Google で調べる

検索ワード: stroomonderbrekingen (オランダ語 - ハンガリー語)

人による翻訳

プロの翻訳者、企業、ウェブページから自由に利用できる翻訳レポジトリまで。

翻訳の追加

オランダ語

ハンガリー語

情報

オランダ語

abnormale omstandigheden die van invloed zijn op de quarantaine (stroomonderbrekingen, schade aan gebouwen of slechte weersomstandigheden);

ハンガリー語

a karantén működését befolyásoló, zavaró feltételek (áramkimaradások, épületkár vagy nagyon kedvezőtlen időjárási viszonyok);

最終更新: 2014-11-16
使用頻度: 1
品質:

オランダ語

Het land moet doorgaan met de strikte tenuitvoerlegging van het actieplan om de nog vaak voorkomende stroomonderbrekingen en illegale verbindingen terug te dringen.

ハンガリー語

A külső ellenőrzés tekintetében Albánia Legfőbb Ellenőrzési Intézményét az INTOSAI-iránymutatásokkal összhangban javítani kell, és biztosítani kell az intézmény pénzügyi függetlenségét.

最終更新: 2014-02-06
使用頻度: 1
品質:

オランダ語

Het systeem is ontworpen als een robuust en betrouwbaar operationeel systeem dat foutieve manipulaties van operatoren kan verdragen en stroomonderbrekingen of andere calamiteiten probleemloos doorstaat.

ハンガリー語

A rendszer szilárd, megbízható operációs rendszer, amely jól tűri a kezelői hibákat, és amely nehézség nélkül helyreáll áramkimaradás vagy egyéb katasztrófa után.

最終更新: 2014-11-13
使用頻度: 1
品質:

オランダ語

Door de als- maar groeiende mondiale vraag naar energie stegen de prijzen voor gas, olie en elektriciteit, en door de stroomonderbrekingen tijdens de winter beefden de EU-burgers van de kou en viel de industrie stil.

ハンガリー語

A világszerte egyre növekvő energiaszükséglet miatt felszöktek a gáz-, olaj- és villanyárak, a téli áramszünetek alatt dideregniük kellett az uniós polgároknak, az ipari tevékenységek pedig kényszerpihenőre ítéltettek.

最終更新: 2014-02-06
使用頻度: 1
品質:

人による翻訳を得て
4,401,923,520 より良い訳文を手にいれましょう

ユーザーが協力を求めています。



ユーザー体験を向上させるために Cookie を使用しています。弊社サイトを引き続きご利用いただくことで、Cookie の使用に同意していただくことになります。 詳細。 OK