Google で調べる

検索ワード: groothandelsstroomlevering (オランダ語 - デンマーク語)

人による翻訳

プロの翻訳者、企業、ウェブページから自由に利用できる翻訳レポジトリまで。

翻訳の追加

オランダ語

デンマーク語

情報

オランダ語

Hierdoor zou dus de daadwerkelijke mededinging op de markt voor stroomopwekking en groothandelsstroomlevering aan traders worden belemmerd.

デンマーク語

Den vil således hæmme en effektiv konkurrence på markedet for produktion/engrossalg af elektricitet til elhandlerne.

最終更新: 2014-11-05
使用頻度: 2
品質:

オランダ語

De strategie van E.ON op de markt voor stroomopwekking en groothandelsstroomlevering zou op significante wijze de mededinging belemmeren op alle markten voor de retailstroomlevering.

デンマーク語

E.ON's strategi på markedet for produktion/engrossalg af elektricitet vil i væsentlig grad hæmme konkurrencen på alle markederne for detailsalg af elektricitet.

最終更新: 2014-11-05
使用頻度: 2
品質:

オランダ語

Dit is een in economisch opzicht rationele strategie, omdat E.ON hierdoor een zekere mate van controle verwerft over de markt voor elektriciteitsopwekking en groothandelsstroomlevering en een extra concurrentievoordeel krijgt op de retailstroommarkt.

デンマーク語

Denne strategi vil være økonomisk rationel, da den vil give E.ON en vis kontrol over markedet for produktion/engrossalg af elektricitet og yderligere konkurrencefordele på detailmarkedet for elektricitet.

最終更新: 2014-11-05
使用頻度: 2
品質:

オランダ語

Uit het onderzoek van de Commissie is gebleken dat onmiddellijk na de transactie E.ON waarschijnlijk twee strategieën zal volgen om haar positie op zowel de markt voor stroomopwekking en groothandelsstroomlevering als de markt voor retailstroomlevering in Hongarije te versterken.

デンマーク語

Kommissionens undersøgelse har vist, at E.ON umiddelbart efter transaktionen formodentlig vil anvende to strategier til at styrke sin stilling inden for både produktion/engrossalg af elektricitet og detailsalg af elektricitet i Ungarn.

最終更新: 2014-11-05
使用頻度: 2
品質:

オランダ語

Wat de bestaande elektriciteitscentrales betreft, zal de nieuwe onderneming waarschijnlijk dezelfde afschermingsstrategieën toepassen met het oog op een beperking van hun vermogen om te concurreren op het open marktsegment voor elektriciteitsopwekking en groothandelsstroomlevering en om deze centrales uiteindelijk ertoe aan te zetten de markt te verlaten.

デンマーク語

Med hensyn til de eksisterende kraftværker vil den nye enhed formodentlig gennemføre de samme udelukkelsesstrategier for at begrænse deres muligheder for at konkurrere i det åbne segment af produktions/engrosmarkedet og i sidste ende få dem til at forlade markedet.

最終更新: 2014-11-05
使用頻度: 2
品質:

オランダ語

In het marktonderzoek van de Commissie zijn ook mededingingsbezwaren vastgesteld met betrekking tot verschillende elektriciteitsmarkten, die het gevolg zijn van de verticale integratie van de activiteiten van MOL WMT op de upstreammarkt van gasbevoorrading aan grote elektriciteitscentrales met de activiteiten van E.ON op de downstreammarkten van elektriciteitsopwekking, groothandelsstroomlevering en retailstroomlevering.

デンマーク語

Kommissionens markedsundersøgelse har også peget på konkurrenceretlige betænkeligheder på forskellige elmarkeder, der følger af den vertikale integration af MOL WMT's aktiviteter på upstream-markedet for gassalg til store kraftværker med E.ON's aktiviteter på downstream-markederne for produktion/engrossalg af elektricitet og detailsalg af elektricitet.

最終更新: 2014-11-05
使用頻度: 2
品質:

オランダ語

De essentiële wijziging die door de transactie tot stand wordt gebracht, is dat de nieuwe onderneming niet alleen het vermogen heeft, maar thans waarschijnlijk ook de prikkel krijgt om haar sleutelpositie met betrekking tot de gasvoorraden in Hongarije te gebruiken om de downstream stroommarkten van groothandelsstroomlevering aan traders, retailstroomlevering aan middelgrote en grote industriële en commerciële afnemers, retailstroomlevering aan kleine industriële en commerciële afnemers en retailstroomlevering aan huishoudelijke afnemers af te schermen voor haar daadwerkelijke en potentiële concurrenten.

デンマーク語

Den væsentligste ændring, som transaktionen medfører, er, at den nye enhed ikke blot er i stand til, men nu også formodentlig vil have incitamenter til at udnytte sin stilling som »gatekeeper« for gasressourcer i Ungarn til at udelukke de nuværende og potentielle konkurrenter på downstream-markederne for engrossalg af elektricitet til elhandlere, detailsalg af elektricitet til mellemstore og store industri- og erhvervskunder, detailsalg af elektricitet til små industri- og erhvervskunder og detailsalg af elektricitet til privatkunder.

最終更新: 2014-11-05
使用頻度: 2
品質:

オランダ語

Het Adviescomité is het eens met de Commissie dat door de voorgenomen transactie een over de hele toeleveringsketen van gas en stroom volledig verticaal geïntegreerd bedrijf tot stand zal komen als gevolg van de samenbundeling van de bijna alleenzeggenschap van MOL over de gasvoorraden en gasopslagcapaciteit, de sterke marktposities van E.ON op het gebied van de retaillevering van gas via haar eigenaarschap van regionale ondernemingen voor gas- en stroomdistributie en de activiteiten van E.ON op het gebied van stroomopwekking en groothandelsstroomlevering.

デンマーク語

Det rådgivende udvalg er enigt med Kommissionen i, at den planlagte transaktion vil skabe en fuldt integreret enhed inden for gas- og elforsyningskæderne ved at kombinere MOL's næsten fuldstændige kontrol med gasressourcerne og -lagerfaciliteterne og E.ON's stærke markedsposition inden for detailsalg af gas via dets ejerskab af regionale distributionsselskaber inden for både gas og elektricitet og E.ON's aktiviteter inden for produktion/engrossalg af elektricitet.

最終更新: 2014-10-23
使用頻度: 1
品質:

人による翻訳を得て
4,401,923,520 より良い訳文を手にいれましょう

ユーザーが協力を求めています。ユーザー体験を向上させるために Cookie を使用しています。弊社サイトを引き続きご利用いただくことで、Cookie の使用に同意していただくことになります。 詳細。 OK