Google で調べる

検索ワード: ascolteranno (イタリア語 - アルバニア語)

人による翻訳

プロの翻訳者、企業、ウェブページから自由に利用できる翻訳レポジトリまで。

翻訳の追加

イタリア語

アルバニア語

情報

イタリア語

Cosi' mi ascolteranno.

アルバニア語

Kështu më ndëgjon mua.

最終更新: 2016-10-28
使用頻度: 1
品質:

イタリア語

Non mi ascolteranno mai.

アルバニア語

Nuk do më dëgjonin mua.

最終更新: 2016-10-28
使用頻度: 1
品質:

イタリア語

Non ascolteranno dunque?

アルバニア語

A nuk e dëgjojnë?

最終更新: 2014-07-03
使用頻度: 1
品質:

イタリア語

- Solo a coloro che non ascolteranno.

アルバニア語

Vetëm atyre që nuk do të më dëgjojnë.

最終更新: 2016-10-28
使用頻度: 1
品質:

イタリア語

Ma mi ascolteranno, padre Travis?

アルバニア語

Por do dëgjojnë At Trasisin.

最終更新: 2016-10-28
使用頻度: 1
品質:

イタリア語

Puoi parlare con chiunque tu voglia. Non ti ascolteranno.

アルバニア語

Bisedo me kë të duash, s'do të të dëgjojnë.

最終更新: 2016-10-28
使用頻度: 1
品質:

イタリア語

In verità in ciò vi sono segni. Non ascolteranno dunque?

アルバニア語

Me të vërtetë, në këto ka argumente, e ata nuk po dëgjojnë (këshillat).

最終更新: 2014-07-03
使用頻度: 1
品質:

イタリア語

In verità in ciò vi sono segni. Non ascolteranno dunque?

アルバニア語

Është e vërtetë se ato (vende të shkatërruara) ka fakte, se nuk janë duke dëgjuar me vëmendje?

最終更新: 2014-07-03
使用頻度: 1
品質:

イタリア語

Così ascolteranno questo, vero? Oggigiorno a uno serve protezione per strada...

アルバニア語

- Kështu shkon, sot duhet mbrojtje.

最終更新: 2016-10-28
使用頻度: 1
品質:

イタリア語

Ed e' la ragione per cui puoi essere dannatamente sicuro che non ascolteranno mai le richieste.

アルバニア語

Dhe ja pse mund të jesh i sigurt se ata nuk do ti dëgjojnë kurrë.

最終更新: 2016-10-28
使用頻度: 1
品質:

イタリア語

Tu dirai loro tutte queste cose, ma essi non ti ascolteranno; li chiamerai, ma non ti risponderanno

アルバニア語

Prandaj ti do t'u thuash atyre tërë këto gjëra, por ata nuk do të dëgjojnë; do t'i thërrasësh, por nuk do të përgjigjen.

最終更新: 2012-05-05
使用頻度: 1
品質:

イタリア語

Sta scritto nella Legge: e con labbra di stranieri, ma neanche così mi ascolteranno, dice il Signore

アルバニア語

Në ligj është shkruar: ''Unë do t'i flas këtij populli në gjuhë të huaja dhe me buzë të tjera, por as kështu nuk do të më dëgjojnë'', thotë Zoti.

最終更新: 2012-05-05
使用頻度: 1
品質:

イタリア語

Sia dunque noto a voi che questa salvezza di Dio viene ora rivolta ai pagani ed essi l'ascolteranno!»

アルバニア語

Ta dini, pra, se ky shpëtim i Perëndisë iu dërgua johebrenjve, dhe ata do ta dëgjojnë!''.

最終更新: 2012-05-05
使用頻度: 1
品質:

イタリア語

Se li chiami alla retta via, non ti ascolteranno. Li vedi: rivolgono lo sguardo verso di te, ma non vedono.

アルバニア語

Dhe kur i thirrni në rrugë të drejtë, nuk dëgjojnë, dhe i sheh si po të shikojnë, por ata nuk shohin.

最終更新: 2014-07-03
使用頻度: 1
品質:

イタリア語

Se li chiami alla retta via, non ti ascolteranno. Li vedi: rivolgono lo sguardo verso di te, ma non vedono.

アルバニア語

Dhe nëse i thirrni në rrugën e drejtë, ata nuk dëgjojnë; ti i sheh thuajse po të shikojnë, por, ata nuk shohin.

最終更新: 2014-07-03
使用頻度: 1
品質:

イタリア語

Se li chiami alla retta via, non ti ascolteranno. Li vedi: rivolgono lo sguardo verso di te, ma non vedono.

アルバニア語

Dhe nëse i thirrni për udhëzim, nuk dëgjojnë, e të duken se po të shikojnë ty, po ata nuk shohin.

最終更新: 2014-07-03
使用頻度: 1
品質:

イタリア語

Forse ti ascolteranno e ognuno abbandonerà la propria condotta perversa; in tal caso disdirò tutto il male che pensavo di fare loro a causa della malvagità delle loro azioni

アルバニア語

Ndofta do të dëgjojnë dhe secili do të largohet nga rruga e tij e keqe, dhe unë do të pendohem për të keqen që mendoj t'u shkaktoj atyre për ligësinë e veprimeve të tyre.

最終更新: 2012-05-05
使用頻度: 1
品質:

イタリア語

e non ascolteranno colà nessun discorso vano, ma solo: “Pace!”, e verranno sostentati al mattino e alla sera.

アルバニア語

Aty nuk do të dëgjojnë fjalë të kota, por vetëm “Paqe!” dhe aty do të furnizohen në mëngjes dhe mbrëmje.

最終更新: 2014-07-03
使用頻度: 1
品質:

イタリア語

e non ascolteranno colà nessun discorso vano, ma solo: “Pace!”, e verranno sostentati al mattino e alla sera.

アルバニア語

Aty nuk dëgjojnë fjalë boshe, por vetëm përshëndetje. Aty manë ushqimin e vet (të llojllojshëm) mëngjes e mbrëmje.

最終更新: 2014-07-03
使用頻度: 1
品質:

イタリア語

e non ascolteranno colà nessun discorso vano, ma solo: “Pace!”, e verranno sostentati al mattino e alla sera.

アルバニア語

Do të dëgjojnë vetëm fjalët përshëndetëse. Ata, aty do të furnizohen, në mëngjes dhe në mbrëmje.

最終更新: 2014-07-03
使用頻度: 1
品質:

人による翻訳を得て
4,401,923,520 より良い訳文を手にいれましょう

ユーザーが協力を求めています。ユーザー体験を向上させるために Cookie を使用しています。弊社サイトを引き続きご利用いただくことで、Cookie の使用に同意していただくことになります。 詳細。 OK