Chiedi a Google

Hai cercato la traduzione di how old are u ?? da Inglese a Malese

Contributi umani

Da traduttori professionisti, imprese, pagine web e archivi di traduzione disponibili gratuitamente al pubblico.

Aggiungi una traduzione

Inglese

Malese

Informazioni

Inglese

how are u

Malese

german to english

Ultimo aggiornamento 2015-11-07
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:

Riferimento: Anonimo

Inglese

how old are you

Malese

HARI ke berapa

Ultimo aggiornamento 2019-12-19
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:

Riferimento: Anonimo

Inglese

how old are you

Malese

Berapa umur saya

Ultimo aggiornamento 2019-06-13
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:

Riferimento: Anonimo

Inglese

how old are you

Malese

umur awak berapa

Ultimo aggiornamento 2018-10-28
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:

Riferimento: Anonimo

Inglese

How old are you

Malese

Umur kamu berapa

Ultimo aggiornamento 2016-03-11
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:

Riferimento: Anonimo

Inglese

how old are you

Malese

berapa umur anda

Ultimo aggiornamento 2015-02-09
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:

Riferimento: Anonimo

Inglese

maksud how old are you

Malese

Maksud berapa umur anda

Ultimo aggiornamento 2017-04-19
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:

Riferimento: Anonimo

Inglese

how old are you sweet

Malese

berapa umur awak manis

Ultimo aggiornamento 2014-04-20
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:

Riferimento: Anonimo

Inglese

what meaning how old are you

Malese

apa maksud how old are you

Ultimo aggiornamento 2017-02-14
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:

Riferimento: Anonimo

Inglese

Where are u

Malese

U work in hotel

Ultimo aggiornamento 2020-01-15
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:

Riferimento: Anonimo

Inglese

say you are u

Malese

katakan awak awak

Ultimo aggiornamento 2018-07-13
Frequenza di utilizzo: 2
Qualità:

Riferimento: Anonimo

Inglese

Where are u from

Malese

Di mana anda berada

Ultimo aggiornamento 2019-10-19
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:

Riferimento: Anonimo

Inglese

How old are you and what do you for a living

Malese

Adakah anda sudah berkahwin

Ultimo aggiornamento 2019-12-14
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:

Riferimento: Anonimo

Inglese

how old is your child?

Malese

Saya sahut cabaran awk

Ultimo aggiornamento 2019-07-07
Frequenza di utilizzo: 2
Qualità:

Riferimento: Anonimo

Inglese

Try to figure out how old I am

Malese

cuba awak teka barapa umur saya

Ultimo aggiornamento 2017-07-20
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:

Riferimento: Anonimo

Inglese

Except from their wives and women slaves of old are free of blame,

Malese

Kecuali kepada isterinya atau hamba sahayanya maka sesungguhnya mereka tidak tercela: -

Ultimo aggiornamento 2014-07-03
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:

Riferimento: Anonimo

Inglese

There are %u scans still running. Wait until they finish and then save.

Malese

Terdapat %u imbasan yang masih berjalan. Tunggu sehingga ia selesai kemudian simpan.

Ultimo aggiornamento 2014-08-15
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:

Riferimento: Anonimo

Inglese

conversation and she the one gonna the end conversation ka? wtf wht people are u serious i can't believe u will do to my twin like dat until she crying man if me tak kelua cari my twin me pun tak tahu she crying k if my twin not your choice,dri awal tak perlu beria ria mcm org gila sampai minta id dekat org u ada otak u pandai pakai bukan mok plh empuan sebarang sesuka hati cukup la my twin sebelom ni and u nak buat lagi benda sama ? cukup sabar my twin dngn u ni me as her twin deserve to say this bcause i love her more than myself just think it man

Malese

QUERY LENGTH LIMIT EXCEDEED. MAX ALLOWED QUERY : 500 CHARS

Ultimo aggiornamento 2016-10-31
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:

Riferimento: Anonimo

Inglese

What is he lacking? ::>::Why is he always like that? ::>::It's me. ::>::Where are you right now? ::>::Tae In just used his credit card in Cheong Dan Dong. ::>::Hurry and get him back! ::>::Thank you for this dress. ::>::What are you talking about? ::>::This isn't for you. ::>::What? ::>::It's for. ::>::Thank you for being my model today. ::>::If we meet next time, I will treat you to a bowl of noodles. ::>::I will leave first. ::>::Hey, Park Tae In. ::>::Let me go! ::>::Ouch! ::>::How old are you now? ::>::Sun Jae, today was not so good. ::>::So? ::>::So... ::>::That's why I don't have money to buy a drink. ::>::This place looks like it has lots of alcohol needles.

Malese

Apa yang dia kurang? ::> :: Mengapa dia sentiasa seperti itu? ::> :: Ia adalah saya. ::> :: Di manakah anda sekarang? ::> :: Tae Dalam kad kredit hanya digunakan dalam Cheong Dan Dong. ::> :: Cepat dan mendapatkan dia kembali! ::> :: Terima kasih kerana pakaian ini. ::> :: Apa yang anda bercakap tentang? ::> :: Ini bukan untuk anda. ::> :: Apa? ::> :: Ia adalah untuk. ::> :: Terima kasih untuk menjadi model saya hari ini. ::> :: Jika kita bertemu pada masa akan datang, saya akan merawat anda untuk semangkuk mi. ::> :: Saya akan meninggalkan yang pertama. ::> :: Hei, Park Tae Dalam. ::> :: Biar saya pergi! ::> :: Aduh! ::> :: Berapa usia anda sekarang? ::> :: Sun Jae, hari ini tidak begitu baik. ::> :: Jadi? ::> :: Jadi ... ::> :: Itulah sebabnya saya tidak mempunyai wang untuk membeli minuman. ::> :: Tempat ini kelihatan seperti ia mempunyai banyak jarum alkohol.

Ultimo aggiornamento 2012-10-20
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:

Riferimento: Anonimo
Attenzione: contiene formattazione HTML nascosta

Inglese

I just arrived. ::>::Yes. ::>::I'm going in now. ::>::Yes. ::>::I am confused about one thing. ::>::What are you talking about? ::>::How old are you?? ::>::I'm already. ::>::There's a saying which goes like this... ::>::A stupid person likes to use their age as an excuse. ::>::You! ::>::Do you want to die? ::>::You really want to die, huh? ::>::What beautiful hands... ::>::Give Oppa a kiss. ::>::Stop causing more trouble! ::>::Principal Lee. ::>::May I take him back now? ::>::Yes. ::>::Aren't you ashamed to have become this sort of human being? ::>::Didn't you also become like this for me? ::>::You're afraid that you'll look bad in front of Mr. Park Chung Sup. ::>::Don't talk nonsense. ::>::If not for your father, I wouldn't even come to meet you. ::>::Listen well. ::>::I... ::>::am not like you or your mother. ::>::I really hate embarrassing situations such as this. ::>::So? ::>::Don't give me anymore trouble. ::>::Even patience has its limits. ::>::Bring him. ::>::Yes. ::>::Principal Lee... ::>::This assailant? ::>::Go by the law with her. ::>::I understand. ::>::What are you doing? ::>::Let me go. ::>::It wasn't me but your son who started it. ::>::Let go of me! ::>::What are you doing?

Malese

Saya hanya tiba. ::> :: Ya. ::> :: Saya masuk sekarang. ::> :: Ya. ::> :: Saya keliru tentang satu perkara. ::> :: Apa yang anda bercakap tentang? ::> :: Berapa lama anda? ::> :: Saya sudah. ::> :: Ada pepatah yang berlaku seperti ini ... ::> :: Seseorang yang bodoh suka menggunakan umur mereka sebagai alasan. ::> :: Anda! ::> :: Adakah anda mahu mati? ::> :: Anda benar-benar mahu mati, kan? ::> :: Apa tangan yang cantik ... ::> :: Beri Oppa ciuman. ::> :: Berhenti menyebabkan masalah yang lebih! ::> :: Principal Lee. ::> :: Boleh saya membawanya kembali sekarang? ::> :: Ya. ::> :: Adakah anda tidak malu untuk menjadi ini jenis manusia? ::> :: Tidakkah anda juga menjadi seperti ini untuk saya? ::> :: Anda takut bahawa anda akan kelihatan buruk di depan Encik Park Chung Sup. ::> :: Jangan bercakap karut. ::> :: Jika tidak kerana ayah anda, saya akan tidak datang untuk bertemu dengan kamu. ::> :: Dengar baik. ::> :: I. .. ::> :: Saya tidak suka anda atau ibu anda. ::> :: Saya benar-benar benci situasi yang memalukan seperti ini. ::> :: Jadi? ::> :: Jangan beri saya lagi masalah. ::> :: Malah kesabaran mempunyai hadnya. ::> :: Bawalah dia. ::> :: Ya. ::> :: Principal Lee ... ::> :: Penyerang ini? ::> :: Pergi oleh undang-undang dengan dia. ::> :: Saya faham. ::> :: Apa yang anda lakukan? ::> :: Biar saya pergi. ::> :: Ia bukan saya tetapi anak anda yang memulakan. ::> :: Lepaskan aku! ::> :: Apa yang anda lakukan?

Ultimo aggiornamento 2012-10-20
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:

Riferimento: Anonimo
Attenzione: contiene formattazione HTML nascosta

Ottieni una traduzione migliore grazie a
4,401,923,520 contributi umani

Ci sono utenti che chiedono aiuto:



I cookie ci aiutano a fornire i nostri servizi. Utilizzando tali servizi, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. Maggiori informazioni. OK