Results for olajševalnimi translation from Slovenian to English

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Slovenian

English

Info

Slovenian

koeficienti prilagoditve, povezani z olajševalnimi dejavniki

English

adjustment coefficients linked to mitigating factors

Last Update: 2014-11-21
Usage Frequency: 2
Quality:

Slovenian

seznam koeficientov, povezanih z oteževalnimi in olajševalnimi dejavniki, za uporabo člena 36a(3)

English

list of the coefficients linked to aggravating and mitigating factors for the application of article 36a(3)

Last Update: 2014-11-21
Usage Frequency: 1
Quality:

Slovenian

seznam koeficientov, povezanih z oteževalnimi in olajševalnimi dejavniki, za uporabo člena 65(3).

English

list of the coefficients linked to aggravating and mitigating factors for the application of article 65(3)

Last Update: 2014-11-21
Usage Frequency: 1
Quality:

Slovenian

med drugim je tudi estonija uvedla izjeme pri testu za državljanstvo za osebe z omejeno aktivno poslovno sposobnostjo in olajševalnimi zdravstvenimi okoliščinami.

English

although these ceremonies are often introduced in the context of debates on evolving national identities, they are realised in local municipal spaces, which infuses them with diverse colours and meanings closer to the daily realities of immigrants and the public.

Last Update: 2014-02-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Slovenian

opsp predloži disciplinski komisiji poročilo, v katerem so jasno navedena dejstva v zvezi z obtožbo in, kadar je to primerno, okoliščine, v katerih so se pojavila, vključno z vsemi oteževalnimi ali olajševalnimi okoliščinami.

English

the aacc shall submit a report to the disciplinary board, stating clearly the facts complained of and, where appropriate, the circumstances in which they arose, including any aggravating or extenuating circumstances.

Last Update: 2014-11-15
Usage Frequency: 1
Quality:

Slovenian

organ za imenovanja predloži komisiji poročilo, v katerem so jasno navedena dejstva v zvezi z obtožbo in, kadar je to primerno, okoliščine, v katerih so se pojavila, vključno z vsemi oteževalnimi ali olajševalnimi okoliščinami.

English

the appointing authority shall submit a report to the board, stating clearly the facts complained of and, where appropriate, the circumstances in which they arose, including any aggravating or extenuating circumstances.

Last Update: 2014-11-21
Usage Frequency: 1
Quality:

Slovenian

ta uredba bi morala določiti koeficiente, povezane z oteževalnimi in olajševalnimi okoliščinami, da bi esma zagotovili potrebna orodja, s katerimi bi lahko odločil o globi, sorazmerni z resnostjo kršitve, ki jo je zakrivil repozitorij sklenjenih poslov, pri čemer bi se upoštevale okoliščine, v katerih je bila kršitev zakrivljena.

English

this regulation should establish coefficients linked to aggravating and mitigating circumstances in order to give the necessary tools to esma to decide on a fine which is proportionate to the seriousness of the infringement committed by a trade repository, taking into account the circumstances under which that infringement has been committed.

Last Update: 2014-11-21
Usage Frequency: 1
Quality:

Slovenian

ta uredba določa količnike, povezane z olajševalnimi in oteževalnimi dejavniki, tako da se esma omogočijo ustrezna orodja za odločitev o globi, ki je sorazmerna z resnostjo storjene kršitve bonitetne agencije, pri čemer pa se upošteva tudi okoliščine, v katerih je prišlo do kršitve.

English

this regulation establishes coefficients linked to aggravating and mitigating circumstances in order to give the necessary tools to esma to decide on a fine which is proportionate to the seriousness of an infringement committed by a credit rating agency, taking into account the circumstances under which that infringement was committed.

Last Update: 2014-11-21
Usage Frequency: 1
Quality:

Get a better translation with
4,401,923,520 human contributions

Users are now asking for help:We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK