Demander à Google

Vous avez cherché: sinkings (Anglais - Albanais)

Contributions humaines

Réalisées par des traducteurs professionnels, des entreprises, des pages web ou traductions disponibles gratuitement.

Ajouter une traduction

Anglais

Albanais

Infos

Anglais

What kind of incidents. Sinkings...

Albanais

Cfare incidente?

Dernière mise à jour : 2016-10-27
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Anglais

It was a staged war pretext no different than the sinking of the Lusitania, the provoking of Pearl Harbor and the Gulf of Tonkin lie.

Albanais

Në 7 Dhjetor 1941, Japonia sulmoi flotën Amerikane në Pearl Harbor, duke shkaktuar hyrjen tonë në luftë. Presidenti Franklin D. Roosevelt deklaroi se sulmi ishte

Dernière mise à jour : 2016-10-27
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Anglais

In turn and as anticipated, the sinking of the Lusitania caused a wave of anger among the American population and America entered the war a short time after.

Albanais

Është e rëndësishme të kuptohet qartë: Rezerva Federale është një korporatë private. është për ne "Federale" si "Federal Express"

Dernière mise à jour : 2016-10-27
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Avertissement : un formatage HTML invisible est présent

Anglais

The sun is sinking.

Albanais

Dielli po perëndon.

Dernière mise à jour : 2016-10-27
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Anglais

And you are trying to grab my hand, trying to help me, but we're sinking faster and faster and faster until... I just finally...

Albanais

Dhe ti mundohesh të më kapësh dorën, të më ndihmosh, por ne fundosemi më shpejt dhe më shpejt dhe më shpejt deri sa... unë më në fund...

Dernière mise à jour : 2016-10-27
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Anglais

Um... before, because you sit down... during his line about the sinking ship.

Albanais

Um... përpara se ti ulesh.. gjatë kohës kur ai nis e të tregon për mbytjen e anijes.

Dernière mise à jour : 2016-10-27
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Anglais

Your ship is sinking and you're crying?

Albanais

Anija jote po mbytet dhe ti po qan?

Dernière mise à jour : 2016-10-27
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Anglais

Now, what about that is not sinking in with you people?

Albanais

Tani, cfarë nuk shkon meju njerëz?

Dernière mise à jour : 2016-10-27
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Anglais

My latest sun is sinking fast

Albanais

E di se jam fajtor për krenari dhe mendje-mprehtësi. Më fal që ta kam kthyer shpinen.

Dernière mise à jour : 2016-10-27
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Anglais

-Are we sinking?

Albanais

-Po fundosemi?

Dernière mise à jour : 2016-10-27
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Anglais

every tale you tell every sinking wishing well I can see your face in the deep blue sea every holding hand every piece of major land

Albanais

Çdo tregim që e thua ti çdo zhytje e dëshiruar mund ta shoh detin e thellë e të kaltër në fytyrën tënde çdo mbajtje duarsh çdo pjesë e një toke të madhe.

Dernière mise à jour : 2016-10-27
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Anglais

Our boat is sinking.

Albanais

Çfarë?

Dernière mise à jour : 2016-10-27
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Anglais

- Well, boy... the only honor for her now... will be when she watches your crushed and broken fleet... sinking to the bottom of the Aegean... and is able to recognize you... nailed to the mast of your ship with her sword... as you descend to a watery grave.

Albanais

Atëherë, djalosh... Çmimi i saj i vetëm është që të shikojë anijet e flotës suaj të shkatërruara të fundosen në fund të Egjeut. Dhe të mundet të të shikojë të gozhduar në direkun e anijes tënde me shpatën e saj, ndërkohë që do zbresësh për në varrin tënd të ujshëm.

Dernière mise à jour : 2016-10-27
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Anglais

Sinking a ship outside the entrance, staging funerals for mock victims.

Albanais

Të fundosnin një anije jashtë bazës me kufoma.

Dernière mise à jour : 2016-10-27
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Anglais

And so the stranger basks in the adulation of his new friends, sinking deeper into the guacamole of his own deception.

Albanais

Dhe kështu i huaji prehet në lajkat e shokëve të tij të rinj. Duke u futur edhe më thellë në avokadon e mashtrimit të tij.

Dernière mise à jour : 2016-10-27
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Anglais

Carter, we're sinking, right?

Albanais

Po fundosemi, apo jo?

Dernière mise à jour : 2016-10-27
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Anglais

- Oh, shit, we're sinking.

Albanais

- Oh mutë, po fundosemi.

Dernière mise à jour : 2016-10-27
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Anglais

This motel is sinking in red ink... and I'm offering you the last lifeboat.

Albanais

Oh, Skiter! Eja këtu! Skiter e dashuronte atë vend po aq sa dhe unë.

Dernière mise à jour : 2016-10-27
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Anglais

The sinking villages.

Albanais

Fshatrat që fundosen.

Dernière mise à jour : 2016-10-27
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Anglais

It's sinking, it's sinking!

Albanais

Është duke u fundosur, është duke u fundosur!

Dernière mise à jour : 2016-10-27
Fréquence d'utilisation : 1
Qualité :

Obtenez une traduction de meilleure qualité grâce aux
4,401,923,520 contributions humaines

Les utilisateurs demandent maintenant de l'aide :Nous utilisons des cookies pour améliorer votre expérience utilisateur sur notre site. En poursuivant votre navigation, vous déclarez accepter leur utilisation. En savoir plus. OK