Results for aku suka dia translation from Malay to English

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Malay

English

Info

Malay

aku suka kat dia

English

i'm tired of taking care of others

Last Update: 2019-08-25
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

aku suka kau

English

Last Update: 2021-01-15
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

aku suka kamu

English

i love you

Last Update: 2017-09-22
Usage Frequency: 2
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

aku suka memburit

English

i like memburit

Last Update: 2014-09-19
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

aku suka dengar lagu

English

i love to hear this song

Last Update: 2020-01-20
Usage Frequency: 3
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

saya suka dia kerana dia cantik seperti lelaki

English

Last Update: 2021-02-08
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

tiada perkataan boleh digambarkan betapa gembiranya diri ini apabila orang sekeliling sentiasa sokong apa yg aku suka

English

no words can describe how happy i am when people around me always support what i love

Last Update: 2021-08-05
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

susah saya nak terima saya suka dia tapi dia tak suka saya.usah mimpi menahkluk bintang kalau bulan pon tidak keliahatam

English

it's hard i want to accept i like her but she does not like me. it's a dream to be a star if the moon is not a lonely

Last Update: 2018-09-08
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

kalau dah tak suka dia lagi... tukarlah status... nampak sangat kau tipu aku... sampai tersalah taip... mesti fikirkan pasal budak perempuan yang dah rampas kau dari aku... nampak sangat kau masih suka dia lagi

English

if you do not like him anymore ... replace status ... it is obvious that you're cheating me ... until mistyped ... must think about the girl that i took you from me ... it is obvious that you still love her anymore

Last Update: 2016-10-26
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

cintailah diri kau , percaya lah diri kau sendiri , jadilah diri sendiri , usah membenci diri mu , tak kira apa kata mereka , tapi ini lah diri kau . "aku mungkin jahat dari pandangan mereka tapi inilah diri aku . aku mungkin ada kekurangan tapi inilah diri aku. pembenci sering mengutuk aku , tapi maafkan aku sayang , inilah diri aku . suka atau tidak inilah diri aku. ya ini adalah aku !

English

love yourself, believe that you own yourself, be yourself, do not hate yourself, no matter what they say, but it is within you. "i may be evil of their views but this is who i am. i may have flaws but this is who i am. haters often cursing me, but i'm sorry, dear, this is who i am. like it or not this is who i am. yes, this is me!

Last Update: 2016-03-16
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous
Warning: Contains invisible HTML formatting

Get a better translation with
4,401,923,520 human contributions

Users are now asking for help:



We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK