Ask Google

Results for qatar translation from English to Albanian

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

English

Albanian

Info

English

Qatar

Albanian

Katari

Last Update: 2012-09-14
Usage Frequency: 1

Reference: Wikipedia

English

Asia/Qatar

Albanian

Azia/Katar

Last Update: 2014-08-20
Usage Frequency: 1

Reference: Wikipedia

English

From the Emir of Qatar.

Albanian

Nga Princi i Katarit.

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1

Reference: Wikipedia

English

Macedonia, Qatar ties open up investment opportunities

Albanian

Lidhjet Maqedoni-Katari hapin mundësi të investimit

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1

Reference: Wikipedia

English

He is visiting Saudi Arabia, Qatar and Bahrain.

Albanian

Ai po viziton Arabinë Saudite, Katarin dhe Bahreinin.

Last Update: 2012-04-06
Usage Frequency: 1

Reference: Wikipedia

English

Qatar Base Six have a bead on the Arabs that escaped.

Albanian

Baza e Gjashtë në Katar ka vënë në shënjestër arabët që u arratisën.

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1

Reference: Wikipedia

English

This is a direct match to the signal in Qatar.

Albanian

Kjo është lidhje direkte me sinjalin në Katar.

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1

Reference: Wikipedia

English

Also this week: Macedonia's president visits Qatar.

Albanian

Gjithashtu këtë javë: presidenti i Maqedonisë viziton Katarin.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1

Reference: Wikipedia

English

Culture and Sports: Croatia's Ljubicic wins Qatar Open

Albanian

Kulturë dhe sporte: Ljubiçiç i Kroacisë fiton Katar Open

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1

Reference: Wikipedia

English

Culture and Sports: Croatia's Vlasic wins in Qatar

Albanian

Kulturë dhe sporte: Vllashiç e Kroacisë fiton në Katar

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1

Reference: Wikipedia

English

Diplomatic Diary: Turkey, Qatar seek economic co-operation

Albanian

Ditari diplomatik: Turqia, Katari kërkojnë bashkëpunim ekonomik

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1

Reference: Wikipedia

English

The observers are from Morocco, Qatar and the United Arab Emirates.

Albanian

Vëzhguesit janë nga Maroku, Katari dhe Emiratet e Bashkuara Arabe.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1

Reference: Wikipedia

English

Special Ops got a thermal snapshot of whatever hit the base in Qatar.

Albanian

Trupat Speciale patën një sulm termal nga gjithçka që mund të ketë goditur Katarin.

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1

Reference: Wikipedia

English

Sir, we're tracking a Special Ops team under fire in Qatar.

Albanian

Zotëri, po ndjekim një skuadër Operative Speciale në shkëmbim zjarri në Katar.

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1

Reference: Wikipedia

English

Another officer will be working at the Coalition Forces Headquarters at Qatar.

Albanian

Një tjetër oficer do të punojë në shtabin e forcave të koalicionit në Katar.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1

Reference: Wikipedia

English

Qatar has shown interest in building a liquefied gas terminal in Croatia.

Albanian

Katari ka treguar interes në ndërtimin e një terminali gazi të lëngshëm në Kroaci.

Last Update: 2012-04-06
Usage Frequency: 1

Reference: Wikipedia

English

Qatar, one of the richest states, has opened up to the best universities.

Albanian

Katari, një nga shtetet më të pasura , ka hapur dyert nëpërmjet universiteteve më të mira.

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1

Reference: Wikipedia

English

At 1900 local time yesterday, the SOCCENT Forward Operations Base in Qatar was attacked.

Albanian

Qendra 1900, dje Baza e Operacioneve të Vazhdueshme të SOCCENT në Katar u sulmua.

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1

Reference: Wikipedia

English

Parliament is expected to vote on the mission to Kuwait and Qatar at the end of April.

Albanian

Parlamenti pritet të votojë mbi misionin në Kuvajt dhe Katar në fund të prillit.

Last Update: 2012-04-06
Usage Frequency: 1

Reference: Wikipedia

English

Greek President Karolos Papoulias met with Emir of Qatar Sheikh Hamad Bin Khalifa on June 20th.

Albanian

Presidenti grek Karolos Papulias u takua me Emirin e Katarit, Sheik Hamad Bin Khalifa në 20 qershor.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1

Reference: Wikipedia

Get a better translation with human contributions

Help rating similar searches:

Users are now asking for help:

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK