Preguntar a Google

Usted buscó: plotësimin (Albanés - Inglés)

Contribuciones humanas

De traductores profesionales, empresas, páginas web y repositorios de traducción de libre uso.

Añadir una traducción

Albanés

Inglés

Información

Albanés

Konfiguro këtu plotësimin automatik

Inglés

Configure contacts and autocompletion here

Última actualización: 2014-08-20
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Aktivo plotësimin e _fjalës

Inglés

Enable code completion

Última actualización: 2014-08-20
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Aktivo plotësimin e _fjalës

Inglés

Min character for completion

Última actualización: 2014-08-20
Frecuencia de uso: 2
Calidad:

Albanés

dhe pastaj me numërim, do përparojmë në plotësimin e fletëvotimeve.

Inglés

In the event of a close count, we will go to a written ballot.

Última actualización: 2016-10-27
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Por unë kam menagjuar plotësimin. Tani ti nuk ke nevojë më për mua.

Inglés

- But I manage fulfillment, now you don't need me here.

Última actualización: 2016-10-27
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Për jetën tonë të mirë dhe për plotësimin e ëndërrave më të çmëndura.

Inglés

To the good life and the fulfillment of our wildest dreams.

Última actualización: 2016-10-27
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Todd, ne kemi vendosur për të ristrukturuar plotësimin. Si ta ristrukturojmë?

Inglés

Todd, we decided to restructure order performance.

Última actualización: 2016-10-27
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Hiroim, është e shkruajtur që të njohim shpëtimtarin tonë me plotësimin e profitisë së ti.

Inglés

Hiroim, it is written that we shall know the saviour by his fulfilment of prophecy.

Última actualización: 2016-10-27
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Në të njëjtën kohë, ai theksoi nevojën për plotësimin e kritereve të anëtarësimit në BE.

Inglés

At the same time, he stressed the need for EU membership criteria to be met.

Última actualización: 2016-01-20
Frecuencia de uso: 2
Calidad:

Albanés

Por shpejt i harruan veprat e tij dhe nuk pritën me besim plotësimin e planit të tij.

Inglés

They soon forgat his works; they waited not for his counsel:

Última actualización: 2012-05-05
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Ibotson shprehu kënaqësinë e tij me përparimin e Bullgarisë në plotësimin e kritereve për anëtarësimin në NATO.

Inglés

Ibbotson expressed satisfaction with Bulgaria's progress in meeting the criteria for NATO membership.

Última actualización: 2012-04-06
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Nisni me plotësimin e informatave dhe para se ta kuptoni, ju do të jeni drejt mundësive të reja.

Inglés

Start filling out the necessary information and before you know it you will be on your way to new opportunities.

Última actualización: 2016-10-27
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Mora gjithashtu ndihmë në plotësimin e dokumenteve të posatçme të nevojshme për blerjen e mollëve."

Inglés

I also received assistance in completing the specific documentation needed for apple purchase."

Última actualización: 2016-01-20
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Advertencia: contiene formato HTML invisible

Albanés

Një raport i lëshuar nga komisioni thoshte se Turqia ka arritur një prag kritik në plotësimin e kritereve.

Inglés

A report released by the commission said that Turkey has reached a critical threshold in meeting the criteria.

Última actualización: 2016-01-20
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Plani spjegon se çfarë duhet bërë që të plotësohen standartet si edhe përgjegjësia dhe afati për plotësimin e tyre.

Inglés

This plan explains what must be done for the standards to be fulfilled, as well as the responsibility and deadline for their fulfillment.

Última actualización: 2016-01-20
Frecuencia de uso: 2
Calidad:

Albanés

Dokumenti vendos hapjen e bisedimeve të anëtarësimit me Paktin dhe plotësimin e të gjitha reformave të kërkuara si një përparësi.

Inglés

The document sets the opening of membership talks with the Pact and fulfilment of all required reforms as a priority.

Última actualización: 2012-04-06
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Si përparësi ai citoi zgjidhjen e situatës së sigurisë dhe plotësimin e standarteve të UNMIK dhe pastaj vendosjen e statusit të krahinës.

Inglés

As priorities, he cited resolving the security situation and meeting UNMIK standards, then deciding on the status of the province.

Última actualización: 2012-04-06
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Kosova Qendrore, përfshirë edhe kryeqytetin Prishtinën, varet pothuaj tërësisht nga ky kanal për plotësimin e nevojave të saj për ujë.

Inglés

Central Kosovo, including the capital Pristina, depends almost entirely on this canal to meet its water needs.

Última actualización: 2017-04-27
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Duke folur më vonë në Bruksel, Djeliç shprehu besim që Del Ponte mund të konfirmojë angazhimin e Beogradit për plotësimin e detyrimeve të tij.

Inglés

Speaking in Brussels later, Djelic voiced confidence that del Ponte would confirm Belgrade's commitment to meeting its obligations.

Última actualización: 2016-01-20
Frecuencia de uso: 2
Calidad:

Albanés

Veprimi synon të krijojë kushtet për plotësimin e objektivit të inflacionit, si edhe të sigurojë stimujt e nevojshëm financiarë për ekonominë.

Inglés

The move aims to create the conditions to meet the inflation target, as well as to provide the necessary financial stimulus to the economy.

Última actualización: 2016-01-20
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Obtenga una traducción de calidad con
4,401,923,520 contribuciones humanas

Usuarios que están solicitando ayuda en este momento:Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Al continuar navegando está aceptando su uso. Más información. De acuerdo