Google で調べる

検索ワード: përkujtoje (アルバニア語 - 簡体字中国語)

人による翻訳

プロの翻訳者、企業、ウェブページから自由に利用できる翻訳レポジトリまで。

翻訳の追加

アルバニア語

簡体字中国語

情報

アルバニア語

(Përkujtoje) kur Ne e shpëtuam atë dhe tërë familjen e tij,

簡体字中国語

当时,我拯救了他,和他的全体信徒;

最終更新: 2014-07-03
使用頻度: 1
品質:

アルバニア語

(Përkujtoje) kur Ne e shpëtuam atë dhe tërë familjen e tij,

簡体字中国語

當時,我拯救了他,和他的全體信徒;

最終更新: 2014-07-03
使用頻度: 1
品質:

アルバニア語

(Përkujtoje) kur ai iku deri te anija e mbushur përplot,

簡体字中国語

当时,他逃到那只满载的船舶上。

最終更新: 2014-07-03
使用頻度: 1
品質:

アルバニア語

(Përkujtoje) kur ai iku deri te anija e mbushur përplot,

簡体字中国語

當時,他逃到那只滿載的船舶上。

最終更新: 2014-07-03
使用頻度: 1
品質:

アルバニア語

(Përkujtoje) kur i tha popullit të vet: “A nuk po i frikësoheni (Perëndisë)?”

簡体字中国語

当时,他对他的宗族说:难道你们不敬畏真主吗?

最終更新: 2014-07-03
使用頻度: 1
品質:

アルバニア語

(Përkujtoje) kur i tha popullit të vet: “A nuk po i frikësoheni (Perëndisë)?”

簡体字中国語

當時,他對他的宗族說:「難道你們不敬畏真主嗎?

最終更新: 2014-07-03
使用頻度: 1
品質:

アルバニア語

Dhe përkujtoje robin tonë Ejjubin, kur iu lut Zotit të vet: “Djalli më ka mbërthyer me mundime e lodhje!”

簡体字中国語

你应当记忆我的仆人安优卜。当时,他祈祷他的主说:恶魔已使我遭受辛苦和刑罚。

最終更新: 2014-07-03
使用頻度: 1
品質:

アルバニア語

Dhe përkujtoje robin tonë Ejjubin, kur iu lut Zotit të vet: “Djalli më ka mbërthyer me mundime e lodhje!”

簡体字中国語

你應當記憶我的僕人安優卜。當時,他祈禱他的主說:「惡魔確已使我遭受辛苦和刑罰。」

最終更新: 2014-07-03
使用頻度: 1
品質:

アルバニア語

Ti duro ata çkado që thonë dhe përkujtoje robin tonë Davudin, të bindur në fe, i cili përherë i drejtohej All-llahut.

簡体字中国語

你当忍受他们所说的话,你当记忆我的仆人--有能力的达五德,他确是归依真主的。

最終更新: 2014-07-03
使用頻度: 1
品質:

アルバニア語

Ti duro ata çkado që thonë dhe përkujtoje robin tonë Davudin, të bindur në fe, i cili përherë i drejtohej All-llahut.

簡体字中国語

你當忍受他們所說的話,你當記憶我的僕人——有能力的達五德,他確是歸依真主的。

最終更新: 2014-07-03
使用頻度: 1
品質:

アルバニア語

Dhe përkujtoje vëllaun e Adit (Hudin) kur popullit të vet ia tërhoqi vërejtjen në Ahkaf, por ka pasur edeh para tij edhe pas tij profetë. “Mos adhuroni tjetër veçse All-llahun, unë i frikësohem dënimit tuaj në Ditën e madhe!”

簡体字中国語

你紀念阿德人的弟兄吧!當時,他在沙丘警告他的宗族——在他以前和以後,有許多警告者,確已逝去了——他說:「你們應該只崇拜真主,我的確怕你們遭受重大日的刑罰。」

最終更新: 2014-07-03
使用頻度: 1
品質:

アルバニア語

Dhe përkujtoje vëllaun e Adit (Hudin) kur popullit të vet ia tërhoqi vërejtjen në Ahkaf, por ka pasur edeh para tij edhe pas tij profetë. “Mos adhuroni tjetër veçse All-llahun, unë i frikësohem dënimit tuaj në Ditën e madhe!”

簡体字中国語

你纪念阿德人的弟兄吧!当时,他在沙丘警告他的宗族--在他以前和以后,有许多警告者,确已逝去了--他说:你们应该只崇拜真主,我的确怕你们遭受重大日的刑罚。

最終更新: 2014-07-03
使用頻度: 1
品質:

アルバニア語

E të mos shtosh, “Nëse do All-llahu!” Dhe kur të harrosh, përkujtoje Zotin tënd dhe thuaj: “Zoti im do të më udhëzojë kah ajo që është më mirë dhe më e dobishme nga kjo”.

簡体字中国語

除非同时说:如果真主意欲。你如果忘了,就应当记忆起你的主,并且说:我的主或许指示我比这更切近的正道。

最終更新: 2014-07-03
使用頻度: 1
品質:

アルバニア語

E të mos shtosh, “Nëse do All-llahu!” Dhe kur të harrosh, përkujtoje Zotin tënd dhe thuaj: “Zoti im do të më udhëzojë kah ajo që është më mirë dhe më e dobishme nga kjo”.

簡体字中国語

除非同時說:「如果真主意欲。」你如果忘了,就應當記憶起你的主,並且說:「我的主或許指示我比這更切近的正道。」

最終更新: 2014-07-03
使用頻度: 1
品質:

アルバニア語

Ne e dimë më mirë se ç’flasin ata; Ti ata nuk mund t’i detyrosh, por përkujtoje me Kur’an atë që i frikësohet (dhe i ruhet) kërcënimit.

簡体字中国語

我全知他们所说的谰言,你不能强制他们,故你应当以《古兰经》教诲畏惧我的警告的人们。

最終更新: 2014-07-03
使用頻度: 1
品質:

アルバニア語

Ne e dimë më mirë se ç’flasin ata; Ti ata nuk mund t’i detyrosh, por përkujtoje me Kur’an atë që i frikësohet (dhe i ruhet) kërcënimit.

簡体字中国語

我全知他們所說的讕言,你不能強制他們,故你應當以《古蘭經》教誨畏懼我的警告的人們。

最終更新: 2014-07-03
使用頻度: 1
品質:

アルバニア語

Përkujtoje kur Ne e udhëzuam Ibrahimin për në vendin e shtëpisë (Qabës): të mos më përshkruaj Mua shok, pastroje shtëpinë Time për ata që e vizitojnë (bëjnë tavaf) që qëndrojnë në këmbë duke u falur, përkulur dhe që bëjnë sexhde.

簡体字中国語

当时我曾为易卜拉欣指定天房的地址,我说:你不要以任何物配我,你应当为环行者、立正者、鞠躬者和叩头者,打扫我的房屋。

最終更新: 2014-07-03
使用頻度: 1
品質:

アルバニア語

Përkujtoje kur Ne e udhëzuam Ibrahimin për në vendin e shtëpisë (Qabës): të mos më përshkruaj Mua shok, pastroje shtëpinë Time për ata që e vizitojnë (bëjnë tavaf) që qëndrojnë në këmbë duke u falur, përkulur dhe që bëjnë sexhde.

簡体字中国語

當時我曾為易卜拉欣指定天房的地址,我說:「你不要以任何物配我,你應當為環行者、立正者、鞠躬者和叩頭者,打掃我的房屋。

最終更新: 2014-07-03
使用頻度: 1
品質:

人による翻訳を得て
4,401,923,520 より良い訳文を手にいれましょう

ユーザーが協力を求めています。ユーザー体験を向上させるために Cookie を使用しています。弊社サイトを引き続きご利用いただくことで、Cookie の使用に同意していただくことになります。 詳細。 OK