MyMemory, World's Largest Translation Memory
Click to expand

Language pair: Click to swap content  Subject   
Ask Google

You searched for: goegle terjemahan    [ Turn off colors ]

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

English

Indonesian

Info

Terjemahan

Bila Esok Datang Lagi “ (Dilema hati seorang penderita Hiv/Aids) Aku terpatri dalam larut Mengasing dalam sepi Hening malam semakin mendukung kebisuanku Tak ada sepatah katapun yang terucap Aku hanya mendengar lolongan anjing malam yang bersuka ria Dengan kemabukannya Aku tak bisa berbuat apa-apa Selain diam dan membisu Menyepi dibalik kamar peraduanku Dalam sekejap Cairan bening merembes dari kedua kelopak mataku yang sayu Dan merintih……… “ Ya Rabb…….. Lama sekali kutinggalkan diri-Mu Hatiku seolah gelap oleh suguhan dunia yang fana Yang telah melemparku kedasar laut kehinaan Kini aku terbaring lemah dan terkapar tanpa daya Mencicipi semua kebinalanku Membusuk dalam virus-virus kematian Virginitasku rusak dan terinfeksi Kini……… Semua orang pergi meninggalkanku Mereka seolah jijik dan aku bagaikan tumbukan-tumbukan sampah yang tak berharga Padahal…………… Dulu sewaktu ragaku bersih Mereka menghampiriku dan berbondong-bondong memperebutkanku Kini….. Jiwa dan ragaku kotor oleh tangan-tangan kebinalan yang membuatku jatuh dalam kesesatan juga kehinaan Duh Rabbi……… Masihkah ada pintu maafmu? Hamba bertaubat dan bersujud padamu Hari ini kuikrarkan diriku untuk mengabdi padamu Dan menebus semua khilaf yang terukir” Dan bila esok datang lagi Aku akan bangun dengan jiwa ketuhanan-Mu Merengkuh pahala surga-Mu Hidupku……. Matiku……. Kan kupersembahkan tuk mengabdi padaMu Tak ada jalan lain selain mensucikan diri Dan bertaubat pada-MuBahasa

Last Update: 2014-10-25
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: Wikipedia

goegle terjemah english-iWhy dont you get your hand off your cock and chat w mendonesia

Our generation has lost the value of romance, the value of trust, the value of conversation, sadly small talk is the new deep

Last Update: 2014-10-03
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: Anonymous

google terjemahan indonesia inggrisDear Mr. Husen First of all wish you and your family Eid Mubarak In attachments of this email, you will find the list of lamps stock with you, I have given each lamp a code, and this code must be putting in each label close to our company name Maharani Design Please see attachment for draft of label, this must be putting in each package and for each lamp style its own code Please let me know if this is possible for you to finalize or not Regards Mrad

Aku

Last Update: 2014-10-16
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: Anonymous

One day I had visited a restaurant in Cibubur - western Java , I came to think about it when I visited my sister in the area where my sister cibubur school . because it was during my brother and I started to feel hungry so suddenly my sister took me to a restaurant to which he said was so well known in the area cibubur . The restaurant is so simple , with shades of green that looks cool , Sundanese music sounded melodious , not forgetting also the seat that is so unique .     The restaurant was called " Bebek Cabe Ijo" , this restaurant offers a wide variety of processed duck like : Bebek bakar  asam manis, ungkep bebek , gulai bebek , bebek goreng and do not forget there is also a variety of sauteed vegetables unappetizing . every dish we ordered was always presented green chili sauce that I think it is so delicious , but there are also others such as sambal : mango sauce , chili paste , and sambal other .     at the time I ordered sweet and sour roasted duck sauce 2 ie : green chili sauce and mango sauce ,pencak kangkung, tempe and tahu, as well as a glass of orange ice is so fresh . waiters there are so friendly , they even wear clothes that are so funny, so I laugh when I see clothes that they use , easy green shirt bearing the name of the restaurant and the duck picture is so great , and the men using blankon playan unique . there ducks prices were pretty reasonable guess about 25rb on 1potong duck , it rekomended once pokonya restaurant to visit. if there is time I would like to once again visit the restaurant because I miss the food that was there . Related Posts NARRATIVE TEXT | TIMUN EMAS 28/03/2014 - 0 Comment CARA DAFTAR DI BELAJAR INGGRIS TANPA GRAMMAR 25/03/2014 - 0 Comment CONTOH RECOUNT TEXT 21/03/2014 - 0 Comment NARRATIVE TEXT | MONGKEY AND CROCODILE 20/03/2014 - 4 Comment KUMPULAN NARRATIVE TEXT | BAWANG MERAH & PUTIH 20/03/2014 - 0 Comment CONTOH TEXT NARRATIVE | CINDERELLA 19/03/2014 - 2 Comment Diposkan oleh septian cahyadi di cigombong 06.31 Kirimkan Ini lewat Email BlogThis! Berbagi ke Twitter Berbagi ke Facebook Label: belajar inggris 0 komentar: Poskan Komentar Link ke posting ini Buat sebuah Link Posting Lebih Baru Posting Lama Beranda Popular Posts CONTOH NARRATIVE TEXT DAN TERJEMAHANNYA contoh-contoh narrative text,siang sob kali ini masih tentang narrative text dan sekarang akan coba buat sebuah text narrative beserta den... TERJEMAHAN LAGU MINE | PETRA SIHOMBING Siang menjelang sore sob,cuaca yang buruk telah menghambat aktifitas gw,haha dari pada bt gw dengerin lagu punyanya petra sihombing aja... CARA MEMBUKA ANDROID YANG LUPA PASWORD | POLA KUNCI CARA MEMBUKA ANDROID sore sobat,postingan kali ini bang iyan akan share bagaimana cara membuka android yang lupa kata sandi,pola kunci,p... CONTOH TEXT NARRATIVE | CINDERELLA contoh-contoh narrative dari ane belum bosen ane posting jadi nyimak aja yah lagi bt ga bnyak cingcong ah langsung aja yang belum baca yang... CONTOH NARRATIVE TEXT MALIN KUNDANG The legend of malin kundang Siang sob,siang ini ga ada kerjaan iyan sempetin aja bwt ngeblog.he kali ini akan menceritakan legenda mali... LATAR BELAKANG LAHIRNYA ILMU KALAM  Assalamualaikum sob disini gw posting tentang latar belakang lahirnya ilmu kalam yang insyaallah bermanfaat buat kwan pelajar biar mudah ... CARA MENGUBAH FILE WMA KE MP3 DI ANDROID Cara mengubah file wma,wav/mp3 pakai android. ternyata ga cuman bisa dilakukan os windows saja gan,anda yang pakai android sedang butuh apl... MACAM-MACAM ALIRAN KALAM/ALIRAN-ALIRAN KALAM assalamualaikum kawan kali ini gw mw posting tentang aliran-aliran kalam versi gw buat sobat yang masih sekolah biar mudah di hafal dan lum... SIMPLE FUTURE TENSES  simple present tenses adalah suatu tenses sederhana untuk menyatakan suatu aksi yang terjadi dimasa depan,baik secara spontan maupun ter... TES PT PARAGON TECHNOLOGI & INOVATION WARDAH assalamualaikum,selamat pagi dan salam sejahtera semua,hari ini saya mau berbagi pengalaman nih teman,siapa tau ada sobat-sobat yang butuh ... Mengenai Saya SEPTIAN CAHYADI nama saya septian cahyadi,tinggal dibogor dan ini blog pribadi saya,iseng-iseng kali aja bermanfaat :) dan saya juga member di belajar inggris tanpa grammar | belajaringgris net untuk sobat yang ingin bergabung bisa hubungi saya bila ada kesulitan dan ada bonus untuk sobat yang gabung lewat sini :) LIHAT PROFIL LENGKAPKU follow saya ditwitter yah Google+ Followers Label aplikasi android belajar inggris berita blogspot Education Info Kisah nabi muhammad Kumpulan kata romantis lirik lagu Part of speech Sepak bola Trik fb yan Blog Archive ►  2014 (75) ▼  2013 (11) ►  Desember (2) ►  November (5) ▼  Oktober (3) Contoh Cerpen pengalaman dalam bahasa inggris JADWAL SEPAK BOLA INDONESIA KISAH NABI MUHAMMAD SAW ►  September (1) ►  2012 (5) Followers alexa

Saya bangun tidur jam enam pas saya sarapan jam tujuh kurang lima menit saya berangkat sekolah jam tujuh pas saya belajar dari jam setengah delapan sampai dengan jam satu lewat dua puluh, sepulang sekolah saya makan siang jam dua pas setelah itu saya tidur siang sampai jam empat pas. Saya belajar dari jam tujuh lewat tiga ppuluh sampai dengan jam sembilan lewat lima belas saya tidur pukul sepuluh lewat dua puluh

Last Update: 2014-10-09
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: Anonymous
Warning: Contains invisible HTML formatting

i will move to england in the next 15 years Once upon a time, in the village, there is a poor family which live with the shortage, because of unprofit bussiness one day, the father wants to go trade. Father : My daughters, I want to sell the goods by ship for long time. Take care of each other and our house. Be nice. Maid : Don’t worry sir. Your daughter will be all right with me. Just take care of your self ...sir, because there are many pirates in the sea see you soon, sir. Beauty : Good bye father. We love you, dad. Be carefull, till we meet again Peter : Father, you must think us. We need you. Father : Okay! Don’t worry about me. I will come back safely. Alice : Dady, don’t forget to bring a lot of money, present and jewelry for me. Peter : Yeach, don’t forget for me also Father : All right. And you beauty, what do you want for you? Beauty : I don’t want anything. Just be safe dady. Father : Okay honey! Day, month and year passed them by. Their father nerer come yet. In other place, there is something happened with their father. His good was stolen by pirates, and he got injury. And he is unconcious Father : Ough……… Help me! Some body help me ( With Creeping and try to wake up and walk in the stormy weather to find save place ) suddenly he see a castle. He wakes up and walk stowly toward that castle it is beast castle. After he come to the castle he falls unconcious a day.The beast help and look after him. The next day he got up and see many food in the table. He eats and then walks to the garden. He Pick up the rose but suddenly beast comes ungryly. Beast : Why are you brave to steal my rose even I help you. Father : I don’t mean to do that. I just remember my daugther ( that ) love the rose very much I Want to give this rose for my daughter as a give. Beast : You cannot do that . The thief is a thief. You have to get the punish man. Father : Please for give me. I think your rose will broom very much. Beast : Ok. We have a. deal. Give me one of your daughther. Father : No better you kill my self, Don’t take my daughter to be your bride. Beast : Don’t bargain me. I just want your daughter. ( Beauty’s father comes home with sad face ) Maid : Your Father is coming 2x How are you, sir ? Are you ok ? Father : Oh …… I am not ok. I am tired. Beauty : Dady…Dady. Oh dady …… Why are you sad dady ? I miss you so much. Father : Beauty ……. I am bankrupt , We don’t have money anymore . We have more to . the small house. Beauty : We are ok father , Everything we do to safe our life Alice : I don’t want to move any where . I love to stay herd . Father : But there is ther problem . I met a bad person who help me. I must bring you to him because I have stolen his rose for you. Beauty : Oh dady …….. how sweet you are . Thank you for your sacrify. Peter : Don’t be silly . Our father is ok. You make something hard. Take it easy. Alice : Only a rose …… father ? You got a big problem.Beauty…….. You are a source of problem Some days later, The fairy comes to meet the Beauty. Fairy : Don’t be afraid. I come here to give you advice. Take this ring to meet that bad ..people, Say to him that you want to be his bride. Beauty : Oh Fairy it is hard for me. But I have to meet him to offer him, to for give my father. Fairy : Do something better for your family. Beauty : Thank you. The next day, Beauty wear the ring and come to beast castle. Beauty : Hello ……… any body here ! Beast : Oh Hi …….. Are you okay ? I am waiting for you soon ! You are very kind And beautiful girl. Do You marry me ? . Beauty : No. I come here ask sorry a bout my father’s false. Beast : How dare you are ! Don’t come here if you don’t want to live with me …….. Beauty comes home in a rush. But for several day, she cannot, sleep well. she always think about the beast. At Last, She decides to meet beast again Beauty : Hello ……. Mr Beast. Where are you ?. ( She goes every place to find Mr Beast. But She cannot find him and then she can meet him. But he lays unconcious ……… ) Beauty : Mr Beast ……… oh Mr Beast I am sorry, I Want to marry with you. Please wake up Beast : Beauty……… Thank you . I am rarely death, if you are late. It is a bad luck. Do You really want to marry with me. Beauty : Yes, Off course. I really love you ( With kissing ) google terjemahan bahasa daerah

These are my lips

Last Update: 2014-10-01
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: Anonymous

terjemahan bhs indone1. WATCH KEEPER MUST BE ON BRIDGE “15” MINUTES BEFORE WATCH TIME FOR FAMILIARISATION WITH THE BRIDGE AND NAVIGATION CONDITION. 2. PLEASE MAKE SURE THE NAVIGATING CONDITION ( EXAMPL : CROSS OR OVER TAKEN CONDITION ) DON’T MAKE HAND OVER OF DUTY BEFORE COMPLETION THAT SITUATION. 3. WATCH KEEPING ALL WATCH KEEPING OFFICER MUST BE READ THIS ORDER AND SIGNATURE FOR UNDERSTANDING. 4. OFFICER MUST BE RUNNING THE 1974 COLLUTION REGULATION,ALL THE TIME OF DUTY ON ALL CONDITION OF NAVIGATION EXCEPTABLE. 5. WATCH KEEPING OFFICER MUST BE NAVIGATE AND SAILING ON THE TRACK AS FOLLOW THE COURSE AND PLOT THE POSITION ON THE CHART AFTER WRITTEN ON LOG BOOK REGULARY. 6. WATCH KEEPING OFFICER CAN USE ALL THE NAVIGATION INSTRUMENT ON BRIDGE TO AID THE NAVIGATION DURING THE DUTY AND MAKE SURE YOU WAS UNDERSTAND TO OPERATE THE INSTRUMENT,IN CASE OF DOUBT PLEASE CALL MASTER. 7. ON THE EMERGENCY SITUATION PLEASE RUNNING THE EMERGENCY PROCEDURE AS FOLLOW THE ISM CODE AND CALL MASTER. 8. AT THE NIGHT TIME PLEASE READ AND DO THE MASTER NIGHT ORDER AND SIGNATURE FOR UNDERSTANDING. 9. IF VESSEL ON HIRE OF SURVEY,PLEASE MAKE SURE ALL THE SAFETY PROCEDURE ARE RUNNING AND SAFETY EQUIPMENT USED BY ALL CREW ON BOARD INCLUDING SURVEY CREW. 10. PLEASE RUNNING THE ISM CODE PROCEDURE AND ISM CODE FILLED OUT. sia ke inggris

Aku udah terlalu sayang sama kamu , aku nggak mau kehilangan mu . Aku nggak peduli apa kata orang tentang agama kita yang berbeda

Last Update: 2014-09-17
Subject: General
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: Anonymous

II. METHODOLOGY Aim of the study: The present study was aimed to analyze the adolescents‘ perceived mode of parenting styles and to find out its relationship if any on their interpersonal relationship.  The specific objective of the study were to study the relationship between each perceived mode of parenting style and To assess the kind of Interpersonal relationship of selected adolescent respondents.  To study the relationship between each perceived mode of parenting style & the kind of Interpersonal relationship of the respondents.Google Terjemahan

Lihat dengar rasakan

Last Update: 2014-04-26
Usage Frequency: 1
Quality:
Reference: Wikipedia
Warning: Contains invisible HTML formatting

Add a translation