Demander à Google

Vous avez cherché: ortodoks (Albanais - Anglais)

Contributions humaines

Réalisées par des traducteurs professionnels, des entreprises, des pages web ou traductions disponibles gratuitement.

Ajouter une traduction

Albanais

Anglais

Infos

Albanais

Grek ortodoks.

Anglais

Greek Orthodox, Mrs. Herring.

Dernière mise à jour : 2016-10-27
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

- Unë nuk jam ortodoks.

Anglais

- I'm not orthodox.

Dernière mise à jour : 2016-10-27
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

Vendi është 96% grek ortodoks.

Anglais

The country is 96% Greek Orthodox.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 2
Qualité :

Albanais

Eshte pak jo ortodoks, por punen e perfundon

Anglais

I'll admit his playbook's a bit unorthodox, but Wax always gets it done.

Dernière mise à jour : 2016-10-27
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

Për komunitetin ortodoks, festa është në janar

Anglais

For Orthodox community, a January feast

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

Kleriku i lartë serb ortodoks i kërkon Karaxhiçit të dorëzohet

Anglais

Leading Serbian Orthodox Cleric Urges Karadzic to Surrender

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

Seminari Halki ortodoks grek mbetet i mbyllur," tha ai.

Anglais

The Halki Greek Orthodox seminary remains closed," it said.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Avertissement : un formatage HTML invisible est présent

Albanais

Manastiri ortodoks serb pësoi dëme të mëdha si rezultat i flakëve.

Anglais

The Serbian Orthodox monastery suffered extensive damage as a result of the blaze.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

Fajlimi yt ishte shumë jo ortodoks, por ti e bërë atë, djalë.

Anglais

Your speech was unorthodox, butyou did it, boy.

Dernière mise à jour : 2016-10-27
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

po e di .un thjesht... ndonjehere dua qe ti te mos ishe kaq jo ortodoks.

Anglais

yeah, I know. I just... Sometimes, I wish you weren't so unorthodox.

Dernière mise à jour : 2016-10-27
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

Një takim me patriarkun ortodoks grek, Bartolemeu është planifikuar për të djelën.

Anglais

A meeting with Greek Orthodox Patriarch Bartholomew I has been scheduled for Sunday.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 2
Qualité :

Albanais

Ai u takua me kryeministrin Hashim Thaçi dhe vizitoi Manastirin Ortodoks Serb të Graçanicës.

Anglais

He met with Prime Minister Hashim Thaci and visited the Serbian Orthodox Monastery of Gracanica.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

Tani, nuk ka asnjë shkollë për trainimin e klerit të krishterë ortodoks në Turqi.

Anglais

Currently, there is no school for training Orthodox Christian clergy in Turkey.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

Parvanov ishte në kryeqytetin rus për të marrë një çmim për kontributin e tij ndaj unitetit ortodoks.

Anglais

Parvanov was in the Russian capital to accept an award for his contributions to Orthodox unity.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

Përveç kësaj, Kisha e Bashkësisë Ortodoks të Trinisë së Shenjtë nisi rindërtimin në mars 2010.

Anglais

In addition, the Orthodox Congregational Church of Holy Trinity began undergoing reconstruction in March 2010.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

Ai është i pari udhëheqës shteti i Rusisë që viziton qendrën e monasticizmit ortodoks lindor.

Anglais

He is the first Russian head of state to visit the centre of Eastern Orthodox monasticism.

Dernière mise à jour : 2012-04-06
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

Grigorije, Peshkopi Ortodoks i Zahumsko-Hercegovacki mbajti një liturgji për të festuar këtë rast.

Anglais

Grigorije, the Orthodox Bishop of Zahumsko-Hercegovacki, gave a liturgy to mark the occasion.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

Vendimi u vlerësua gjithashtu më 19 janar nga Patriarku ortodoks Bartolemeu, vetë me origjinë nga Gokçeada.

Anglais

The decision was also praised on January 19th by Orthodox Patriarch Bartholomew, himself a native of Gokceada.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

Ajo vuri në dukje përmirësime në sigurinë dhe marrëdhëniet më të mira midis autoriteteve përkatëse vendase dhe klerit serb ortodoks.

Anglais

It noted improvements in security and better relations between respective local authorities and Serbian Orthodox clergy.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

Puna për rindërtimin e seminarit ortodoks grek në Hejbeliada, Turqi është intensifikuar pas një kërkese nga ministria e jashtme.

Anglais

Work on rebuilding the Greek Orthodox seminary in Heybeliada, Turkey has been stepped up following a request by the foreign ministry.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 2
Qualité :

Obtenez une traduction de meilleure qualité grâce aux
4,401,923,520 contributions humaines

Les utilisateurs demandent maintenant de l'aide :Nous utilisons des cookies pour améliorer votre expérience utilisateur sur notre site. En poursuivant votre navigation, vous déclarez accepter leur utilisation. En savoir plus. OK