Ask Google

Results for diam lah kau bodoh translation from Malay to English

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Malay

English

Info

Malay

diam lah kau bodoh

English

Shut up you're stupid

Last Update: 2018-06-15
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

kau bodoh

English

you're stupid

Last Update: 2016-11-30
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

kau bodoh pe

English

you stupid is it

Last Update: 2015-04-15
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

kau bodoh pe

English

you stupid pe

Last Update: 2015-04-15
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

taik lah kau

English

You are shit

Last Update: 2017-10-15
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

eh diam lah

English

eh correct it

Last Update: 2017-04-09
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

diam lah feq

English

silence is you stupid

Last Update: 2014-03-26
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

gatai lah kau ni

English

How do you itch ni

Last Update: 2015-04-13
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Kalau nak sangat bertumbuk pergi kat tempat orang bergusti Itu. Bukan minta orang kat facebook. Minta orang kat facebook takde hasil dan tak dapat rasa bagaimana bertumbuk. Cuba depan depan sekali kan bagus. Kalau hanya kat facebook Kau berlagak tapi payah. Buang masa. Kalau depan depan macam mana lah Kau tu. Mesti Kau panggil polis. Kalau nak buat lawak atau nak berlakon, bukan kat facebook. Letak kat YouTube.

English

If you really want to go to the place where people are struggling. Do not ask people for facebook. Ask people to facebook to get results and can not feel how to fight. Try the front front once good. If only on facebook you're doing it but it's hard. Waste time. If it's the front of it you are. You must call the police. If you want to make a movie or acting, not facebook. Go to YouTube.

Last Update: 2018-08-16
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Aku tak kisah apa yang kau nak cakap dekat aku... Kalau kau nak maki aku saja lah... Kau jangan sampai apa yang kau maki aku tu sampai cikgu tahu... Kau ingat aku tak berani nak cakap dekat cikgu... Tolong ini iman khalis... Kau jangan sampai kau kene jumpa dengan cikgu disiplin... Itu saja apa yang aku nak cakap kau fikir kau atlit kawan dengan budak yang terkenal aku takut... Memang tak langsung aku nak takut dengan kau

English

I do not care what you're gonna say near me ... If you want to insult me ​​do it ... You do not get what you swear to me that the teacher know ... You think I dared not want to talk near the teacher ... Help this pure faith ... you do not until you meet with the teacher discipline here ... That's what I want to say you think you're athletic friends with the famous boy ... I'm afraid I'm gonna live It's not afraid of you

Last Update: 2016-10-22
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Get a better translation with
4,401,923,520 human contributions

Users are now asking for help:



We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK