Preguntar a Google

Usted buscó: konkurrenspolitikenkan (Sueco - Neerlandés)

Contribuciones humanas

De traductores profesionales, empresas, páginas web y repositorios de traducción de libre uso.

Añadir una traducción

Sueco

Neerlandés

Información

Sueco

Konkurrenspolitikenkan bidra till att missbruk undviks och skapa ramenför sunt fungerande marknadsmekanismer på internationell nivå.

Neerlandés

De EU heeft steeds het standpunt verdedigd datde kandidaatlidstaten slechts in aanmerking komenvoor toetreding indien hun bedrijven en overhedenruim vóór de toetreding vertrouwd zijn geraaktmet de toepassing van een mededingingsbeleiddat vergelijkbaar is met dat in de Gemeenschap.Aan deze eis moet voldaan zijn om ervoor te zorgen dat de economische spelers in de kandidaatlidstaten stand kunnen houden tegen de concurrentiedruk die van de interne markt zal uitgaanwanneer, na de toetreding, het acquis communautaire inzake de mededinging integraal en rechtstreeks van toepassing zal zijn.

Última actualización: 2014-02-06
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Sueco

Allmänheten behövde få bättre information om de förmåner som konkurrenspolitikenkan ge dem i form av ett mer varierat utbud, förbättringar av kvaliteten på produkterna och tjänsterna samtsjunkande priser.

Neerlandés

De burgers zouden beter geïnformeerdmoeten zijn over de voordelen die het mededingingsbeleid hen biedt in de zin van de verscheidenheid vanhet aanbod, een verbeterde kwaliteit van producten en diensten en lagere prijzen.

Última actualización: 2014-02-06
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Obtenga una traducción de calidad con
4,401,923,520 contribuciones humanas

Usuarios que están solicitando ayuda en este momento:Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Al continuar navegando está aceptando su uso. Más información. De acuerdo