Ask Google

Results for eliminimi translation from Albanian to English

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Albanian

English

Info

Albanian

Eliminimi i objektivit.

English

Target elimination.

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1
Quality:

Albanian

- Eshte thjesht eliminimi i nje polici.

English

Just another cop kill.

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1
Quality:

Albanian

Gjëja më e rëndësishme është eliminimi i rrëmbyesve.

English

The most important thing is that we eliminate the kidnappers.

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1
Quality:

Albanian

Eliminimi i barrierave për punësim dhe pjesëmarrje në tregun e punës.

English

Eliminating barriers to employment and labor market participation.

Last Update: 2017-04-27
Usage Frequency: 1
Quality:

Albanian

Ishte eliminimi më i madh i dëshmitarëve në historinë e Rio de Janeiros.

English

It was the biggest paper- shredding in Rio's history.

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1
Quality:

Albanian

Vdekja e bin Ladenit dhe eliminimi i operativëve të tjerë kryesorë të al-Kaedës e kanë dobësuar organizatën, por kërcënimet mbeten.

English

Osama bin Laden's death and the elimination of other key al-Qaeda operatives have weakened the organization, but threats remain.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Albanian

Ndër përmirësimet më të rëndësishme në Kazakistan përfshihen eliminimi i një sërë pengesash të tepërta burokratike në disa fusha, përfshirë hapjen e një biznesi, regjistrimin e pronave dhe ekzekutimin e kontratave.

English

Notable improvements in Kazakhstan included the elimination of a number of superfluous bureaucratic impediments in several areas, including Starting a Business, Registering Property, and Enforcing Contracts.

Last Update: 2017-04-27
Usage Frequency: 1
Quality:

Albanian

Eliminimi i udhëheqësit terrorist është një goditje e madhe për njësinë operative më aktive të al-Kaedës -- dhe kjo do të ndikojë në moralin e terroristëve.

English

The elimination of terrorist leaders is a major blow to al-Qaeda's most active operational affiliate -- and this will influence terrorists' morale.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Albanian

Eliminimi i tarifave, që shkojnë nga 3 në 18 përqind ishte planifikuar për në krye të vitit 2006 kur një ligj i ri i doganave hyn në fuqi, por qeveria vendosi ta shpejtojë këtë masë të veçantë për të forcuar klimën e biznesit të vendit.

English

Elimination of the tariffs -- which ranged from 3 per cent to 18 per cent -- had been scheduled for early 2006, when a new customs law comes into effect, but the government decided to move up this particular provision to strengthen the country's business climate.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Albanian

Qëllimi kryesor i qeverisë është "eliminimi i problemeve financiare dhe jo zgjidhja e problemeve bazë të sistemit të sigurimeve shoqërore," argumenton Kadir Ariçi i Universitetit Gazi.

English

The government's main aim is "eliminating financial problems rather than solving the social security system’s fundamental problems," argues Gazi University's Kadir Arici.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Warning: Contains invisible HTML formatting

Albanian

Këto shtylla janë: eliminimi i faktorëve dekurajues dhe barrierave për punësimin formal, përmirësimi i klimës së biznesit dhe qeverisjes, reduktimi i madhësisë së qeverisë dhe njëherësh përmirësimi i cilësisë së ofrimit të shërbimeve për qytetarët, thellimi i integrimit financiar dhe tregtisë, si dhe përdorimi i qëndrueshëm i burimeve natyrore.

English

Specifically, eliminating disincentives and barriers to formal employment, improving the business climate and governance, reducing the size of government while simultaneously improving the quality of service delivery for citizens, deepening trade and financial integration, and ensuring the sustainable use of natural resources.

Last Update: 2017-04-27
Usage Frequency: 1
Quality:

Albanian

"Pamjaftueshmëri të jetesës ... vendos kufizime për riprodhimin e të varfërve ... dhe se natyra mund të merren me këtë në asnjë mënyrë tjetër ... se eliminimi i fëmijëve të tyre ".

English

'The scantiness of subsistence... sets limits to the reproduction of the poor... and that nature can deal with this in no other way... than elimination of their children'.

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1
Quality:

Warning: Contains invisible HTML formatting

Albanian

"Eliminimi i kërkesës ë 50% redukton shanset për konsensus midis partive etnike maqedonase dhe etnike shqiptare dhe ngre pikëpyetje rreth legjitimitetit të një presidenti," thotë Jeton Shazivari, një profesor i Universitetit të Evropës Juglindore në Tetovë.

English

"Eliminating the 50% requirement reduces the chances for consensus between the ethnic-Macedonian and ethnic-Albanian parties and raises questions about a president's legitimacy," says Jeton Shasivari, a professor at Southeast European University in Tetovo.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Warning: Contains invisible HTML formatting

Albanian

Janë pesë kategori kushtesh që Serbi-Mali i Zi duhet të përmbushë me qëllim që të aplikojë për t'u bashkuar me listën e "Shengenit të bardhë": kontrolli i efektshëm kufitar, një situatë e qëndrueshme politike e ekonomike, bashkëpunimi me BE, marrëdhënie të mira me vendet fqinje dhe eliminimi i regjimit të vizave për vendet e BE.

English

There are five sets of terms that Serbia-Montenegro must meet in order to apply for joining the "white Schengen" list: Efficient border control, a stable political and economic situation, co-operation with the EU, good relations with neighbouring countries, and eliminating the visa regime for EU countries.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Warning: Contains invisible HTML formatting

Get a better translation with
4,401,923,520 human contributions

Users are now asking for help:We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK