Ask Google

Results for kamu tak mahu kasih translation from Malay to English

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Malay

English

Info

Malay

tak mahu

English

I don't want

Last Update: 2015-03-31
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

tak mahu bayar

English

don't pay

Last Update: 2020-03-03
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

saya tak mahu peribadi

English

i do not want personality

Last Update: 2014-10-12
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

aku tak mahu menyusahkan kamu

English

I don't want to bother you

Last Update: 2020-05-07
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

saya tak mahu menyusahkan awak

English

Dont bother about me

Last Update: 2019-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Tak mahu bagi harapan pada awak

English

Don't want to hope

Last Update: 2020-03-31
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Saya tak mahu mencintai awak lagi

English

I do not want to love you anymore

Last Update: 2017-09-01
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Kamu tak perlu mencintainya lagi

English

You do not have to love again

Last Update: 2017-06-24
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

saya tak mahu tengok awak lagi!

English

I don't want to see you anymore!

Last Update: 2016-10-22
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Saya tak tahu kalau awak tak mahu mati lagi.

English

I don't know if you don't want to die yet.

Last Update: 2017-05-23
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Taichi Desker: Saya tak tahu kalau awak tak mahu mati lagi.

English

Taichi Desker: I don't know if you don't want to die yet.

Last Update: 2017-05-23
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Saya tak mahu bergurau tolong serius kamu mahu beli produk saya atau tidak

English

how I want to trust you

Last Update: 2019-03-01
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Saya nak kamu buat pembentangan hari ini... Dan saya tak mahu ada kesilapan walau pun sedikit.. Lagi satu.. Saya nak kamu ingat kan kepada bahagian pemasaran apa yang saya cakap hari itu

English

I want you to present today ... And I do not want to make a mistake even a bit .. Another one .. I want you to remember what marketing section I say today

Last Update: 2019-01-21
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Get a better translation with
4,401,923,520 human contributions

Users are now asking for help:



We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK