Ask Google

Results for nyújtózkodjunk translation from Hungarian to English

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Hungarian

English

Info

Hungarian

Addig nyújtózkodjunk, ameddig a takarónk ér!

English

That is as far as we can go.

Last Update: 2012-02-28
Usage Frequency: 1
Quality:

Hungarian

Számos tagállam engedett a csábításnak, hogy tovább nyújtózkodjon annál, ameddig a takarója ér.

English

Some of our Member States have lived beyond their means.

Last Update: 2017-04-26
Usage Frequency: 1
Quality:

Hungarian

Az özvegy eltiltotta, hogy pipázzak, hogy káromkodjak, hogy ásítsak, hogy nyújtózkodjak, sőt még azt is, hogy megvakarjam a fejemet, ha valaki van ott! Majd a legmélyebb sértődöttség hangján felcsattant: - És az ördög vigye el!

English

The widder wouldn't let me smoke; she wouldn't let me yell, she wouldn't let me gape, nor stretch, nor scratch, before folks--" [Then with a spasm of special irritation and injury]--"And dad fetch it, she prayed all the time!

Last Update: 2014-07-30
Usage Frequency: 1
Quality:

Warning: Contains invisible HTML formatting

Hungarian

Ami a gazdasági és pénzügyi válságot illeti, az elmondottak fontosnak tűnnek számomra, és amint azt említettük már, a sürgősség mind a Tanácsot, mind a Bizottságot tettekre sarkallja. Amit el szeretnék mondani, az az, hogy köszönöm Pirilli úrnak a tartalékok felhasználására vonatkozó, eredeti ötleteit, Bonsignore úrnak el kívánom mondani, hogy a terv attól is függ, hogy a közösségi eszközök közül mi áll rendelkezésre. Nem készíthetünk tervet anélkül, hogy figyelembe ne vegyük a közösségi szintű kompetenciákat, a meglévő eszközöket és a rendelkezésre álló költségvetést. Addig nyújtózkodjunk, ameddig a takarónk ér!

English

With regard to the economic and financial crisis, what has been said seems to me important, and as has already been stated, the feeling of urgency is shared by the Council and the Commission. What I would like to say, I would like to thank Mr Pirilli for his original ideas on the use of reserves, to say to Mr Bonsignore, that the plan also depends on what is available at the level of Community instruments. Constructing a plan would be to ignore the competences at Community level, the existing instruments and the available budget, and so cannot be done. That is as far as we can go.

Last Update: 2012-10-30
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: EP_transcript

Hungarian

A megoldás a nemzeti felelősségvállalás és az, hogy az egyes tagállamok számára kötelezővé tegyük, hogy csak addig nyújtózkodjanak, ameddig a takarójuk ér.

English

The solution is national responsibility and the obligation of individual Member States to cut their coats according to their cloth.

Last Update: 2012-02-28
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: EP_transcript

Get a better translation with
4,401,923,520 human contributions

Users are now asking for help:We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK