Ask Google

Results for mung translation from Javanese to Indonesian

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Javanese

Indonesian

Info

Javanese

iki mung nyoba

Indonesian

ini hanya mencoba

Last Update: 2014-08-17
Usage Frequency: 1
Quality:

Javanese

semerter liburan ngarep lan aku mung

Indonesian

adik adik saya masih kecil kecil

Last Update: 2015-01-09
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Javanese

Lingsir wengi sepi durung bisa nendra Kagoda mring wewayah ang reridu ati Atapa jroning sarira, sadina-dina gung brangti, datan nana katingalan, sarirane dentangisi, tansah deneling-eling, solahing raga denentung, marganing aneng donya, ciptaningsun lir angimpi, kemang ireng uripku saking sihira… Marmaningsun aneng dunya, dhapur sira ngandikani, tansah ing raga winangwang wang, among winong sih-ngasihi sih, tansah sih asinung sih sih… Yen tan ana ananira, mangsa ana ing dumadi… Kawitane mung sembrana njur kulina Ra ngira yen bakal nuwuhke tresna Apa ing sasolahira, ingsun iki aja keri, sanadyan mora pyuyika, tan na toleh lara-pati, sakarsa mamaesi, saking sira merganingsun, wulu-ningsun salembar, apan sira kang (n)darbeni, tranging nala karsaningsun karsanira. Yen ta sira amisesa, kasanta jroning karonsih, tunggal saraga jiwa, tunggaling karsa pinanggih, tunggal sapati urip, punapa ta rupanipun, nalar sirna dening panrima… Yen tan ana ananira, mangsa ana ing dumadi… Rina wengi sing tak puji aja lali Janjine muga bisa tak ugemi

Indonesian

Malam ini tenang, namun diilustrasikan

Last Update: 2014-06-07
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Get a better translation with
4,401,923,520 human contributions

Users are now asking for help:



We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK