Results for sudah la tu ,,lupakan je lah translation from Malay to English

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Malay

English

Info

Malay

sudah la malas saya

English

Last Update: 2021-02-16
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

bgtu la tu

English

bgtu la tu

Last Update: 2021-06-18
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

sudah la malas saya mau bertengkar sama orang kelantan ni

English

Last Update: 2021-02-16
Usage Frequency: 3
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

malas nak pilih, jadi saya upload je lah

English

lazy to choose, so i uploaded it

Last Update: 2022-01-15
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

banyak betul orang benci kau ? tapi kami pun tak tahu kenapa orang sangat benci kau kecuali geng kau je lah tak benci kau tu ?

English

many people hate you right? but we do not know why people hate you unless your gang is not hate you je tu?

Last Update: 2015-07-16
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

saya tak tahu nak buat apa sekarang ? saya dengar lagu je lah ! sebab kawan-kawan saya banyak yang tak buka facebook ? cuma saya dengan kawan saya seorang tu je buka facebook !

English

i do not know what to do now? i heard the song je lah! for many of my friends who do not go to facebook? i'm with my friends just a tu je open facebook!

Last Update: 2015-07-17
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Get a better translation with
4,401,923,520 human contributions

Users are now asking for help:



We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK