Ask Google

Results for perusinfrastruktuurihankkeita translation from Finnish to Dutch

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Finnish

Dutch

Info

Finnish

Summalla on tarkoitus rahoittaa perusinfrastruktuurihankkeita ja ympäristöinvestointeja, teollisuuden ja pkyritysten kehittämistä, asuntojen jälleenrakentamista, kaupunkien kunnostamista sekä matkailua.

Dutch

Om te zorgen voor een gelijke vertegenwoordiging in het Raadgevend Comité, dat de Commissie moet bijstaan met de uitvoering van het actieplan, moeten de lidstaten twee vertegenwoordigers aanwijzen, een man en een vrouw.

Last Update: 2014-02-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Finnish

Summalla on tarkoitus rahoittaa perusinfrastruktuurihankkeita ja ympäristöinvestointeja, teollisuuden ja pk-yritysten kehittämistä, asuntojen jälleenrakentamista, kaupunkien kunnostamista sekä matkailua.

Dutch

Het bedrag is bedoeld voor de financiering van projecten voor fundamentele infrastructuur en milieu-investeringen, de ontwikkeling van de industrie en het MKB, de wederopbouw van woningen, het herstellen van steden en het toerisme.

Last Update: 2012-03-22
Usage Frequency: 1
Quality:

Finnish

Arvoisa puhemies, arvoisa komission jäsen Monti, hyvät kuulijat, on markkinoiden luonnollista toimintaa, että yhtiöt televiestintätoimialalla, jolla juuri nyt edellytetään toimijoilta miljardiluokan investointeja ja suuria perusinfrastruktuurihankkeita, yrittävät hakea yhteistyökumppaneita vapailta markkinoilta niiden pelisääntöjä kunnioittaen.

Dutch

Mijnheer de Voorzitter, commissaris Monti, waarde toehoorders, het is een normale marktactiviteit als ondernemingen in de telecommunicatiesector- waarin juist nu van de marktdeelnemers investeringen en grote projecten voor basisinfrastructuur ter waarde van miljarden worden geëist- op de vrije markt partners proberen te vinden, met eerbiediging van de spelregels daarvan.

Last Update: 2012-03-22
Usage Frequency: 1
Quality:

Finnish

2. EIP ja EIR voivat jäsenvaltioiden pyynnöstä osallistua kansallisen strategisen viitekehyksen ja toimenpideohjelmien valmisteluun sekä toimiin, jotka liittyvät hankkeiden, erityisesti suurhankkeiden valmisteluun, rahoituksen järjestämiseen samoin kuin yksityisen ja julkisen sektorin kumppanuuksiin. Jäsenvaltio voi yhteisymmärryksessä EIP:n ja EIR:n kanssa keskittää myönnetyt lainat jonkin toimenpideohjelman yhteen tai useampaan painopisteeseen erityisesti innovaation ja osaamistalouden, inhimillisen pääoman, ympäristön ja perusinfrastruktuurihankkeiden aloilla.

Dutch

2. De EIB en het EIF kunnen op verzoek van de lidstaten deelnemen aan de opstelling van de nationale strategische referentiekaders en de operationele programma's, en aan activiteiten in verband met de voorbereiding van projecten, met name grote projecten, financieringsregelingen en publiek-private partnerschappen. In overleg met de EIB en het EIF kan de lidstaat de toegekende leningen concentreren op één of meer prioriteiten van een operationeel programma, met name op het gebied van innovatie en kenniseconomie, menselijk kapitaal, het milieu en projecten voor basisinfrastructuur.

Last Update: 2008-03-04
Usage Frequency: 5
Quality:

Reference: Anonymous

Get a better translation with
4,401,923,520 human contributions

Users are now asking for help:We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK