Preguntar a Google

Usted buscó: vervoersverklaring (Neerlandés - Inglés)

Contribuciones humanas

De traductores profesionales, empresas, páginas web y repositorios de traducción de libre uso.

Añadir una traducción

Neerlandés

Inglés

Información

Neerlandés

Er zij op gewezen dat er echter geen wettelijke verplichting bestaat voor de bedrijven om de goederencodes aan te geven op de vervoersverklaring.

Inglés

However, traders are not legally obliged to indicate the codes for their goods on transit declarations.

Última actualización: 2017-04-06
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Neerlandés

De lidstaten mogen verlangen dat voor het vervoer van planten naar of op hun grondgebied een traceerbaarheidssysteem wordt toegepast, eventueel met een vervoersverklaring voor de verantwoordelijke officiële instanties door de persoon die voor het vervoer verantwoordelijk is.

Inglés

Member States may require that the movement into or within their territory of plants, is subject to a traceability system, which may include a declaration of movement to the responsible official bodies by the person responsible for the movement.

Última actualización: 2014-11-05
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Neerlandés

De lidstaten zijn van oordeel dat NCTS een aanzienlijke vooruitgang impliceert ten aanzien van fraudepreventie, omdat de vervoersverklaringen op het kantoor terechtkomen dat is belast met de tijdige controles.

Inglés

They consider that the NCTS represents major progress in fraud prevention, since transit declarations arrive at the office responsible for controls in good time.

Última actualización: 2017-04-06
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Obtenga una traducción de calidad con
4,401,923,520 contribuciones humanas

Usuarios que están solicitando ayuda en este momento:Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Al continuar navegando está aceptando su uso. Más información. De acuerdo