Vous avez cherché: valentina (Albanais - Anglais)

Contributions humaines

Réalisées par des traducteurs professionnels, des entreprises, des pages web ou traductions disponibles gratuitement.

Ajouter une traduction

Albanais

Anglais

Infos

Albanais

valentina.

Anglais

valentina.

Dernière mise à jour : 2016-10-27
Fréquence d'utilisation : 3
Qualité :

Albanais

valentina!

Anglais

valentine!

Dernière mise à jour : 2016-10-27
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

mikesha e saj, valentina bulatoviç ishte më pak gjakftohtë.

Anglais

her friend valentina bulatovic was less sanguine.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

nuk e di për nga po shkon e gjithë kjo , valentina.

Anglais

i don't like where this is going, valentina.

Dernière mise à jour : 2016-10-27
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

valentina ishte shumë e dhembshur për shkollën e luftrave.

Anglais

valentine was too compassionate for battle school.

Dernière mise à jour : 2016-10-27
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

nga valentina pop për southeast european times -- 24/03/08

Anglais

by valentina pop for southeast european times -- 24/03/08

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

nga valentina pop për southeast european times në bukuresht - 03/06/08

Anglais

by valentina pop for southeast european times in bucharest - 03/06/08

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 5
Qualité :

Albanais

ioana valentina boitor (majtas) fitoi vendin e dytë në konkurimin e miss bota në varshavë.

Anglais

ioana valentina boitor (left) won second place at the miss world competition in warsaw.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

nga valentina pop dhe paul kiokoiu për southeast european times në bukuresht -- 06/02/08

Anglais

by valentina pop and paul ciocoiu for southeast european times in bucharest -- 06/02/08

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

vendi i dytë e i tretë i takoi miss lituanisë, valentina bezusaja dhe miss letonisë, kristina djadenko.

Anglais

second and third place went to miss lithuania, valentina bezusaja, and miss latvia, kristina djadenko.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 2
Qualité :

Albanais

ioana valentina boitor e rumanisë fitoi vendin e dytë në konkursin e bukurisë miss bota 2006, mbajtur në varshavë, poloni.

Anglais

romania's ioana valentina boitor won second place at the miss world 2006 beauty contest, held in warsaw, poland.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

një nga monedhat u gjet nga gazetarja valentina jasoviç, e cila erdhi për të mbuluar ngjarjen për palma plus tv me qendër në jagodinë.

Anglais

one of the coins was found by journalist valentina jasovic, who came to cover the event for jagodina-based palma plus tv.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

kreu i grupit parlamentar të ps, valentina leskaj tha se koalicioni qeverisës është përgjegjës për prodhimin e kartave elektronike të id dhe kompletimin e reformës zgjedhore.

Anglais

the head of the sp's parliamentary group, valentina leskaj, said the ruling coalition is responsible for producing electronic id cards and completing election reform.

Dernière mise à jour : 2012-04-06
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

për shkak se nuk patëm një kërkesë prej tyre, nuk i lëshuam një leje krasniqit," shpjegoi presidentja e komitetit valentina bozhinovska.

Anglais

because we did not get a request from them, we did not issue a permit to krasnici," explained committee president valentina bozinovska.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Avertissement : un formatage HTML invisible est présent

Albanais

"eshtë mirë që dolën me më shumë informacion," tha banorja e kishinaut valentina boloçan, 52 vjeç, nënë e tre fëmijëve.

Anglais

"it is good that they come out with more information," said chisinau resident valentina bolocan, 52, a mother of three.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Avertissement : un formatage HTML invisible est présent

Albanais

presidentja e komisionit qeveritar për marrëdhëniet me bashkësitë fetare valentina bozhinovska tha se të marrësh gabimisht objektet kulturorë për objekte të adhurimit është një pretekst për të krijuar incidentë dhe e quajti përpjekjen për shkatërrim një akt vandalizmi.

Anglais

government commission for relations with religious communities president valentina bozinovska said that mistaking cultural objects for objects of worship is a pretext to create incidents, and called the attempted demolition an act of vandalism.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

valentina koçi, një mësuese në një shkollë publike në tiranë, thotë se fëmijët shqiptarë fillojnë të mësojnë në një moshë të hershme sepse gjuhët e huaja janë një dritare për të parë botën.

Anglais

valentina koci, a teacher at a public school in tirana, says that albanian children begin learning at an early age because foreign languages are a window to the world.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

"prita për fëmijën tim për 21 vjet; ky është momenti më i bukur i jetës sime," tha për setimes pacientja valentina velkovska.

Anglais

"i waited for my child for 21 years; this is the most beautiful moment of my life," patient valentina velkovska told setimes.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Avertissement : un formatage HTML invisible est présent

Albanais

analistja valentina nesiç, fusha e punës së të cilës përfshin çështjet e energjisë së serbisë, tha për setimes se serbia tashmë është qendra energjetike e rajonit për shkak të pozicionit gjeografik të saj.

Anglais

analyst valentina nesic, whose field of work involves serbia's energy issues, told setimes that serbia already is the energy hub of the region due to its geographic position.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

përveç vulçevës, grupi përbëhej nga i shoqi i saj , dr. zdravko georgiev dhe infermjeret nasja nenova, snezhana dimitrova, valentina siropulo dhe valja Çervenjashka.

Anglais

aside from vulcheva, the group included her husband, dr zdravko georgiev, and nurses nasya nenova, snezhana dimitrova, valentina siropulo and valya chervenyashka.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Obtenez une traduction de meilleure qualité grâce aux
4,401,923,520 contributions humaines

Les utilisateurs demandent maintenant de l'aide :Nous utilisons des cookies pour améliorer votre expérience utilisateur sur notre site. En poursuivant votre navigation, vous déclarez accepter leur utilisation. En savoir plus. OK