Results for yhteistyösopimustensa translation from Finnish to English

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Finnish

English

Info

Finnish

yleisluonteisten yhteistyösopimustensa puitteissa eu on kehittänyt muuttoliikkeeseen liittyvistä kysymyksistä käymäänsä vuoropuhelua maailman eri maiden ja alueiden kanssa.

English

in the framework of its broader cooperation agreements, the eu has developed a dialogue on migration-related issues with various countries and regions in the world.

Last Update: 2014-02-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Finnish

tänään sanottiin jo, että uudistus on erittäin toivottava ja että yritysten yhteistyö on välttämätöntä, että tiedonannossa tarjotaan yrityksille suurempi vapaus yhteistyösopimustensa solmimisessa ja että se johtaa yksinkertaistumiseen, joustavuuden lisääntymiseen ja vapautumiseen.

English

the point has already been made today that these are very welcome reforms, that there is a need for companies to work together, and that the statement affords companies greater freedom as regards their cooperation agreements, and will allow for simplification, flexibilisation and liberalisation.

Last Update: 2012-03-21
Usage Frequency: 5
Quality:

Finnish

kaikkien kolmen maan on otettava konkreettisia edistysaskeleita, jotta ne voisivat edistyä kumppanuus- ja yhteistyösopimustensa täytäntöönpanossa; erityisen tärkeää on lujittaa oikeusvaltiota ja edistää konfliktien ratkaisemista.

English

concrete steps forward need to be made by each of the three countries to make further progress in implementing their respective partnership and cooperation agreements, in particular to strengthen the rule of law, and to promote conflict settlement.

Last Update: 2017-04-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Get a better translation with
4,401,923,520 human contributions

Users are now asking for help:We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK