryLoader

Give us help from trouble: for vain is the help of man.
Psalms 60.11

Na ndihmo kundër armikut, sepse është e kotë ndihma e njeriut.
Psalms 60.11

Last Update: 2012-05-05
Subject: Religion
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: MyMemoryLoader

For he shall give his angels charge over thee, to keep thee in all thy ways.
Psalms 91.11

Sepse ai do të urdhëroi Engjëjt e tij të të ruajnë në të gjitha rrugët e tua.
Psalms 91.11

Last Update: 2012-05-05
Subject: Religion
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: MyMemoryLoader

Then said Absalom to Ahithophel, Give counsel among you what we shall do.
2 Samuel 16.20

Atëherë Absalomi i tha Ahithofelit: "Jepni këshillën tuaj! Ç'duhet të bëjmë?".
2 Samuel 16.20

Last Update: 2012-05-05
Subject: Religion
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: MyMemoryLoader
Warning: Contains invisible HTML formatting

Give unto the LORD, O ye mighty, give unto the LORD glory and strength.
Psalms 29.1

I jepni Zotit, o bij të të fuqishmëve, i jepni Zotit lavdi dhe forcë.
Psalms 29.1

Last Update: 2012-05-05
Subject: Religion
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: MyMemoryLoader

Hear my prayer, O God; give ear to the words of my mouth.
Psalms 54.2

O Perëndia im, dëgjo lutjen time dhe vëru veshin fjalëve të gojës sime.
Psalms 54.2

Last Update: 2012-05-05
Subject: Religion
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: MyMemoryLoader

These wait all upon thee; that thou mayest give them their meat in due season.
Psalms 104.27

Të gjithë presin që ti t'u japësh ushqimin në kohën e duhur.
Psalms 104.27

Last Update: 2012-05-05
Subject: Religion
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: MyMemoryLoader

Some human translations with low relevance have been hidden.
Show low-relevance results.

Add a translation