Preguntar a Google

Usted buscó: vëllezërve (Albanés - Serbio)

Contribuciones humanas

De traductores profesionales, empresas, páginas web y repositorios de traducción de libre uso.

Añadir una traducción

Albanés

Serbio

Información

Albanés

Paqe vëllezërve dhe dashuri me besim nga Perëndia Ati dhe nga Zoti Jezu Krisht.

Serbio

Kog poslah k vama za to isto da znate kako smo mi, i da uteši srca vaša.

Última actualización: 2012-05-06
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Po, përkundrazi, ju bëni padrejtësi dhe mashtroni, dhe këto ua bëni vëllezërve.

Serbio

Nego vi sami èinite nepravdu i štetu, pa još braæi!

Última actualización: 2012-05-06
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Porjudenjtë që nuk besuan i nxitën dhe i acaruan shpirtrat e johebrenjve kundër vëllezërve.

Serbio

A Jevreji koji ne verovahu podbuniše i razdražiše duše neznabožaca na braæu.

Última actualización: 2012-05-06
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

dëshmitari i rremë që thotë gënjeshtra dhe ai që shtie grindje midis vëllezërve.

Serbio

Lažan svedok koji govori laž, i ko zameæe svadju medju braæom.

Última actualización: 2012-05-06
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Kur i dëgjuan këto fjalë, të dhjetët të tjerët u indinjuan kundër të dy vëllezërve.

Serbio

I kad èuše ostalih deset uèenika, rasrdiše se na ta dva brata.

Última actualización: 2012-05-06
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Ju përbetoj për Zotin që kjo letër t'u lexohet gjithë vëllezërve të shenjtë.

Serbio

Pozdravite braæu svu celivom svetim.

Última actualización: 2012-05-06
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Të fala Asinkritit, Flegontit, Ermës, Patrobës, Ermit dhe vëllezërve që janë me ta.

Serbio

Pozdravite Asinkrita, Flegonta, Erma, Patrova, Ermija, i braæu koja su s njima.

Última actualización: 2012-05-06
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Poetesha Maqedonase Vesna Açevska fitoi Çmimin e Vëllezërve Milladinov për librin e saj me poezi Stolishnik.

Serbio

Makedonska pesnikinja Vesna Acevska dobila je nagradu Braća Miladinov za svoju knjigu poezije Stolisnik.

Última actualización: 2016-01-20
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Në qoftë se nuk ka asnjë bijë, trashëgiminë e tij do t'ua jepni vëllezërve të tij.

Serbio

Ako li ni kæeri nema, onda podajte nasledstvo njegovo braæi njegovoj;

Última actualización: 2012-05-06
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Në rast se nuk ka vëllezër, trashëgiminë e tij do t'ua jepni vëllezërve të atit të tij.

Serbio

Ako li ni braæe nema, onda podajte nasledstvo njegovo braæi oca njegovog;

Última actualización: 2012-05-06
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Unë do t'u njoftoj emrin tënd vëllezërve të mi, do të të lëvdoj në mes të kuvendit.

Serbio

Kazujem ime Tvoje braæi; usred skupštine hvaliæu Te.

Última actualización: 2012-05-06
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Atë ditë Davidi u besoi për herë të parë Asafit dhe vëllezërve të tij detyrën që të këndonin lëvdata Zotit.

Serbio

U taj dan naredi David prvi put da hvale Gospoda Asaf i braæa njegova:

Última actualización: 2012-05-06
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Por Jozefi pa një ëndërr dhe ua tregoi vëllezërve të tij; dhe këta e urryen edhe më tepër.

Serbio

Uz to usni Josif san i pripovedi braæi svojoj, te oni još veæma omrznu na nj.

Última actualización: 2012-05-06
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Të dy ata ndeshen me akuza lidhur me vrasjen në 1999 të tre vëllezërve Ylli, Mehmet dhe Agron Bytyqi.

Serbio

Njih dvojica suočavaju se sa optužbama u vezi sa ubistvom tri brata 1999. godine, Jiljija, Mehmeta i Agrona Bitićija.

Última actualización: 2012-04-07
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Idrizi fiton bukën duke fshirë xhamet e makinave apo mbledh mbetjet e aluminit dhe bakrit me ndihmën e të vëllezërve.

Serbio

Idriz zarađuje perući vetrobrane i sakupljajući aluminijumski i bakarni otpad zajedno sa svojim bratom.

Última actualización: 2016-01-20
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

"U thoni vëllezërve tuaj: "Ami", dhe motrave tuaja "Ruhamah".

Serbio

Recite braæi svojoj: Narode moj; i sestrama svojim: Pomilovana.

Última actualización: 2012-05-06
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Advertencia: contiene formato HTML invisible

Albanés

Miklothit i lindi Shimeami. Edhe këta banonin përballë vëllezërve të tyre në Jeruzalem së bashku me vëllezërit e tyre.

Serbio

A Miklot rodi Simeana; i oni nastavahu prema braæi svojoj u Jerusalimu s braæom svojom.

Última actualización: 2012-05-06
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

"I mallkuar qoftë Kanaani! Ai qoftë shërbyesi i shërbëtorëve të vëllezërve të tij!".

Serbio

I reèe: Proklet da je Hanan, i da bude sluga slugama braæe svoje!

Última actualización: 2012-05-06
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Advertencia: contiene formato HTML invisible

Albanés

Në Beograd, ambasadori maqedonas në Serbi, Aleksander Vasilevski vuri lule në monumentin e vëllezërve në Parkun e e Studentëve.

Serbio

U Beogradu, makedonski ambasador u Srbiji Aleksandar Vasilevski položio je cveće na spomenik braći u Studentskom parku.

Última actualización: 2016-01-20
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Albanés

Dhe, kur mëkatoni kështu kundër vëllezërve, duke plagosur ndërgjegjen e tyre të dobët, ju mëkatoni kundër Krishtit.

Serbio

Tako kad se grešite o braæu, i bijete njihovu slabu savest, o Hrista se grešite.

Última actualización: 2012-05-06
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Obtenga una traducción de calidad con
4,401,923,520 contribuciones humanas

Usuarios que están solicitando ayuda en este momento:Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Al continuar navegando está aceptando su uso. Más información. De acuerdo