Results for camtu translation from Malay to English

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Malay

English

Info

Malay

takde niat pon nak buat camtu

English

takda niat pun nak buat camtu

Last Update: 2020-11-13
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

pantat kawan awak pun tembam tapi pantat awak lg tembam nbesar dari dorg tu sy tgk gambar bekini biru awk pakai tu,,,terus keras konek sy tgk aknye tembam gile,sy bayangkan tgh jolok pantat awk dgn konek besar panjang sy skg ni,sy hayun laju2 dlm2 ramas tetek n kulum lidah awk dan awk bayangkan ape awk rasa sekarang sy fuck awk camtu..

English

your friend's ass is chubby but your ass is chubby lg nbesar from dorg tu sy tgk picture this blue awk use it,,,continue to hard connek sy tgk aknye chubuk gile,i imagine tgh butt chubby awk with a big long connek sy skg this,sy hayun pace2 deep squeeze tits n kulum tongue awk and awk imagine ape awk feel now sy fuck awk camtu..

Last Update: 2022-06-15
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

itu je la. okay... ok saya try la ikut semua tu. asha: ok tidak pelah kalau camtu okay... saya tak nak harap kan, apa yang lebih kat sayang. sayang jadi je diri sayang. saya doa je. kalau ada jodoh ada. kalau macam banyak sangat halangan dalam proses nak kahwin means jodoh tak ada. asha: hemmmm yelah sekarang pun dah, ada halangan so tiada jodoh ini kan halangan remeh. so halangan yang cmne? tah. asha: hemmmm ok lah

English

kostenlose

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

itu je la. okay... ok saya try la ikut semua tu. asha: ok tidak pelah kalau camtu okay... saya tak nak harap kan, apa yang lebih kat sayang. sayang jadi je diri sayang. saya doa je. kalau ada jodoh ada. kalau macam banyak sangat halangan dalam proses nak kahwin means jodoh tak ada. asha: hemmmm yelah sekarang pun dah, ada halangan so tiada jodoh ini kan halangan remeh. so halangan yang cmne? tah. asha: hemmmm ok lah

English

kostenlose

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Get a better translation with
4,401,923,520 human contributions

Users are now asking for help:



We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK