MyMemory,全球最大的翻译数据库
Click to expand

语言组合: Click to swap content  主题   
用Google搜索

您查找到: kerani    [ 关闭颜色 ]

人工翻译

从专业翻译人员、公司、网页及可自由查看的翻译库中学习。

添加翻译

马来语

英语

信息

kerani

k form

最近更新: 2014-09-09
主题: 通用
频率: 1
质量:
参考: 匿名

kerani

fame

最近更新: 2014-08-28
主题: 通用
频率: 1
质量:
参考: 匿名

kerani pendaftaran

admin clerk

最近更新: 2014-08-04
主题: 通用
频率: 1
质量:
参考: 匿名

sepanjang menjalani latihan industri di Bahagian pendaftaran pejabat tanah, saya telah mempelajari pelbagai pengetahuan yang berguna. Bahagian pendaftaran berfungsi sebagai pendaftar hakmilik/ geran, menjalankan pelbagai urusan mengenai hakmilik serta menyimpannya didalam bilik kebal sangat tinggi tahap keselamatannya. Strong room berfungsi sebagai tempat menyimpan semua jenis dokumen, hakmilik dan fail-fail kerani. akses untuk masuk ke dalam strong room sangat terhad. Hanya pekerja bahagian pendaftaran sahaja yang boleh akses ke dalam Strong room dengan menggunakan thumb print sebagai langkah keselamatan. Keselamatan semua dokumen dan hakmilik dapat dijaga dari masalah yang tidak dijangka. walaubagaimanapun, department ini menjalankan procedure menyimpanan rekod yang sangat tidak sistematik. Ruang menjadi sempit kerana masih ada rekod/dokumenyang tidak lagi digunakan masih berada di dalam strong room. Malah Tagging/labels di buku-buku dokumen tidak lagi dapat dibaca. Ini menyebabkan masalah kepada pekerja department itu sendiri kerana sukar untuk mencari dokumen dengan cepat. Selain daripada itu, rak-rak ruang penyimpanan rekod tidak dilabel dengan baik dan dokumen juga disusun secara berterabur.

a

最近更新: 2014-08-04
主题: 通用
频率: 1
质量:
参考: 匿名

Sila terima surat ini sebagai notis terakhir saya peletakan jawatan daripada jawatan saya sebagai Kerani Pentadbiran dengan OKBB. Sdn.Bhd., Berkuatkuasa pada 15 Ogos 2014. Ini adalah kerana ibu tidak stabil keadaan saya di mana dia sedang mengalami strok kecil itu, dia memerlukan saya untuk menjaga dia. Dengan ini, saya sertakan surat pengesahan penyakit ibu saya dari hospital.

Please accept this letter as my final notice of resignation from my position as Administrative Clerk with OKBB. Sdn.Bhd., effective on August 15th 2014. This is due to my mother unstable condition where she’s currently suffering a minor stroke thus, she needs me to look after her. Hereby, I enclose the confirmation letter of my mother's disease from hospital.

最近更新: 2014-07-17
主题: 通用
频率: 1
质量:
参考: 匿名

添加翻译