Ask Google

Results for kau satu orang saja la translation from Malay to English

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Malay

English

Info

Malay

Tiga Nama Satu orang

English

tiga nama satu orang

Last Update: 2017-05-10
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Mana satu orang hubungan yang anda ingin eksport?

English

Which contact do you want to export?

Last Update: 2011-10-23
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Saya tidak berkeja duduk rumah saja saya tidak kerja kerana saya ada sakit so duduk saja la

English

What's your occupation

Last Update: 2020-09-08
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Diantara berjuta-juta bintang hanya satu bintang yang paling terang diantara berjuta-juta orang hanya satu orang yang aku sayang

English

Among the millions of stars only one bright star among millions of people only one person that I love

Last Update: 2017-01-05
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Siti Firdaus Ismail PERCUTIAN DI CAMERON HIGHLAND on July 20, 2019 rasa teruja pulak nak bercerita lepas balik bercuti ni.. bukan apa senang nak bagi idea untuk orang orang yang bakal bercuti kt cameron nanti.. sebenarnya percutian 2 4 ogos 2018 ni kali ketiga aku ke cameron... sebelum ni pergi sebab field trip mase study jadi berbeza la sikit bila dah kerja ni aku pergi dengan kawan serumah..saja la ikut trend g bercuti dgn bff ni kan..hehehe kami bertolak pagi 2 ogos tu dalam pukul 7 pag

English

Last Update: 2020-09-12
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Saya dilahirkan pada tarikh 31.12.2002 .Dengan diberi nama Zati Hannani.Ayah saya bernama Zamri bin Zakaria dan ibu Wan Aminah bt Othman.Kami berasal dari Kelantan.Saya mempunyai satu orang adik dan empat orang kakak.Semuanya perempuan.Pada awal persekolahan sekolah rendah saya adalah seorang pelajar yang sederhana.Walaupun mempunyai kenalan yang ramai saya adalah seorang yang pendiam.Dalam pembelajaran pun saya adalah biasa saja.Saya sangat meminati bidang sukan terutama bola jaring dan olahrag

English

I was born on 31.12.2002 .It is named Zati Hannani. My father is Zamri bin Zakaria and Wan Aminah's mother Othman. We are from Kelantan. I have one younger sister and four sisters. I am a simple student. Although I have many acquaintances I am a quiet person.Mu jage dok kacau gak Inn..tumbuh tanduk dh ni.

Last Update: 2020-06-29
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Get a better translation with
4,401,923,520 human contributions

Users are now asking for help:



We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK