Demander à Google

Vous avez cherché: përcaktohen (Albanais - Grec)

Contributions humaines

Réalisées par des traducteurs professionnels, des entreprises, des pages web ou traductions disponibles gratuitement.

Ajouter une traduction

Albanais

Grec

Infos

Albanais

Të 120 anëtarët do të përcaktohen në dy javë.

Grec

Τα 120 μέλη που θα απαρτίζουν το συμβούλιο θα καθοριστούν εντός των επομένων δύο εβδομάδων.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

Detyrat e tjera ende duhet të përcaktohen plotësisht.

Grec

Άλλες αρμοδιότητες δεν έχουν ακόμα οριστεί.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

Të drejtat e tyre përcaktohen në nivelin shtetëror malazez nga kushtetuta.

Grec

Τα δικαιώματά τους καθορίζονται σε κρατικό επίπεδο από το σύνταγμα του Μαυροβουνίου.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

Vlersimet do na përcaktohen... ..nëse me të vërtetë doni të ndryshoni dhe të ndreqeni.

Grec

Οι αξιολογήσεις θα καθορίσουν Αν θέλετε πραγματικά να αλλάξετε και να επανενταχτείτε.

Dernière mise à jour : 2016-10-27
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

Së fundmi, zonat funksionale lokale të policisë duhet të përcaktohen nga kritere teknikë policorë.

Grec

Τέλος, οι λειτουργικές τοπικές αστυνομικές περιοχές θα πρέπει να καθοριστούν βάσει τεχνικών κριτηρίων αστυνόμευσης.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

Së fundmi, zonat funksionale lokale të policisë duhet të përcaktohen nga kritere teknikë policorë.

Grec

Οι πολιτικές παρεμβάσεις στο λειτουργικό έργο της αστυνομίας πρέπει να εξαλειφθούν.

Dernière mise à jour : 2012-04-06
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

"Modeli i komisionit kombëtar nuk mund të ndihmojë që të përcaktohen fakte në ndonjë vend në rajon.

Grec

"Η πρότυπη εθνική επιτροπή δεν μπορεί να τεκμηρώσει τα πραγματικά περιστατικά σε οποιαδήποτε χώρα της περιοχής αυτής.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Avertissement : un formatage HTML invisible est présent

Albanais

Do të përcaktohen detajet e fushatës në veprim si edhe kushtet për ruajtjen dhe çmontimin e armëve të mbledhura.

Grec

Οι λεπτομέρειες για την εκστρατεία στην περιοχή θα καθοριστούν, όπως και οι όροι για την αποθήκευση και αποσυναρμολόγηση των όπλων που έχουν συλλεχθεί.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

Një zyrtar tha se fondet do të përcaktohen kryesisht për projektet që përfshijnë decentralizimin dhe zhvillimin e vetëqeverisjes lokale.

Grec

Αξιωματούχος ανέφερε ότι τα κεφάλαια θα προοριστούν κυρίως για έργα τα οποία σχετίζονται με τη διοικητική αποκέντρωση και την ανάπτυξη της τοπική αυτοδιοίκησης.

Dernière mise à jour : 2012-04-06
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

"E para që duhet bërë është të përcaktohen qartë sektorët e rëndësishëm dhe rrushtë mund të jenë një nga to.

Grec

"Το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι να καθοριστούν σαφέστατα οι σημαντικοί τομείς, και τα σταφύλια μπορούν να είναι ένα από αυτά.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Avertissement : un formatage HTML invisible est présent

Albanais

Më parë gjatë kësaj jave, NATO pranoi jozyrtarisht të zgjasë misionin, megjithëse ende duhet të përcaktohen hollësitë.

Grec

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, το ΝΑΤΟ συμφώνησε ανεπισήμως στην παράταση της αποστολής, οι λεπτομέρειες, ωστόσο, πρέπει ακόμη να προσδιοριστούν.

Dernière mise à jour : 2012-04-06
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

"Detajet e çështjes së sovranitetit dhe shtetësisë do të përcaktohen sapo të nisin bisedimet," tha ajo.

Grec

"Οι λεπτομέρειες για την κυριαρχία και την υπηκοότητα θα καθοριστούν μόλις ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις", ανέφερε.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Avertissement : un formatage HTML invisible est présent

Albanais

Format e posaçme të bashkëpunimit do të përcaktohen më qartë më pas këtë muaj kur një delegacion i lartë ushtarak i SHBA do të vizitojë Serbinë.

Grec

Οι συγκεκριμένες μορφές συνεργασίας θα γίνουν πιο σαφείς αργότερα αυτό το μήνα, κατά την επίσκεψη ανώτερης στρατιωτικής αντιπροσωπείας των ΗΠΑ στη Σερβία.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

Kushtet për pranim do të përcaktohen ligjërisht dhe do të mbështeten mbi testimin e mëparshëm të cilësive profesionale të juristëve të diplomuar.

Grec

Οι προϋποθέσεις εγγραφής θα προσδιορίζονται νομοθετικά και θα βασίζονται στην εξέταση των επαγγελματικών ικανοτήτων πτυχιούχων δικηγόρων.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

"Nuk është e kollajshme të përcaktohen axhendat e këtyre 12 apo 14 grupeve të punës dhe komiteteve teknike në një takim.

Grec

"Δεν είναι εφικτό να καθοριστούν οι ατζέντες των 12 ή των 14 ομάδων εργασίας και των τεχνικών επιτροπών σε μια συνάντηση.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Avertissement : un formatage HTML invisible est présent

Albanais

Fondet publike do të përcaktohen në buxhetin e vitit 2006 dhe më pas do të rimbursohen me paratë e mbledhura nga çdo zotërues i pasaportës së re.

Grec

Τα δημόσια κονδύλια θα δεσμευθούν στον προϋπολογισμό του 2006 και θα αποδοθούν στη συνέχεια με χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τους κατόχους των νέων διαβατηρίων.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

Ligji i ri i Serbisë mbi arsimin e lartë synon të futë në sistem standardet europiane, siç përcaktohen nga konventa e Bolonjës.

Grec

Ο νέος νόμος της Σερβίας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση αποσκοπεί στο να εισαγάγει Ευρωπαϊκά πρότυπα στο σύστημα, όπως προβλέπεται από τη Συνθήκη της Μπολόνια.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

Brukseli do që buxheti policor dhe çështjet legjislative të përcaktohen në nivel shtetëror dhe të ngrihen rajone policore bazuar në kritere profesionale se sa konsiderata etnike.

Grec

Οι Βρυξέλλες επιθυμούν διαχείριση των προϋπολογιστικών και νομοθετικών αστυνομικών υποθέσεων σε κρατικό επίπεδο, τερματίζοντας τις πολιτικές παρεμβάσεις στην αστυνόμευση και ιδρύοντας αστυνομικές περιοχές βάσει επαγγελματικών κριτηρίων και όχι εθνοτικών παραγόντων.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

Përveç kësaj, nuk duhet të ketë ndërhyrje politike në polici dhe rajonet policore duhet të përcaktohen nga kritere teknikë dhe jo konsiderata etnike.

Grec

Επιπρόσθετα, δεν πρέπει να υπάρχουν πολιτικές παρεμβάσεις στην αστυνόμευση, ενώ οι αστυνομικές περιοχές πρέπει να καθοριστούν βάσει τεχνικών κριτηρίων, και όχι εθνικών παραγόντων.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Albanais

Qëllimi i takimit është të përcaktohen kriteret që kompanitë shqiptare duhet të plotësojnë për të lehtësuar bashkëpunimin e tyre me kompanitë e SHB që punojnë në rindërtimin e Irakut.

Grec

Σκοπός της συνάντησης θα είναι ο καθορισμός των κριτηρίων που θα πρέπει να έχουν οι Αλβανικές επιχειρήσεις για να διευκολύνουν τη συνεργασία τους με τις Αμερικάνικες επιχειρήσεις που εργάζονται για την ανοικοδόμηση του Ιράκ.

Dernière mise à jour : 2016-01-20
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Obtenez une traduction de meilleure qualité grâce aux
4,401,923,520 contributions humaines

Les utilisateurs demandent maintenant de l'aide :Nous utilisons des cookies pour améliorer votre expérience utilisateur sur notre site. En poursuivant votre navigation, vous déclarez accepter leur utilisation. En savoir plus. OK