Results for saya happy bila dapat pc yang saya nak translation from Malay to English

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Malay

English

Info

Malay

saya dapat apa yang saya nak

English

nak mempunyai hubungan intim

Last Update: 2021-09-18
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

saya buat apa saja yang saya nak

English

what i chose to do

Last Update: 2021-10-29
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

dengar sini semua apa yang saya nak cakap kan tolong diam

English

listen here all what i want to say right please be silent

Last Update: 2016-06-04
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

tu jelah yang saya nak cakap,yang penting saya sayang kamu sangat sangat,ingat pesan ni insyallah kekal

English

that's what i want to say, the important thing is i love you very much

Last Update: 2020-12-23
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

pada usia saya yang masih muda ini saya masih boleh hidup tanpa perempuan dan duit tetapi tidak tanpa motosikal dan keluarga saya.sebab dengan ada nya kedua harta ini saya dapat mencari duit dan mendapatkan apa yang saya nak termasuk dengan perempuan yang saya suka.

English

at this young age i can still live without a woman and money but not without my motorcycle and my family. because with her two properties i can find money and get what i want to include with the girls i love.

Last Update: 2018-07-03
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

hai orang yang saya suka,saya nak mengucapkan terima kasih sebab hadir dalam diri saya dan terima kasih juga dekat tuhan sebab pertemukan kita berdua

English

hai person i like, i want to thank you for being present in me and thank you also close to god because you meet both of us

Last Update: 2017-09-07
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

saya nak kamu buat pembentangan hari ini... dan saya tak mahu ada kesilapan walau pun sedikit.. lagi satu.. saya nak kamu ingat kan kepada bahagian pemasaran apa yang saya cakap hari itu

English

i want you to present today ... and i do not want to make a mistake even a bit .. another one .. i want you to remember what marketing section i say today

Last Update: 2019-01-21
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

hello..boleh saya tau awak ni siapa?...apa hubungan awak dengan dia?...macam mana awak boleh kenal dia?...saya kawan baby(monica)...dia ok tak berkawan dengan awak?...sebab saya risau,dia seorang yang pendiam..sejak kematian abang dia dia berubah menjadi seorang yang pendiam,mungkin dia perlukan waktu untuk menerima kematian abang dia..dia kerja pun ok,cuma satu yang saya nak bagitahu awak.kalau dia tak jawab awak call,tak bermakna dia tak suka awak..cuma dia segan nak berbual

English

query length limit excedeed. max allowed query : 500 chars

Last Update: 2020-09-12
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Get a better translation with
4,401,923,520 human contributions

Users are now asking for help:



We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK