Ask Google

Results for saya penat nak layan perangai awak translation from Malay to English

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Malay

English

Info

Malay

Awak tak nak layan saya ke

English

maksud awk tak nak layan saya ke

Last Update: 2021-03-31
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

saya kuat tetapi saya penat

English

She strong but she's exhausted

Last Update: 2021-03-07
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

macam tak nak layan,awak marah kat saya ea

English

Like you don't want to serve, you're mad at me

Last Update: 2020-09-24
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Saya duduk sebab saya penat

English

sorry because I'm tired

Last Update: 2020-08-23
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

dah penat nak jaga hati orang

English

Hari aku Sapa nak jaga

Last Update: 2020-05-27
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

saya penat jaga hati orang lain

English

I care about other people

Last Update: 2020-01-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

malas nak layan malas nak layan lagi

English

lazy to be entertained, and will not be entertained

Last Update: 2018-02-22
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

saya penat terlalu hati hati manusia

English

saya penat terlalu memahami hati manusia

Last Update: 2021-02-16
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

malas nak layan orang yang saya tidak kenal

English

I'm too lazy to treat people toxic

Last Update: 2020-02-26
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

semua disebabkan perangai awak yang pentingkan diri sendiri

English

all due to your personal selfishness

Last Update: 2018-07-01
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

aku dah penat dengan semua sandiwara, aku dah penat nak jaga hati orang, aku dah penat dengan segala galanya, aku dah tak nak ambil peduli dengan apa yang akan berlaku, biarlah orang nak kecam, aku dah tak kisah

English

I'm tired of all the drama, I'm tired of taking care of people's hearts, I'm tired of everything, I don't want to care about what will happen, let people criticize, I don't care

Last Update: 2021-02-23
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

aku akan berubah me njadi yang terbaik aku d a malas nk layan orang yg tak pandai nak harga i dan yang tak pandai na k jaga hati orang dan se karang aku nak fokus d ekat keluarga aku ,sah abat dan pelajaran sah aja sukehati kau la nak  layan aku ke atau tak it u sahaja yang aku nak cakap

English

I will turn out to be the best I can be for those who are not good enough to value and who are not good enough to take care of people aq nak ckp

Last Update: 2020-04-01
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

terima kasih sebab selalu bersabar dengan perangai dan sikap i yang selalu buat u terasa hati,sakit hati ,sedih dengan i....i hargai segala apa yang u buat dekat i selama u dengan i...layan perangai gila i,layan perangai manja i,layan moody i,selalu mengalah dengan i,setia dengan i...dan segala pengorbanan u dekat i...dah cukup untuk u jadi yang terbaik untuk i baby....i sayang sangat sangat ....terima kasih sebab bertahan dengan i

English

thank you for always being patient with my attitude and attitude that always makes u feel, hurt, sad with i .... i appreciate everything you do near i during u with ... crazy attitude i, temper tantrums i love you, treat moody i, always give up with i, be loyal to i ... and all your sacrifices near me ... are enough for u to be the best for i baby .... i love you so very .... thanks for sticking with it

Last Update: 2019-10-02
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Get a better translation with
4,401,923,520 human contributions

Users are now asking for help:



We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK