Ask Google

Results for kau masih sayang kan aku translation from Malay to English

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Malay

English

Info

Malay

Saya masih sayang kan awak

English

I still love you right

Last Update: 2017-01-13
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Suap kan aku

English

bribe food

Last Update: 2020-01-16
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

kenapa kau selalu kecewa kan aku sekarang babe

English

Why do you always disappointed right I am now babe

Last Update: 2017-11-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Aku slalu rindu kan kau Aku blok kau sebab aku sayang kan kau Aku janji aku slalu menunggu kau kembali

English

I will always miss you I block you because I love you, I promise I will always wait for you back

Last Update: 2017-01-15
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous
Warning: Contains invisible HTML formatting

Malay

Tolong jangan jeles kan aku lagi okay

English

Please do not joke me anymore okay

Last Update: 2017-11-25
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

jangan sama kan aku dengan orang lain

English

do not the same right I'm with other people

Last Update: 2016-08-17
Usage Frequency: 2
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

izin kan aku menjadi orang yang terakhir kau cintai

English

My permission is to be the last person you love

Last Update: 2018-08-12
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Aku tak cintai kau. Aku tak suka dengan Cara kau. Jika kau masih macam ni cara kau. Aku akan block whatsapp kau. Kau p

English

I do not love you. I do not like your way. If you're still the way you are. I will block whatsapp you. You p

Last Update: 2018-08-31
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Anda tidak boleh terus menari dengan syaitan dan bertanya mengapa Kau masih di dalam neraka

English

You can't keep dancing with the devil and ask why you're still in hell

Last Update: 2016-05-12
Usage Frequency: 2
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Kalau awak nak tahu saya betul betul sayang kan awak .... Kalau awak tak percaya saya faham sebab saya jauh dengan awak

English

If you want to know I really love you .... If you don't believe me I understand because I'm far from you

Last Update: 2019-11-13
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Kalau dah tak suka dia lagi... Tukarlah status... Nampak sangat kau tipu aku... Sampai tersalah taip... Mesti fikirkan pasal budak perempuan yang dah rampas kau dari aku... Nampak sangat kau masih suka dia lagi

English

If you do not like him anymore ... Replace status ... It is obvious that you're cheating me ... Until mistyped ... Must think about the girl that I took you from me ... It is obvious that you still love her anymore

Last Update: 2016-10-26
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Walaupun sekarang kita tidak bersama saya tak akan melupakan kenangan manis bersama walaupun sudah berpisah bersama awak dan sekarang masa untuk saya melupakan awak... Saya masih sayang awak walaupun awak tidak suka saya lagi...saya berharap awak bahagia bersama dengan si dia yang menggantikan tempat saya... Saya sayang awak..

English

Even now we are not with me you will forget about the sweet memories together though already parted ways with crew and now its time for me to forget about you and. .. I still love you even if you don't like me again ... I hope you happy together with si he replacing me. .. I love you, ...

Last Update: 2016-10-02
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Dengan iklas hati saya minta maaf.munkin besar salah saya.dan saya tak akan tingal dan saya tetap sayang awak.saya betul suka setelah kita jumpa dan kita kenal.munkin kesalahan itu satu pengajaran bagi saya.vivi maaf kan saya.saya betul sayang kan dan saya tak nak bepisah dengan awak dengan cara pergaduhan.

English

With I'm sorry iklas. big wrong URsaya.dan I may not be like and I love you. I correct love once we see and we know that one may fault. teaching for I did sorry huh I.. I correct love right and I don't want to bepisah with you by means of a fight.

Last Update: 2017-05-09
Usage Frequency: 2
Quality:

Reference: Anonymous

Get a better translation with
4,401,923,520 human contributions

Users are now asking for help:



We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK