Hai cercato la traduzione di saya tak paksa awak untuk sayang saya da Malese a Inglese

Contributi umani

Da traduttori professionisti, imprese, pagine web e archivi di traduzione disponibili gratuitamente al pubblico.

Aggiungi una traduzione

Malese

Inglese

Informazioni

Malese

saya tak paksa awak pun

Inglese

Ultimo aggiornamento 2021-04-10
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:

Riferimento: Anonimo

Malese

itu terpulang kepada kamu....saya tak paksa...

Inglese

it's up to you. i don't have to

Ultimo aggiornamento 2022-01-01
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:

Riferimento: Anonimo

Malese

saya tiada masa untuk benci kepada orang yang benci saya sebab saya sibuk untuk sayang kepada orang yang sayang saya.

Inglese

i don't have time to hate those who hate me cause i'm busy to love to the people who love me.

Ultimo aggiornamento 2017-04-29
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:

Riferimento: Anonimo

Malese

awak tolong maafkan saya saya mohon maaf dari awak kalau awak tak nak takpa awak saya tak paksa

Inglese

you please forgive me, i apologize to you if you don't want to, i don't have to

Ultimo aggiornamento 2021-08-10
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:

Riferimento: Anonimo

Malese

kamu sayang saya tak?? saya rasa tidak , sebab saya tahu siapalah saya

Inglese

you do not love me ?? i think not, because i know who am i

Ultimo aggiornamento 2017-06-01
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:

Riferimento: Anonimo

Malese

saya tak suka rasa ini. sangat2 pedih tapi saya x mampu nak puaskan hati awak .saya iklas sayang awak saya bg sepenuh kasih dan sayang saya untuk awak .tapi saya kena sedar bahgia yang saya rasa sekarang bukan untuk selamanya

Inglese

i don't like this taste. it's very painful, but i'm able to satisfy your heart. i sincerely love you because i love you with all my heart and i love you. but i have to realize that the happiness i feel now is not forever

Ultimo aggiornamento 2021-09-23
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:

Riferimento: Anonimo

Malese

saya tak suka rasa ini. sangat2 pedih tapi saya x mampu nak puaskan hati awak .saya iklas sayang awak saya bg sepenuh kasih dan sayang saya untuk awak .tapi saya kena sedar bahgia yang saya rasa sekarang bukan untuk selamanya

Inglese

i don't like this taste. it's very painful, but i'm able to satisfy your heart. i sincerely love you because i love you with all my heart and i love you. but i have to realize that the happiness i feel now is not forever

Ultimo aggiornamento 2021-09-23
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:

Riferimento: Anonimo

Malese

saya tak suka rasa ini. sangat2 pedih tapi saya x mampu nak puaskan hati awak .saya iklas sayang awak saya bg sepenuh kasih dan sayang saya untuk awak .tapi saya kena sedar bahgia yang saya rasa sekarang bukan untuk selamanya

Inglese

i don't like this taste. it's very painful, but i'm able to satisfy your heart. i sincerely love you because i love you with all my heart and i love you. but i have to realize that the happiness i feel now is not forever

Ultimo aggiornamento 2021-09-23
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:

Riferimento: Anonimo

Malese

itu je la. okay... ok saya try la ikut semua tu. asha: ok tidak pelah kalau camtu okay... saya tak nak harap kan, apa yang lebih kat sayang. sayang jadi je diri sayang. saya doa je. kalau ada jodoh ada. kalau macam banyak sangat halangan dalam proses nak kahwin means jodoh tak ada. asha: hemmmm yelah sekarang pun dah, ada halangan so tiada jodoh ini kan halangan remeh. so halangan yang cmne? tah. asha: hemmmm ok lah

Inglese

kostenlose

Ultimo aggiornamento 2016-10-27
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:

Riferimento: Anonimo

Malese

itu je la. okay... ok saya try la ikut semua tu. asha: ok tidak pelah kalau camtu okay... saya tak nak harap kan, apa yang lebih kat sayang. sayang jadi je diri sayang. saya doa je. kalau ada jodoh ada. kalau macam banyak sangat halangan dalam proses nak kahwin means jodoh tak ada. asha: hemmmm yelah sekarang pun dah, ada halangan so tiada jodoh ini kan halangan remeh. so halangan yang cmne? tah. asha: hemmmm ok lah

Inglese

kostenlose

Ultimo aggiornamento 2016-10-27
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:

Riferimento: Anonimo

Ottieni una traduzione migliore grazie a
4,401,923,520 contributi umani

Ci sono utenti che chiedono aiuto:



I cookie ci aiutano a fornire i nostri servizi. Utilizzando tali servizi, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. Maggiori informazioni. OK