Google で調べる

検索ワード: lobulats (カタロニア語 - スペイン語)

人による翻訳

プロの翻訳者、企業、ウェブページから自由に利用できる翻訳レポジトリまで。

翻訳の追加

カタロニア語

スペイン語

情報

カタロニア語

9.6 L ' ús de les pistoles perforadores queda restringit exclusivament a la perforació del lòbul de l ' orella , havent-se de desinfectar després de cada ús , pel mètode establerts en l ' annex 2 d ' aquest Decret .

スペイン語

9.6 El uso de las pistolas perforadoras queda restringido exclusivamente a la perforación del lóbulo de la oreja , teniendo que desinfectarse después de cada uso , por el método establecidos en el anexo 2 de este Decreto .

最終更新: 2015-10-18
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

A.2.1.2 Cresta : senzilla , més aviat grossa , ben dentada , amb cinc o sis puntes ; carnosa , ampla i ben arquejada , amb la primera punta i l ' última més petites que les centrals , el lòbul seguint la línia de la nuca i mai aixecat cap a l ' occípit ni tocant a la nuca .

スペイン語

A.2.1.2 Cresta : sencilla , más bien grande , bien dentada , con cinco o seis puntas ; carnosa , ancha y bien arqueada , con el primer diente y el último más pequeños que los centrales , el lóbulo siguiendo la línea de la nuca y nunca levantado hacia el occipucio ni pegado a la nuca .

最終更新: 2015-10-18
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

El lòbul posterior , amb la base arquejada , té tendència a seguir cap a la nuca sense tocar-la .

スペイン語

El lóbulo posterior , con la base arqueada , tiene tendencia a seguir hacia la nuca sin tocarla .

最終更新: 2015-10-18
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

Nota : La fuita espectral està relacionada directament amb l ' amplada del lòbul principal de la resposta freqüencial de la finestra utilitzada i limita la resolució que es pot obtenir mitjançant una tècnica no paramètrica .

スペイン語

Nota : La fuita espectral està relacionada directament amb l'amplada del lòbul principal de la resposta freqüencial de la finestra utilitzada i limita la resolució que es pot obtenir mitjançant una tècnica no paramètrica .

最終更新: 2015-10-18
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

Queda exclosa de la definició de pírcing la perforació del lòbul de les orelles mitjançant la tècnica de subjecció de l ' arracada de manera automàtica , estèril o d ' un sol ús .

スペイン語

Queda excluida de la definición de piercing la perforación del lóbulo de las orejas mediante la técnica de sujeción del pendiente de manera automática , estéril o de un solo uso .

最終更新: 2015-10-18
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

Síndrome consistent en una alteració de l ' atenció sensorial , que es caracteritza per la dificultat de detectar estímuls , generalment visuals o tàctils , en una meitat del cos , causada principalment per lesions del lòbul parietal de l ' hemisferi dret .

スペイン語

Síndrome consistent en una alteració de l'atenció sensorial , que es caracteritza per la dificultat de detectar estímuls , generalment visuals o tàctils , en una meitat del cos , causada principalment per lesions del lòbul parietal de l'hemisferi dret .

最終更新: 2015-10-18
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

a ) Emissions procedents de l ' oscil · lador local en el feix de ± 7º de l ' eix del lòbul principal de l ' antena receptora .

スペイン語

a ) Emisiones procedentes del oscilador local en el fajo de ± 7º del eje del lóbulo principal de la antena receptora .

最終更新: 2015-10-18
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

c ) Falta de clavell o apèndixs en el lòbul posterior de la cresta .

スペイン語

c ) Falta de clavel o apéndices en el lóbulo posterior de la cresta .

最終更新: 2015-10-18
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

Lòbul

スペイン語

Lóbulo

最終更新: 2014-02-10
使用頻度: 3
品質:

参照: Wikipedia

人による翻訳を得て
4,401,923,520 より良い訳文を手にいれましょう

ユーザーが協力を求めています。ユーザー体験を向上させるために Cookie を使用しています。弊社サイトを引き続きご利用いただくことで、Cookie の使用に同意していただくことになります。 詳細。 OK