Preguntar a Google

Usted buscó: positioning (Inglés - Albanés)

Contribuciones humanas

De traductores profesionales, empresas, páginas web y repositorios de traducción de libre uso.

Añadir una traducción

Inglés

Albanés

Información

Inglés

Positioning in progress...

Albanés

Po kryhet transmetimi!

Última actualización: 2016-10-27
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Inglés

Global Positioning System

Albanés

GPS

Última actualización: 2015-04-12
Frecuencia de uso: 6
Calidad:

Referencia: Wikipedia

Inglés

Everything is positioning nicely.

Albanés

Çdo gjë është e pozicionuar mirë.

Última actualización: 2016-10-27
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Referencia: Wikipedia

Inglés

Police Global Positioning System.

Albanés

Sistemi Global i Pozicionimit të Policisë.

Última actualización: 2016-10-27
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Referencia: Wikipedia

Inglés

Whoever did this had access to Russian satellite positioning intel.

Albanés

Autori ka pasur qasje në aparatet satelitorë Rusë.

Última actualización: 2016-10-27
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Referencia: Wikipedia

Inglés

Redwood One to Redwood Two. They're positioning to attack.

Albanés

Gushkuqi dy, gushkuqi dy, po pergaditen per te sulmuar, behuni gati.

Última actualización: 2016-10-27
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Referencia: Wikipedia

Inglés

Error while positioning to frame. Video paste operation failed

Albanés

Gabim frame Video ngjit

Última actualización: 2014-08-20
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Referencia: Wikipedia

Inglés

It means that from the point of view of positioning, the message was clear.

Albanés

Kjo do të thotë se nga pikëpamja e vendosjes, mesazhi është i qartë.

Última actualización: 2016-01-20
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Referencia: Wikipedia

Inglés

Local media reports suggested he may be positioning himself to run for mayor of Sofia late next month.

Albanés

Media lokale raporton se ai mund të kandidojë për postin e kryetarit të bashkisës së Sofjes në fund të muajit tjetër.

Última actualización: 2012-04-06
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Referencia: Wikipedia

Inglés

It is also positioning itself as a potential mediator, keeping channels open with both Gaddafi and the rebels.

Albanés

Ajo gjithashtu po e pozicionon veten si një ndërmjetës të mundshëm, duke mbajtur të hapur komunimikimin si me Gadafin, ashtu edhe me rebelët.

Última actualización: 2016-01-20
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Referencia: Wikipedia

Inglés

And, of course, all they're really doing is positioning themselves as the saviors of mankind.

Albanés

Dhe natyrish, atë që bëjnë është, prenzantohen si shpëtimtarët e njerzimit.

Última actualización: 2016-10-27
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Referencia: Wikipedia

Inglés

The future positioning of Macedonia now depends in good measure on the skill and ability of the new Foreign Minister Popovski to deal with that issue.

Albanés

Pozicionimi i ardhshëm i Maqedonisë tani varet në masat e mira dhe aftësinë e ministrit të ri të jashtëm Popovski për t'ja dalë kësaj çështjeje.

Última actualización: 2016-01-20
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Referencia: Wikipedia

Inglés

They represent a clear signal that Stada, thanks to the good strategic and operative positioning, can turn the structural growth potential of the markets into own growth.

Albanés

Ato përbëjnë një sinjal të qartë se Stada , falë pozicionimit të mirë strategjik e operativ , mund ta kthejë rritjen strukturore potenciale të tregjeve në rritje të saj.

Última actualización: 2016-01-20
Frecuencia de uso: 2
Calidad:

Referencia: Wikipedia

Inglés

Meanwhile, the majority of the crew had their own Global Positioning Systems, allowing them to monitor whether the Romanian crew members were executing their flight according to agreed flight paths and times.

Albanés

Ndërkohë, shumica e ekuipazhit kishin sistemet e tyre të pozicionimit global, që i lejonte të mbikqyrnin në se anëtarët rumunë të ekuipazhit po e kryenin fluturimin e tyre në përputhje me rrugët dhe kohët e rëna dakord.

Última actualización: 2016-01-20
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Referencia: Wikipedia

Inglés

Inadequate institutional positioning of the judiciary implies its insufficient independence from the legislative and executive authorities, and sluggishness and long durability of court trials make the judiciary inefficient and cause anxiety among the citizens in our country.

Albanés

Pozicionimi i papërshtatshëm institucional i gjyqësorit nënkupton pavarësinë e tij të papërshtatshme prej autoriteteve legjislative dhe ekzekutive dhe ngadalësia e kohëzgjatja e madhe e gjyqeve e bëjnë gjyqësorin jo të efektshëm dhe shkaktojnë shqetësim mes shtetasve në vend.

Última actualización: 2016-01-20
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Referencia: Wikipedia

Inglés

The network will allow for GPS positioning for a variety of applications including surveying, urban planning, construction, environmental monitoring, resource and territory management and disaster prevention and relief.

Albanés

Rrjeti do të lejojë për lokalizimin GPS për një variacion aplikimesh duke përfshirë vrojtimin, planifikimin urban, ndërtimin, mbikqyrjen mjedisore, menazhimin e burimeve dhe territorit dhe parandalimin dhe lehtësimin e fatkeqësive.

Última actualización: 2016-01-20
Frecuencia de uso: 2
Calidad:

Referencia: Wikipedia

Inglés

League of Vojvodina Social Democrats leader Nenad Canak, who is backing Tadic, has accused Kostunica of positioning himself to form a ruling coalition with the Radicals after the run-off.

Albanés

Drejtuesi i Ligës së Vojvodinës të Social Demokratëve Nenad Canak, i cili po mbështet Tadiç, ka akuzuar Koshtunicën për pozicionin e tij për të formuar një koalicion qeveritar me radikalët mbas balotazhit.

Última actualización: 2016-01-20
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Referencia: Wikipedia

Inglés

Trimble, one of world's leading providers of advanced positioning solutions, announced that it would supply the necessary Virtual Reference Station software and equipment for the building of nationwide GPS network in Serbia.

Albanés

Trimble, një nga ofruesit kryesorë të botës i zgjidhjeve të lokalizimit të avancuar, njoftoi se do të furnizojë softuerin e nevojshëm Stacioni i Referencës Virtuale dhe pajisjet për ndërtimin e rrjetit mbarëkombëtar GPS në Serbi.

Última actualización: 2016-01-20
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Referencia: Wikipedia

Inglés

Romania is working hard to promote the biodiverdity of the Danube Delta, positioning the Reserve there as nearly rivalling Australia's Great Barrier Reef and Ecuador's Galapagos Archipelago.

Albanés

Rumania po punon shumë për të nxitur shumëllojshmërinë biologjike të Deltës së Danubit, duke u shprehur se Rezervat atje pothuajse rivalizon Shiritin e Pengesës së Madhe të Australisë apo arqipelagun Galapagos të Ekuadorit.

Última actualización: 2016-01-20
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Referencia: Wikipedia

Inglés

Under the deal, worth 760,000 euros, ENT's experts will provide integration services for BiH Telecom's Mobile Positioning System 9.0.

Albanés

Sipas marrëveshjes, me vlerë 760,000 euro, ekspertët e ENT do të ofrojnë shërbime integrimi për Sistemin Pozicionues të Lëvizshëm 9.0 të BiH Telecom.

Última actualización: 2016-01-20
Frecuencia de uso: 2
Calidad:

Referencia: Wikipedia

Obtenga una traducción de calidad con
4,401,923,520 contribuciones humanas

Usuarios que están solicitando ayuda en este momento:Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Al continuar navegando está aceptando su uso. Más información. De acuerdo