Usted buscó: esineistöä (Finés - Inglés)

Contribuciones humanas

De traductores profesionales, empresas, páginas web y repositorios de traducción de libre uso.

Añadir una traducción

Finés

Inglés

Información

Finés

ensimmäinen kansalaiset saaren guanches oli ainutlaatuinen ja hämmästyttävä heimo ja monet niiden esineistöä on vielä löytyy täältä.

Inglés

the first citizens of the island, the guanches were a unique and amazing tribe and many of their artefacts can be still found here.

Última actualización: 2018-02-13
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Referencia: Demo

Finés

hankkeella halutaan muun muassa hyödyntää keräilyesineiden arvoa esimerkiksi määrittelemällä yhteiset entisöintimenetelmät, arkistoimalla ja esittelemällä esineistöä internetissä tai järjestämällä kiertäviä näyttelyitä, joihin on valittu museoiden kauneimmat esineet.

Inglés

this will be done, for example, by defining common restoration techniques, creating archives, presenting the items on the web site and by organising a travelling exhibition using the finest pieces from the museums.

Última actualización: 2014-02-06
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Referencia: Demo

Finés

eurooppalaisissa kokoelmissa eri kirjastoissa, myös digitaalisissa, arkistoissa, museoissa, gallerioissa ja muissa julkisissa instituutioissa on runsaasti monipuolista ja hyödyntämätöntä tutkimisen arvoista asiakirja-aineistoa ja esineistöä.

Inglés

european collections in libraries, including digital ones, archives, museums, galleries and other public institutions have a wealth of rich, untapped documentation and objects for study.

Última actualización: 2014-11-18
Frecuencia de uso: 2
Calidad:

Referencia: Demo

Finés

sillä on myös tuotava esille euroopan merellistä perintöä tukemalla satamakaupunkeja, perinteisiä kalastajayhteisöjä ja muita merellisiä yhteisöjä, niiden esineistöä ja perinteisiä taitoja, sekä edistämällä sellaisten yhteyksien syntymistä niiden välille, joiden avulla ne saavat lisää tietoa ja näkyvyyttä.

Inglés

it should also promote europe's maritime heritage, supporting maritime communities, including port-cities and traditional fisheries communities, their artefacts and traditional skills, and promoting links between them that enhance their knowledge and visibility.

Última actualización: 2017-04-06
Frecuencia de uso: 2
Calidad:

Referencia: Demo

Finés

koska esineiden tuottajien ja maahantuojien olisi oltava vastuussa esineistään, on aiheellista asettaa rekisteröintivaatimus aineille, jotka on tarkoitettu vapautumaan esineistä ja joita ei ole rekisteröity kyseistä käyttöä varten.

Inglés

since producers and importers of articles should be responsible for their articles, it is appropriate to impose a registration requirement on substances which are intended to be released from articles and have not been registered for that use.

Última actualización: 2014-11-21
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Referencia: Demo

Obtenga una traducción de calidad con
7,483,634,830 contribuciones humanas

Usuarios que están solicitando ayuda en este momento:Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Al continuar navegando está aceptando su uso. Más información. De acuerdo