Preguntar a Google

Usted buscó: mbretëronte (Albanés - Alemán)

Contribuciones humanas

De traductores profesionales, empresas, páginas web y repositorios de traducción de libre uso.

Añadir una traducción

Albanés

Alemán

Información

Albanés

Në shtëpi mbretëronte qetësia.

Alemán

Dann war es ganz still im Haus.

Última actualización: 2016-10-27
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Throri mbretëronte me vendosmëri.

Alemán

Thrors Herrschaft war unangefochten.

Última actualización: 2016-10-27
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Mbreti Salomon mbretëronte mbi tërë Izraelin.

Alemán

Also war Salomo König über ganz Israel.

Última actualización: 2012-05-05
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

E njihja Throrin, kur mbretëronte poshtë malit.

Alemán

Ich kannte Thror, als er König unter dem Berge war. Ach ja?

Última actualización: 2016-10-27
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Davidi, bir i Isait, mbretëronte mbi tërë Izraelin.

Alemán

So ist nun David, der Sohn Isais. König gewesen über ganz Israel.

Última actualización: 2012-05-05
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Loki edhe pse i çekuilibruar, do të mbretëronte më mirë se unë.

Alemán

Loki verstand, was herrschen heißt. Das werde ich nie.

Última actualización: 2016-10-27
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Por mbi bijtë e Izraelit që banonin në qytetet e Judës mbretëronte Roboami.

Alemán

daß Rehabeam regierte nur über die Kinder Israel, die in den Städten Juda's wohnten.

Última actualización: 2012-05-05
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Edhe sikur të më pengoje ta shohë apo të bëje të mbretëronte përkrah meje, nuk ndryshon asgjë.

Alemán

Ob du sie mir verbietest oder erlaubst. Es ändert nichts.

Última actualización: 2016-10-27
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Ashaziahu kishte filluar të mbretëronte mbi Judë, vitin e dymbëdhjetë të Joramit, birit të Ashabit.

Alemán

Ahasja aber regierte über Juda im elften Jahr Jorams, des Sohnes Ahabs.

Última actualización: 2012-05-05
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Kështu mbeti i fshehur me ta në shtëpinë e Perëndisë gjashtë vjet, ndërsa Athaliah mbretëronte mbi vendin.

Alemán

Und er war bei ihnen im Hause Gottes versteckt sechs Jahre, solange Athalja Königin war im Lande.

Última actualización: 2012-05-05
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Mbeti, pra, i fshehur gjashtë vjet në shtëpinë e Zotit me të, ndërsa Athaliah mbretëronte mbi vendin.

Alemán

Und er war mit ihr versteckt im Hause des HERRN sechs Jahre. Athalja aber war Königin im Lande.

Última actualización: 2012-05-05
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

tërë qytetet e Sihonit, mbretit të Amorejve, që mbretëronte në Heshbon, deri në kufirin e bijve të Amonit;

Alemán

und alle Städte Sihons, des Königs der Amoriter, der zu Hesbon saß, bis an die Grenze der Kinder Ammon,

Última actualización: 2012-05-05
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Në kohën e Asueros, (ai Asuero që mbretëronte nga Indija deri në Etiopi mbi njëqind e njëzet e shtatë krahina),

Alemán

Zu den Zeiten Ahasveros (der da König war von Indien bis an Mohrenland über hundert und siebenundzwanzig Länder)

Última actualización: 2012-05-05
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Bijtë e Izraelit arritën aty, pra, për të blerë grurë, në mes të të ardhurve të tjerë, sepse në vendin e Kanaanëve mbretëronte zija.

Alemán

Also kamen die Kinder Israels, Getreide zu kaufen, samt anderen, die mit ihnen zogen; denn es war im Lande Kanaan auch teuer.

Última actualización: 2012-05-05
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

tërë mbretërinë e Ogut, në Bashan, që mbretëronte në Ashtaroth dhe në Edrei dhe ishte i vetmi gjigant i mbetur gjallë. Në fakt Moisiu i kishte mundur dhe dëbuar.

Alemán

(das ganze Reich Ogs von Basan, der zu Astharoth und Edrei saß, welcher noch übrig war von den Riesen. Mose aber schlug sie und vertrieb sie.

Última actualización: 2012-05-05
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Atëherë ai mori të parëlindurin e tij që do të mbretëronte në vend të tij, dhe e ofroi si olokaust mbi muret. Pati atëherë një zemërim të madh kundër atyre Izraelitëve që u larguan nga ai dhe u kthyen në vendin e tyre.

Alemán

Da nahm er seinen ersten Sohn, der an seiner Statt sollte König werden, und opferte ihn zum Brandopfer auf der Mauer. Da kam ein großer Zorn über Israel, daß sie von ihm abzogen und kehrten wieder in ihr Land.

Última actualización: 2012-05-05
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Dhe Zoti i dha në duart e Jabinit, mbretit të Kanaanit, që mbretëronte në Hatsor. Komandanti i ushtrisë së tij ishte Sisera, që banonte në Harosheth të kombeve.

Alemán

Und der HERR verkaufte sie in die Hand Jabins, des Königs der Kanaaniter, der zu Hazor saß; und sein Feldhauptmann war Sisera, und er wohnte zu Haroseth der Heiden.

Última actualización: 2012-05-05
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Faraoni Neko e lidhi me zinxhira në Riblah, në vendin e Hamathit, që të mos mbretëronte më në Jeruzalem, dhe i imponoi vendit një haraç prej njëqind talentesh argjendi dhe një talent ari.

Alemán

Aber Pharao Necho legte ihn ins Gefängnis zu Ribla im Lande Hamath, daß er nicht regieren sollte in Jerusalem, und legte eine Schatzung aufs Land: hundert Zentner Silber und einen Zentner Gold.

Última actualización: 2012-05-05
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Një ditë drurët u nisën për të vajosur një mbret që të mbretëronte mbi ta; dhe i thanë ullirit: "Mbretëro mbi ne".

Alemán

Die Bäume gingen hin, daß sie einen König über sich salbten, und sprachen zu dem Ölbaum: Sei unser König!

Última actualización: 2012-05-05
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Advertencia: contiene formato HTML invisible

Albanés

Këta janë mbretërit që mbretëruan në vendin e Edomit para se ndonjë mbret të mbretëronte mbi bijtë e Izraelit: Bela, bir i Beorit; emri i qytetit të tij ishte Dinhabah.

Alemán

Die sind die Könige die regiert haben im Lande Edom, ehe denn ein König regierte unter den Kindern Israel; Bela, der Sohn Beors; und seine Stadt hieß Dinhaba.

Última actualización: 2012-05-05
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Obtenga una traducción de calidad con
4,401,923,520 contribuciones humanas

Usuarios que están solicitando ayuda en este momento:Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Al continuar navegando está aceptando su uso. Más información. De acuerdo