Ask Google

Results for borovçanin translation from Albanian to English

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Albanian

English

Info

Albanian

Borovçanin është akuzuar gjithashtu për pjesëmarrje në genocid.

English

Borovcanin has also been accused of complicity in genocide.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Albanian

Ajo ishte nën komandën e Ljubomir Borovçanin, i cili është aktualisht në Hagë duke pritur gjyqin.

English

It was under the command of Ljubomir Borovcanin, who is currently in The Hague awaiting trial.

Last Update: 2012-04-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Albanian

Prokurorët e kanë akuzuar Ljubomir Borovçanin, 45 vjeç, për pjesëmarrje në genocid dhe krime kundër njerëzimit.

English

Prosecutors have charged Ljubomir Borovcanin, 45, with complicity in genocide and crimes against humanity.

Last Update: 2012-04-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Albanian

I paditur në lidhje me masakrën e 1995 të Srebrenicës, Borovçanin vendosi të dorëzohet në fund të marsit pas bisedimeve me autoritetet serbe të RS.

English

Indicted in connection with the 1995 Srebrenica massacre, Borovcanin decided to surrender in late March after talks with Serbian and RS authorities.

Last Update: 2012-04-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Albanian

Media lokale njoftoi se një nga apartamentet e kontrolluar i përkiste Ljubomir Borovçanin, një komandant serb i cili kërkohet për rolin e tij në masakrën e Srebrenicës.

English

Local media reported that one of the searched apartments belonged to Ljubomir Borovcanin, a Serb commander who is wanted for his role in the Srebrenica massacre.

Last Update: 2012-04-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Albanian

Në lajme të tjera, media lokale raportoi se policia e RS kontrolloi të shtunën për ish komandantin serb boshnjak Ljubomir Borovçanin por nuk arriti ta gjente.

English

In other news, local media reported that RS police searched on Saturday for former Bosnian Serb commander Ljubomir Borovcanin but failed to find him.

Last Update: 2012-04-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Albanian

Një burrë që mendohet të ketë vepruar si shofer dhe truproje për të kërkuarin për krime lufte Lubomir Borovçanin është arrestuar pas një operacioni të përbashkët të SFOR dhe policisë serbe boshnjake.

English

A man thought to have acted as the driver and bodyguard for war crimes fugitive Lubomir Borovcanin has been detained following a joint operation by SFOR and Bosnian Serb police.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Albanian

Ljubomir Borovçanin, i cili arriti në Hagë javën e shkuar, u lejua të shtyjë vetëdeklarimin e tij për fajësinë me një muaj pasi nuk kishte marrë ende një avokat.

English

Ljubomir Borovcanin, who arrived in The Hague last week, was allowed to delay his plea by one month because he had not yet hired a lawyer.

Last Update: 2012-04-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Albanian

Transferimet e Borovçanin dhe Bearës në Hagë mund të jenë veçanërisht të rëndësishme, i tha IWPR, Dr. Jan Uillem Honig, lektor i lartë në studimet e luftës në King College të Londrës.

English

Borovcanin and Beara's transfers to The Hague could prove particularly important, Dr Jan Willem Honig, a senior lecturer in war studies at King's College in London, told the IWPR.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Albanian

Të tjerë, ish oficeri kryesor i shtabit të VRS, Radivoje Miletiç dhe ish gjenerali i policisë ushtarake, Ljubomir Borovçanin, janë tashmë në qendrën e ndalimit të ICTY.

English

Two others -- former VRS main staff officer Radivoje Miletic and former military police General Ljubomir Borovcanin -- are already in the ICTY detention centre.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Albanian

Në lajme të tjera të premten, ish gjenerali i policisë i Republikës Serbe (RS) Ljubomir Borovçanin u transferua në gjykatën e OKB për krimet e luftës.

English

In other news Friday, former Republika Srpska (RS) police General Ljubomir Borovcanin was transferred to the UN war crimes tribunal in The Hague.

Last Update: 2012-04-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Albanian

Në lajme të tjera, Matijaseviç tha të enjten se policia serbe boshnjake kishte kryer një operacion të pasuksesshëm për të arrestuar Ljubomir Borovçanin, një i dyshuar akuzuar në lidhje me masakrën e vitit 1995 në Srebrenicë.

English

In other news, Matijasevic said Thursday that Bosnian Serb police had carried out an unsuccessful operation to arrest Ljubomir Borovcanin, a suspect charged in connection with the 1995 Srebrenica massacre.

Last Update: 2012-04-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Albanian

Një ish oficer i lartë i policisë serbe boshnjake, Borovçanin, u akuzua në shtator 2002 për gjashtë akuza të pjesëmarrjes në genocid, krime kundër njerëzimit dhe shkeljen e ligjeve dhe zakoneve të luftës.

English

A former senior Bosnian Serb police officer, Borovcanin was indicted in September 2002 on six counts of complicity in genocide, crimes against humanity and violation of the laws or customs of war.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Albanian

"Vasiljeviç dyshohet të jetë pjesë e rrjetit që mbështet Borovçanin dhe mendohet të ketë shërbyer si shoferi dhe truproja e tij," u tha gazetarëve zëdhënësi i SFOR-it Xhef Koverdejëll.

English

"Vasiljevic is suspected of being part of the network supporting Borovcanin and is thought to have acted as his driver and bodyguard," SFOR spokesman Jeff Coverdale told reporters.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Warning: Contains invisible HTML formatting

Albanian

Masa e së hënës ndaj dhjetë serbëve boshnjakë: Dragan Basheviç, Veljko Borovçanin, Samojko Djorda, Ljuban Ecim, Radomir Kojiç, Tomislav Kovaç, Predrag Kujunxhiç, Milovan Marijanoviç, Ivan Saraç and Mirko Saroviç, është pjesë e një veprimi të bashkërenduar me Thesarin e SHBA, i cili i ka përcaktuar individët si pengues të Marrëveshjes së Paqes të Dejtonit.

English

Monday's move against the ten Bosnian Serbs -- Dragan Basevic, Veljko Borovcanin, Samojko Djorda, Ljuban Ecim, Radomir Kojic, Tomislav Kovac, Predrag Kujundzic, Milovan Marijanovic, Ivan Sarac and Mirko Sarovic -- is part of a co-ordinated action with the US Treasury, which has designated the individuals as obstructing the Dayton Peace Accords.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Albanian

Përveç se u bllokohen pasuritë, tre nga serbët boshnjakë janë hequr nga pozitat e tyre: Borovçanin, shefi i policisë për zonën e kontrolluar nga serbët të Sarajevës, shefi i policisë së Pales, Saraç dhe polici Basheviç.

English

In addition to having their assets frozen, three of the Bosnian Serbs have been removed from their positions: Borovcanin, chief of police for the Serb-controlled area of Sarajevo, Pale police chief Sarac and policeman Basevic.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Albanian

SFOR ka njoftuar arrestimin e një njeriu që dyshohet të ketë ndihmuar të kërkuarin për krime lufte, serbo-boshnjakun Lubomir Borovçanin, komandant i kohës së luftës i një brigade speciale policie, që i fshihet drejtësisë.

English

SFOR has announced the arrest of a man suspected of helping Bosnian Serb war crimes fugitive Lubomir Borovcanin, the wartime commander of a special police brigade, evade justice.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Albanian

Pesë prej të akuzuarve akuzohen për genocid -- Ljubisha Beara, shefi i sigurisë i Ushtrisë Boshnjake Serbe; Ljubomir Borovçanin, një zëvendës komandant i policisë speciale boshnjake serbe; Vinko Pandureviç, komandanti i brigadës që udhëhoqi sulmin mbi Srebenicën; Drago Nikoliç, shefi i sigurisë së brigadës; dhe ish shefi i policisë ushtarake Vujadin Popoviç.

English

Five of the suspects are accused of genocide -- Ljubisa Beara, a chief of security for the Bosnian Serb Army; Ljubomir Borovcanin, a deputy commander for the Bosnian Serb special police; Vinko Pandurevic, the commander of the brigade that led the attack on Srebrenica; Drago Nikolic, the brigade's chief of security; and former military police chief Vujadin Popovic.

Last Update: 2012-04-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Albanian

Beogradi dërgon garancitë për lirimin e përkohshëm të më shumë të paditurve nga ICTY 21/04/2005 BEOGRAD, Serbi- Mali i Zi -- Këshilli kombëtar për bashkëpunimin me gjykatën e Hagës dërgoi të mërkurën (20 prill) garancitë për lirimin e përkohshëm të katër të paditurve të tjerë: Vinko Pandureviç, Ljubomir Borovçanin.

English

Belgrade Submits Guarantees for Provisional Release of More Indictees From ICTY 21/04/2005BELGRADE, Serbia-Montenegro -- The Serbia-Montenegro National Council for Co-operation with The Hague tribunal submitted guarantees Wednesday (20 April) for the provisional release of four more indictees.

Last Update: 2012-04-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Albanian

Nëntë ish oficerët serbë boshnjakë: Drago Nikoliç, Ljubisha Beara, Ljubomir Borovçanin, Milan Gvero, Milorad Trbiç, Radivoje Miletiç, Vinko Pandureviç, Vujadin Popoviç dhe Zdravko Tolimir ndeshen me akuza që rrjedhin nga vrasja e rreth 8, 000 muslimanëve të Srebrenicës në korrik 1995.

English

Nine former Bosnian Serb army officers -- Drago Nikolic, Ljubisa Beara, Ljubomir Borovcanin, Milan Gvero, Milorad Trbic, Radivoje Miletic, Vinko Pandurevic, Vujadin Popovic and Zdravko Tolimir -- face charges stemming from the murders of some 8,000 Srebrenica Muslims in July 1995.

Last Update: 2012-04-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Get a better translation with
4,401,923,520 human contributions

Users are now asking for help:We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK