Ask Google

Results for mungkin kau bukan jodoh aku translation from Malay to English

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Malay

English

Info

Malay

macam mana kalau dia lelaki bukan jodoh aku

English

what if she's not my soul mate?

Last Update: 2019-02-10
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Waktu Dan saat ini..mungkin kau tengah gembira...Tak mungkin Saturday Hari nanti kau akan jatuh lebih teruk

English

And when you're here ... maybe you're happy ... It's not possible Saturday you will fall worse

Last Update: 2019-12-25
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Nampaknya Kau Malas mau melayan saya tetapi tidak mengapa mungkin Kau berasa malu dan sepekara Lagi kadang Abang saya sentiasa bercerita mengenai bulan bercahaya

English

It seems you're Lazy want to entertain me but okay maybe You feel embarrassed and sepekara Yet sometimes my brother always told me about the Moon glowing

Last Update: 2016-04-17
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

aku rindu giler kenangan bersama dengan kau,🙂kalaulah masa tu boleh putarkan kembali,😌aq akan hargai setiap masa bersama dengan kau😊tapi nak buat mcm mane kan tu semua hanye "kenangan"lagi pon kau bukan milik aq lagi😌tapi entah kenapa aq rase jeles bile kau lain perempuan lain😌tapi aq sedar yg aq tkde hak nk halang kau🙂💔harap kau gembira dengan org baru😊

English

I miss the memories of being together with you, aulIt's time to turn around, akanaq will cherish every moment with you but for mcm mane all those "memories" again your pound is not yours anymore but somehow aq jes bile bile you are another woman😌but you know the right thing to block you hak hope you are happy with the new guy😊

Last Update: 2020-02-22
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous
Warning: Contains invisible HTML formatting

Get a better translation with
4,401,923,520 human contributions

Users are now asking for help:



We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK