Ask Google

Results for aku nak pergi berak translation from Malay to English

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Malay

English

Info

Malay

Nak pergi mandi

English

saya nak pegi makan

Last Update: 2017-08-26
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

saya nak pergi mandi

English

saya nak pegi makan

Last Update: 2017-09-23
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

alfaiz nak pergi juga

English

alfaiz going too

Last Update: 2015-05-13
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

saya nak pergi tidur

English

I want go to sleep

Last Update: 2014-09-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Wikipedia

Malay

BILA NAK PERGI KEDAI MEK YAH

English

bahasa melayu ke bahasa sabah,BI

Last Update: 2016-09-30
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

aku nak tidur

English

I want to sleep

Last Update: 2018-04-12
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

saya teringin nak pergi ke sabah

English

I always wanted to go to Sabah

Last Update: 2016-08-24
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Aku nak masa depan

English

bright future

Last Update: 2019-02-16
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

aku nak burit kau

English

I want behind you

Last Update: 2016-09-05
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

aku nak kehidupan baru

English

I want a new life

Last Update: 2016-04-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

aku nak mung lupe aku .

English

malay to english

Last Update: 2013-10-28
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Nanti kita chat... saya nak pergi sembahyang dulu

English

Next time we chat ... I want to go first in prayer

Last Update: 2015-10-09
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Aku nak salam dorang

English

pray for me

Last Update: 2018-12-23
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Aku nak tengok sejauh mana kamu boleh buat

English

I want to see how far you can make it

Last Update: 2018-05-01
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

kangkang luas-luas aku nak hisap puki mu

English

area-wide crotch I want to suck your cunt

Last Update: 2016-03-03
Usage Frequency: 3
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Aku tak pernah cakap aku kawan dengan kau sebab kau ada motor . Dah kau tak tanya khabar aku . Aku nak tegur orang memang tak

English

I never told you to be friends with you because you have a bike. You do not even ask me. I want to say that people do not

Last Update: 2018-04-12
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Kalau boleh..aku nak APA yang aku impikan selama ni Akan ternyata..ya Allah..kau tolong lah aku supaya berjaya dalam semua Bidang Akademik ..aku teringin sang at nak tunjuk kejayaanku kepada keluarga Dan juga guru-guruku..to long aku ya allah

English

If I could .. I WAS what I dreamed during this time. It turns out .. God .. you help me to succeed in all academic fields .. I'm keen to show my curiosity to my family And my teachers..to long I'm god

Last Update: 2017-12-03
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Aku tak kisah apa yang kau nak cakap dekat aku... Kalau kau nak maki aku saja lah... Kau jangan sampai apa yang kau maki aku tu sampai cikgu tahu... Kau ingat aku tak berani nak cakap dekat cikgu... Tolong ini iman khalis... Kau jangan sampai kau kene jumpa dengan cikgu disiplin... Itu saja apa yang aku nak cakap kau fikir kau atlit kawan dengan budak yang terkenal aku takut... Memang tak langsung aku nak takut dengan kau

English

I do not care what you're gonna say near me ... If you want to insult me ​​do it ... You do not get what you swear to me that the teacher know ... You think I dared not want to talk near the teacher ... Help this pure faith ... you do not until you meet with the teacher discipline here ... That's what I want to say you think you're athletic friends with the famous boy ... I'm afraid I'm gonna live It's not afraid of you

Last Update: 2016-10-22
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Get a better translation with
4,401,923,520 human contributions

Users are now asking for help:



We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK