Ask Google

Results for slavite translation from Croatian to Albanian

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Croatian

Albanian

Info

Croatian

Sva kraljevstva svijeta, pjevajte Bogu, slavite Jahvu,

Albanian

atij që shkon me kalë mbi qiejtë e qiejve të përjetshme, ai nxjerr zërin e tij, një zë të fuqishëm.

Last Update: 2012-05-05
Usage Frequency: 1
Quality:

Croatian

Hvalite ga zvucima roga, slavite ga harfom i citarom!

Albanian

Lëvdojeni me dajre dhe me valle, lëvdojeni me vegla me tela dhe me frymë.

Last Update: 2012-05-05
Usage Frequency: 1
Quality:

Croatian

Slavite Jahvu jer je dobar, jer je vjeèna ljubav njegova.

Albanian

Kremtoni Zotin, sepse ai është i mirë, sepse mirësia e tij vazhdon përjetë.

Last Update: 2012-05-05
Usage Frequency: 1
Quality:

Croatian

Radujte se, pravednici, u Jahvi, slavite sveto ime njegovo!

Albanian

Ngazëllohuni tek Zoti, o njerëz të drejtë, dhe lëvdoni emrin e tij të shenjtë.

Last Update: 2012-05-05
Usage Frequency: 1
Quality:

Croatian

Aleluja! Hvalite Jahvu, svi puci, slavite ga, svi narodi!

Albanian

Lëvdoni Zotin, ju gjithë kombet! Kremtojini, ju gjithë popujt!

Last Update: 2012-05-05
Usage Frequency: 1
Quality:

Croatian

Slavite Jahvu na harfi, na liri od deset žica velièajte njega!

Albanian

Kremtojeni Zotin me qeste; këndojini atij me harpën me dhjetë tela.

Last Update: 2012-05-05
Usage Frequency: 1
Quality:

Croatian

Hvalite Boga u Svetištu njegovu, slavite ga u velièanstvu svoda nebeskog!

Albanian

Lëvdojeni për mrekullitë e tij, lëvdojeni sipas madhështisë e tij.

Last Update: 2012-05-05
Usage Frequency: 1
Quality:

Croatian

"U sveèanim zborovima slavite Boga, slavite Jahvu, sinovi Izraelovi!"

Albanian

Ja, Beniamini, më i vogli, por udhëheqësi i tyre, princat e Judës me trupat e tyre, princat e Zabulonit, princat e Neftalit.

Last Update: 2012-05-05
Usage Frequency: 1
Quality:

Warning: Contains invisible HTML formatting

Croatian

te jednodušno, iz jednoga grla, slavite Boga i Oca Gospodina našega Isusa Krista.

Albanian

që me një mendje të vetme dhe një gojë të vetme ta përlëvdoni Perëndinë, Atin e Perëndisë tonë Jezu Krisht.

Last Update: 2012-05-05
Usage Frequency: 1
Quality:

Croatian

Hvalite ga zbog silnih djela njegovih, slavite ga zbog beskrajne velièine njegove!

Albanian

Lëvdojeni me tingullin e burive, lëvdojeni me tingullin e harpës dhe me qeste.

Last Update: 2012-05-05
Usage Frequency: 1
Quality:

Croatian

Razgovarajte meðu sobom psalmima, hvalospjevima i duhovnim pjesmama! Pjevajte i slavite Gospodina u svom srcu!

Albanian

duke e falënderuar vazhdimisht për çdo gjë Perëndinë dhe Atin, në emër të Zotit tonë Jezu Krisht;

Last Update: 2012-05-05
Usage Frequency: 1
Quality:

Croatian

Uðite s hvalama na vrata njegova, u dvore njegove s pjesmama; hvalite ga, ime mu slavite!

Albanian

Hyni në portat e tij me falenderim dhe në oborret e tij me lavde; kremtojeni, bekoni emrin e tij.

Last Update: 2012-05-05
Usage Frequency: 1
Quality:

Croatian

Pjevajte Bogu, slavite mu ime! Poravnajte put onome koji ide pustinjom - kojemu je ime Jahve - i klièite pred njim!

Albanian

Perëndia në banesën e tij të shenjtë është babai i jetimëve dhe mbrojtësi i të vejave.

Last Update: 2012-05-05
Usage Frequency: 1
Quality:

Croatian

"Taj dan neka vam bude spomen-dan. Slavite ga kao blagdan u èast Jahvi. Svetkujte ga po trajnoj uredbi od koljena do koljena.

Albanian

Ajo ditë do të jetë për ju një ditë për t'u mbajtur mend dhe ta kremtoni si festë kushtuar Zotit; do ta kremtoni nëpër kohëra si ligj të përjetshëm.

Last Update: 2012-05-05
Usage Frequency: 1
Quality:

Warning: Contains invisible HTML formatting

Croatian

Slavite je u njezino vrijeme, u suton, èetrnaestoga dana ovoga mjeseca; slavite je prema svim njezinim propisima i obièajima."

Albanian

Do ta kremtoni në kohën e caktuar, ditën e katërmbëdhjetë të këtij muaji, në të ngrysur; do ta kremtoni simbas të gjitha statuteve dhe dekreteve të saj".

Last Update: 2012-05-05
Usage Frequency: 1
Quality:

Warning: Contains invisible HTML formatting

Croatian

Potom se posavjetova s narodom i postavi Jahvine pjevaèe i hvalitelje koji æe u svetom ruhu iæi pred naoružanim èetama i pjevati: "Slavite Jahvu jer je vjeèna ljubav njegova!"

Albanian

Pastaj, pasi u këshillua me popullin, caktoi ata që duhet t'i këndonin Zotit dhe duhet ta lëvdonin për shkëlqimin e shenjtërisë së tij, ndërsa ecnin përpara ushtrisë dhe thonin: "Kremtoni Zotin, sepse mirësia e tij zgjat përjetë".

Last Update: 2012-05-05
Usage Frequency: 1
Quality:

Warning: Contains invisible HTML formatting

Croatian

Èujte ovo, kuæo Jakovljeva, vi koji se zovete imenom Izraelovim i koji ste izišli iz voda Judinih! Vi koji se Jahvinim imenom kunete i slavite Boga Izraelova, ali ne u istini i pravdi.

Albanian

Dëgjoni këtë, o shtëpi e Jakobit, ju që ju thërrasin me emrin e Izraelit dhe që keni dalë nga burimet e Judës, ju që betoheni për emrin e Zotit dhe që përmendni Perëndinë e Izraelit, por jo me të vërtetë dhe me drejtësi.

Last Update: 2012-05-05
Usage Frequency: 1
Quality:

Croatian

"Koji se bojite Jahve, hvalite njega! Svi od roda Jakovljeva, slavite njega! Svi potomci Izraelovi, njega se bojte!

Albanian

Sepse ai nuk ka përçmuar as nuk ka hedhur poshtë vuajtjen e të pikëlluarit, dhe nuk i ka fshehur fytyrën e tij; por kur i ka klithur atij, ai e ka kënaqur.

Last Update: 2012-05-05
Usage Frequency: 1
Quality:

Warning: Contains invisible HTML formatting

Croatian

"Streljivo nisu čestitke -- Slavite bez oružja" bio je slogan petotjedne kampanje koju je u prosincu pokrenulo ministarstvo unutarnjih poslova u suradnji sa UNDP-evim Središtem za nadzor oružja malog promjera i lakog naoružanja u jugoistočnoj Europi (SEESAC).

Albanian

"Plumbat nuk janë kartolina - festoni pa armë" ishte sllogani i fushatës pesë-javore nisur nga ministria e brendshme në dhjetor, në bashkëpunim me Zyrën Qendrore të UNDP të Evropës Juglindore për Kontrollin e Armëve të Vogla e të Lehta (SEESAC).

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Warning: Contains invisible HTML formatting

Get a better translation with
4,401,923,520 human contributions

Users are now asking for help:We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK