Google で調べる

検索ワード: acostumem (カタロニア語 - フランス語)

人による翻訳

プロの翻訳者、企業、ウェブページから自由に利用できる翻訳レポジトリまで。

翻訳の追加

カタロニア語

フランス語

情報

カタロニア語

NO ENS ACOSTUMEM A LA MORT."

フランス語

NE NOUS HABITUONS PAS A LA MORT ."

最終更新: 2016-02-24
使用頻度: 1
品質:

警告:見えない HTML フォーマットが含まれています

カタロニア語

No ens acostumem a la mort".

フランス語

Ne nous habituons pas à la mort".

最終更新: 2016-02-24
使用頻度: 1
品質:

警告:見えない HTML フォーマットが含まれています

カタロニア語

A la regió, ja estan acostumants a manipulacions mediàtiques i l'exemple present d'aquest gènere de maquinacions no és sinó un entre molts més.

フランス語

Dans la région, on est habitué aux manipulations médiatiques et le présent exemple de ce genre de machination n'en est qu'un parmi de multiples autres.

最終更新: 2016-02-24
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

Com a rebuig, aquest producte s'acostumava a llençar, però cada vegada més està sent utilitzada com a contenidor o com a fertilitzant i substrat, ja que la fibra es descompon poc a poc i de forma natural, i en trenta dies es pot convertir en un fertilitzant 100% natural que beneficia les plantes.

フランス語

Ces déchets étaient d'habitude jetés, mais sont maintenant de plus en plus souvent utilisés comme contenant, comme engrais et substrat car la fibre se décompose graduellement et naturellement et peut devenir sous trente jours un engrais 100% naturel qui bénéficie aux plantes.

最終更新: 2016-02-24
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

Danbi és una refugiada nord-coreana de 24 anys que pinta una imatge del règim totalitari prou diferent de la que estem acostumats a veure i compta amb el suport d'altres desertors i d'aquells que treballen amb els nord-coreans.

フランス語

Danbi est une réfugiée de 24 ans et sa description du régime totalitaire est assez différente de celle que nous avons l'habitude d'entendre, bien qu'elle soit confirmée par d'autres transfuges et par ceux qui travaillent en relation avec des Nord-Coréens.

最終更新: 2016-02-24
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

El blocaire trobava 'estrany' que l'avió fos inaugurat en un estadi esportiu cobert, quan acostumen a ser presentats mentre volen. Freedomseeker, en remarcar també que les dimensions eren més petites que les d'avions similars, assegurava que:

フランス語

Le blogueur trouvait ‘bizarre' que l'avion soit dévoilé dans un stade couvert alors que d'habitude les avions sont plutôt montrés en plein vol. Freedomseeker a aussi remarqué que les dimensions étaient plus petites que pour d'autres avions comparables, soufflant cette conclusion :

最終更新: 2016-02-24
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

El que no està tan clar és que podem viure d'això, perquè ens hem acostumat que tot sigui de franc.

フランス語

Il n'est pas encore évident de pouvoir en vivre, parce que l'on s'est habitué à ce que tout soit gratuit.

最終更新: 2016-02-24
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

Els residents ni es poden permetre tenir un segon fill a causa de la gran càrrega que suposa viure, mentre que a les zones rurals pobres els camperols acostumen a tenir més fills per disposar de més mà d'obra.

フランス語

Les résidents urbains n'ont pas les moyens d'avoir un deuxième enfant car la pression financière est trop grande. À la campagne, les gens ont plus d'enfants car ils ont besoin de main d'oeuvre.

最終更新: 2016-02-24
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

Ens hem acostumat a veure com es destrueix el Iemen.

フランス語

Nous avons pris l'habitude de voir la destruction du Yémen.

最終更新: 2016-02-24
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

Estàvem acostumats a confiar en cada dirigent, en cada primer ministre; a votar al Parlament i estar d'acord amb el govern.

フランス語

Nous étions habitués à faire confiance à chaque dirigeant, à chaque premier ministre ; à voter au Parlement et être d'accord au gouvernement.

最終更新: 2016-02-24
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

Poder trobar-me amb el poeta Rafael Cadenas mentre revisava llibres a les llibreries realment em va impactar, fins que em vaig acostumar a la seva presència als actes literaris caraquenys.

フランス語

Pouvoir rencontrer le poète Rafael Cadenas en parcourant des livres dans des librairies m'a marqué, jusqu'à ce que je m'habitue à sa présence dans les événements littéraires de Caracas.

最終更新: 2016-02-24
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

Sono està acostumada a causar polèmica al Japó:

フランス語

Sono est coutumière de la polémique au Japon :

最終更新: 2016-02-24
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

Un país que jerarquitza les víctimes, també acostuma a oblidar-les."

フランス語

Un pays qui hiérarchise ses victimes s'accoutume aussi à les oublier.

最終更新: 2016-02-24
使用頻度: 1
品質:

警告:見えない HTML フォーマットが含まれています

カタロニア語

També podeu moure una carta fent un clic per a agafar-la i fent un altre clic per a deixar-la. Per a habilitar aquesta manera de moure les cartes, seleccioneu ControlFer clic per a moure. Això pot ser més ràpid que arrossegar i més còmode per a la mà que mantenir premut el botó del ratolí. Tot i això, pot costar una mica a acostumar-s'hi.

フランス語

Il est aussi possible de déplacer une carte en cliquant une fois dessus pour la sélectionner, puis en cliquant une seconde fois pour la placer. Pour activer cette façon de déplacer les cartes, choisissez MouvementCliquer pour déplacer. Cela peut être plus rapide que de la faire glisser et sera plus facile pour votre main car vous n'avez pas à garder le doigt appuyé sur le bouton de la souris. Cependant, cela peut prendre un certain temps pour s'y habituer.

最終更新: 2014-08-20
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

En Mathias preguntà una mica parat:–On van tots?–A treballar a la plantació, com el meu pare.L’Amadou somrigué i afegí:–T’hi acostumaràs, ja ho veuràs.

フランス語

–Où vont-ils ?–Travailler comme papa, dans la plantation...Amadou sourit :–C’est juste une question d’habitude, tu sais...

最終更新: 2014-02-06
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

Suposo que deu ser qüestió d’acostumar-s’hi…

フランス語

C’est juste une question d’habitude, je suppose...

最終更新: 2014-02-06
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

–T’hi acostumaràs, ja ho veuràs...Va dir l’Amadou rient mentre ajudava en Mathias a posar-se dret.

フランス語

C’est vrai qu’il a l’habitude,lui.

最終更新: 2014-02-06
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

Aquest capítol us introduirà en la interfície d' usuari del & umbrello; i us explicarà tot el que necessiteu conèixer per començar amb el modelat. Totes les accions en & umbrello; són accessibles a través del menú i les barres d' eines, però & umbrello; també fa un ús intensiu dels menús contextuals del & BDR;. Podeu clicar amb el & BDR; en la majoria d' elements en l' àrea de treball de & umbrello; o en la vista d' arbre per obtenir un menú amb les funcions més útils que poden ser aplicades a l' element particular sobre el que esteu treballant. Alguns usuaris troben això una mica confús a l' inici perquè estan més familiaritzats a treballar amb el menú el les barres d' eines, però una vegada que us acostumeu clicar amb el & BDR; accelerarà el vostre treball.

フランス語

Ce chapitre a pour but de vous familiariser à l'interface utilisateur de Umbrello et vous dira tout ce que vous avez besoin de savoir pour commencer un modèle UML. Généralement, (presque) toutes les actions dans Umbrello sont accessibles par le menu et les barres d'outils, mais Umbrello sait tirer parti également du menu contextuel accessible par le bouton droit de la souris. Vous pouvez 'cliquer-droit 'sur presque tout élément dans la zone de travail ou la vue arborescente de Umbrello et accéder ainsi à un menu composé des fonctions les plus utiles pour le contexte. Certains utilisateurs seront décontenancés, au début, car trop habitués à utiliser le menu ou les barres d'outils. Mais une fois qu'ils utiliseront le 'clic-droit', leur vitesse de travail en sera grandement améliorée.

最終更新: 2011-10-23
使用頻度: 1
品質:

警告:見えない HTML フォーマットが含まれています

カタロニア語

Aquests flascons s' usen per a diverses coses. En molts laboratoris s' acostumen a omplir amb aigua, sals, àcid o altres líquids comuns. Faciliten l' aplicació del líquid si no cal mesurar- ne la quantitat precisa.

フランス語

Les pissettes sont utilisées dans diverses circonstances. Dans la plupart des laboratoires, elles sont généralement remplies d'eau, de sel, d'acide ou d'autres fluides couramment utilisés. Elles permettent d'appliquer facilement le fluide si une mesure précise de la quantité n'est pas nécessaire.

最終更新: 2011-10-23
使用頻度: 1
品質:

カタロニア語

Calma, no hi ha res a témer. El & kde; no desitja eliminar la vostra estimada (i tot sovint molt efectiva) línia d' ordres. Podeu moure els vostres fitxers amb l' entorn escriptori, però també podeu seguir usant les ordres & UNIX; a les que esteu acostumat. De fet, el & kde; situa la potencia de la línia d' ordres a la punta dels vostres dits, en llocs que us podran resultar fins i tot sorprenents.

フランス語

N'ayez crainte, il ne faut pas avoir peur. & kde; n'a pas l'intention de vous retirer votre ligne de commandes chérie (et souvent très efficace). Vous pouvez déplacer vos fichiers depuis le bureau mais vous pouvez aussi bien utiliser les commandes & UNIX; auxquelles vous êtes habitués. En fait, & kde; met la puissance de la ligne de commandes au bout de vos doigts, parfois à des endroits surprenants.

最終更新: 2011-10-23
使用頻度: 1
品質:

警告:見えない HTML フォーマットが含まれています

人による翻訳を得て
4,401,923,520 より良い訳文を手にいれましょう

ユーザーが協力を求めています。ユーザー体験を向上させるために Cookie を使用しています。弊社サイトを引き続きご利用いただくことで、Cookie の使用に同意していただくことになります。 詳細。 OK