Usted buscó: fodersystemer (Danés - Sueco)

Contribuciones humanas

De traductores profesionales, empresas, páginas web y repositorios de traducción de libre uso.

Añadir una traducción

Danés

Sueco

Información

Danés

forslaget angiver også regler til forbedring af levemiljøet for svin og smågrise generelt, idet det fastsætter krav til levesteder, gulvarealer og ordentlige fodersystemer.

Sueco

i förslaget ställs också regler upp för att förbättra livsmiljön för svin och spädgrisar i allmänhet , och krav ställs upp för utrymmen , golvutrymmen och riktiga utfodringssystem.

Última actualización: 2012-03-22
Frecuencia de uso: 2
Calidad:

Danés

brugen af foderlægemidler af forebyggende eller vækst fremmende årsager kan ikke fortsat finde sted, sådan som det i øjeblikket er tilfældet i nogle fodersystemer og i nogle medlemsstater.

Sueco

så långt innehållet i resolutionen. jag skulle emellertid vilja tillägga att om man vill vara logisk räcker det inte med att inte längre systematiskt använda antibiotika i djurfoder för att konsumenternas säkerhet och hälsa skall garanteras.

Última actualización: 2014-02-06
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Danés

brugen af foderlægemidler af forebyggende eller vækstfremmende årsager kan ikke fortsat finde sted, sådan som det i øjeblikket er tilfældet i nogle fodersystemer og i nogle medlemsstater.

Sueco

användningen av medicinska fodermedel i förebyggande eller tillväxtfrämjande syfte får inte förekomma i fortsättningen , något som nu är fallet i vissa fodersystem och i vissa medlemsstater .

Última actualización: 2012-03-22
Frecuencia de uso: 2
Calidad:

Danés

arbejdet består i så fald i at tætne de bestående gødningsbeholdere eller betongulve eller i at installere tofasede fodersystemer, som kan reducere forureningen ved kilden på svinebedrifter, eller i at forbedre gødningsforvaltningen på fjerkræbedrifter.

Sueco

arbetena består därför i att se till att lagringsutrymmen och betongbelagda ytor är vattentäta eller att installera system för tvåfasutfodring, för att minska utsläppen av föroreningar från anläggningar för svinuppfödning, eller förbättra gödselhanteringen i fjäderfäanläggningar.

Última actualización: 2014-11-04
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Danés

siden det 19. århundrede har scotch beef været berømt for sin altid høje kvalitet på grund af de benyttede traditionelle fodersystemer. det har opnået et godt ry på kødmarkedet i det forenede kongerige og uden for landet.

Sueco

sedan 1800-talet har scotch beef varit omtalad för sin överlägsna kvalitet i den traditionella livsmedelsindustrin. produkten är mycket välkänd på köttmarknaden, både i förenade kungariket och på andra håll.

Última actualización: 2014-11-15
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Danés

siden det 19. århundrede har scotch lamb været berømt for sin altid høje kvalitet på grund af de benyttede traditionelle fodersystemer. det har opnået et godt ry på kødmarkedet i det forenede kongerige og uden for landet.

Sueco

sedan 1800-talet har scotch lamb varit omtalad för sin överlägsna kvalitet i den traditionella livsmedelsindustrin. produkten är mycket välkänd på köttmarknaden, både i förenade kungariket och på andra håll.

Última actualización: 2014-11-15
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Danés

avlen af tunge svin med henblik på sen slagtning udvikler sig i flere etaper: udgangspunktet er de lokale indfødte racer, der udvikler sig som funktion af miljømæssige, sociale og økonomiske betingelser — navnlig korndyrkning og mælkeforarbejdning kendetegner fodersystemerne — og kulminerer med det naturlige og uovertrufne kvalitetsprodukt.

Sueco

i början födde man upp inhemska raser och uppfödningen utvecklades i takt med att miljövillkoren och de ekonomiska och sociala förhållandena förändrades, som till exempel genom att metoderna för spannmålsodling och mjölkbearbetning utvecklades, vilket påverkade utfodringsmetoderna. den naturliga slutprodukten av den historiska utvecklingen är den aktuella skinkan med ursprungsbeteckningen.

Última actualización: 2014-11-12
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Obtenga una traducción de calidad con
4,401,923,520 contribuciones humanas

Usuarios que están solicitando ayuda en este momento:Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Al continuar navegando está aceptando su uso. Más información. De acuerdo