Google で調べる

検索ワード: infrastrukturnim (セルビア語 - アルバニア語)

人による翻訳

プロの翻訳者、企業、ウェブページから自由に利用できる翻訳レポジトリまで。

翻訳の追加

セルビア語

アルバニア語

情報

セルビア語

Zatim mogu da počnu pregovori o infrastrukturnim projektima.

アルバニア語

Pastaj mund të fillonin negociatat mbi projektet e infrastrukturës.

最終更新: 2016-01-20
使用頻度: 1
品質:

セルビア語

Dve zemlje takođe treba da potpišu sporazum o infrastrukturnim projektima.

アルバニア語

Të dy vendet do të nënshkruajnë gjithashtu një marrëveshje mbi projektet e infrastrukturës.

最終更新: 2016-01-20
使用頻度: 1
品質:

セルビア語

Zemlja očekuje 278. 5 miliona eura, uglavnom namenjenih infrastrukturnim projektima.

アルバニア語

Vendi pret 278. 5 milion euro, të caktuara kryesisht për projekte të infrastrukturës.

最終更新: 2012-04-07
使用頻度: 1
品質:

セルビア語

Dvojica lidera razgovarali su o mogućoj saradnji u infrastrukturnim projektima radi privlačenja stranih investicija.

アルバニア語

Të dy udhëheqësit diskutuan mbi bashkëpunimin e mundshëm në projekte të infrastrukturës që synojnë në tërheqjen e investimeve të huaja.

最終更新: 2016-01-20
使用頻度: 1
品質:

セルビア語

Oni su razgovarali o pitanjima u vezi sa Kosovom, kao i o zajedničkim ekonomskim i infrastrukturnim projektima.

アルバニア語

Ata diskutuan çështje lidhur me Kosovën si edhe projektet e përbashkëta ekonomike të infrastrukturës.

最終更新: 2012-04-07
使用頻度: 1
品質:

セルビア語

Od tada je taj broj porastao na 320.000, sa infrastrukturnim sistemom koji je potpuno nepripremljen za to povećanje.

アルバニア語

Ai është rritur tani në 320,000, me një sistem infrastrukture krejtësisht të papërgatitur për rritjen.

最終更新: 2016-01-20
使用頻度: 1
品質:

セルビア語

Beriša se zahvalio Papandreuu na podršci inostranim investicijama i pružanju finansijske podrške infrastrukturnim projektima u Albaniji.

アルバニア語

Ky i fundit falenderoi Papandreun për mbështetjen e investimeve të huaja dhe dhënien e ndihmës financiare në projektet e infrastrukturës në Shqipëri.

最終更新: 2016-01-20
使用頻度: 1
品質:

セルビア語

Banka će se zatim uhvatiti u koštac sa energetskim i infrastrukturnim sektorom, uključujući privatizaciju elektroenergetskog i telekomunikacionog sektora.

アルバニア語

Së dyti, ajo do të trajtojë energjinë dhe sektorët e infrastrukturës, duke përfshirë privatizimin e sektorëve të energjisë elektrike dhe të telekomunikacioneve.

最終更新: 2016-01-20
使用頻度: 1
品質:

セルビア語

Jang je rekao da njegova zemlja želi da učestvuje u velikim infrastrukturnim projektima u Srbiji i izrazio podršku teritorijalnim integritetu te zemlje.

アルバニア語

Jang tha se vendi i tij do që të marrë pjesë në projektet e mëdha të infrastrukturës në Serbi dhe shprehu mbështetje për integritetin territorial të Serbisë.

最終更新: 2016-01-20
使用頻度: 1
品質:

セルビア語

Bugarska će dobiti 1 milijardu dolara u investicijama iz strukturalnih fondova i kreditnih programa EU, za pomoć u infrastrukturnim projektima.

アルバニア語

Bullgaria do të marrë 1 miliard dollarë në investime nga fondet strukturore dhe programet e huave të BE-së, në mbështetje të projekteve të infrastrukturës.

最終更新: 2016-01-20
使用頻度: 1
品質:

セルビア語

Britanski investicioni fond će do 2006. godine uložiti skoro 200 miliona evra u Bugarskoj, fokusirajući sa na projekte u infrastrukturnim i uslužnim sektorima.

アルバニア語

Një fond britanik investimi do të investojë rreth 200 milion euro në Bullgari deri në 2006, duke u përqëndruar në projektet në infrastrukturë dhe sektorët e shërbimit.

最終更新: 2016-01-20
使用頻度: 1
品質:

セルビア語

Na sastanku sa premijerom Salijem Berišom, Pacoli je govorio o infrastrukturnim projektima koji bi pomogli da se podstakne saradnja između Kosova i Albanije.

アルバニア語

Në një takim me Kryeministrin Sali Berisha, Pacolli diskutoi mbi projektet e infrastrukturës që do të ndihmojnë të rritet bashkëpunimi midis Kosovës dhe Shqipërisë.

最終更新: 2016-01-20
使用頻度: 1
品質:

セルビア語

Britanski investicioni fond će do 2006. godine uloziti skoro 200 miliona evra u Bugarskoj, fokusirajući sa na projekte u infrastrukturnim i usluznim sektorima.

アルバニア語

Një fond britanik investimi do të investojë rreth 200 milion euro në Bullgari deri në 2006, duke u përqëndruar në projektet në infrastrukturë dhe sektorët e shërbimit.

最終更新: 2012-04-07
使用頻度: 1
品質:

セルビア語

Endriju Sims je partner u međunarodnoj advokatskoj firmi Everšeds, koju je Kosovo prošlog oktobra odredilo da savetuje vladu o raznim infrastrukturnim projektima ukupne vrednosti milijardu evra.

アルバニア語

Endrju Sims është një partner me firmën ligjore ndërkombëtare Eversheds, e cila ishte caktuar nga Kosova tetorin e kaluar për të këshilluar qeverinë mbi një shumëllojshmëri projektesh që arrijnë në 1 miliardë euro.

最終更新: 2016-01-20
使用頻度: 1
品質:

セルビア語

Prema nekim procenama, trenutno 2.000 drugih državljana BiH radi u Iraku i Avganistanu po ugovoru, na infrastrukturnim projektima i projektima uklanjanja mina.

アルバニア語

Sipas disa vlerësimeve, janë aktualisht 2,000 shtetas të tjerë të BiH që punojnë në Irak dhe Afganistan si punonjës me kontratë në projektet e infrastrukturës apo ato të heqjes së minave.

最終更新: 2016-01-20
使用頻度: 1
品質:

セルビア語

Istovremeno, predstavnik MMF- a u Tirani Jan Peter Olters rekao je da bi vlada trebalo da posveti vise paznje infrastrukturnim projektima.

アルバニア語

Në të njëjtën kohë, përfaqësuesi i FMN në Tiranë, Ian Peter Olters tha se qeveria duhet t' i kushtojë më shumë vemëndje projekteve të infrastrukturës.

最終更新: 2012-04-07
使用頻度: 1
品質:

セルビア語

Premijer Republike Srpske Mladen Ivanić i gradonačelnik Moskve Juri Luzkov potpisali su 3. septembra sporazum kojim se građevinskim preduzećima iz tog entiteta omogućava da učestvuju u infrastrukturnim projektima u Moskvi.

アルバニア語

Kryeministri i Republikës Sërbska Mlladen Ivaniç dhe Kryetari i Bashkisë së Moskës Juri Luzhkov nënshkruan një marrëveshje më 3 shtator, duke hapur rrugën që sipërmarrjet e ndërtimit serbe të Bosnjes të marrin pjesë në projekte infrastrukture në Moskë.

最終更新: 2016-01-20
使用頻度: 1
品質:

セルビア語

DPS obećava da će se boriti protiv ekonomske krize ambicioznim infrastrukturnim projektima kao što su izgradnja autoputa sever-jug i izdašnim investiranjem u turistički i energetski sektor.

アルバニア語

DPS premton të luftojë krizën ekonomike me projekte ambiciozë të infrastrukturës, të tillë si ndërtimi i një autostrade veri-jug dhe duke investuar bujarisht në turizëm dhe sektorët energjitikë.

最終更新: 2016-01-20
使用頻度: 1
品質:

セルビア語

Dvojica lidera složila su se da preispitaju bilateralni sporazum iz 1998. godine kojim se uvoz električne energije iz Bugarske u Tursku vezuje za učešće turskih firmi u bugarskim infrastrukturnim projektima.

アルバニア語

Krerët ranë dakord të shqyrtojnë një marrëveshje dypalëshe të vitit 1998 që lidh importet e elektricitetit të Turqisë nga Bullgaria me pjesëmarrjen e firmave turke në projektet bullgare të infrastrukturës.

最終更新: 2012-04-07
使用頻度: 1
品質:

セルビア語

Njegovi poslovni saradnici svedočili su protiv njega i rekli da je primao novac od preduzetnika koji su želeli da učestvuju u infrastrukturnim i projektima izgradnje puteva u blizini Cetingrada, u Karlovačkoj opštini.

アルバニア語

Shokët e tij të biznesit kanë dëshmuar kundër tij, duke thënë se ai merrte para nga sipërmarrësit që donin të kishin pjesë në projektet e infrastrukturës dhe ndërtimit të rrugëve pranë Cetigradit, në komunën e Karlovacit, në Kroacinë qendrore.

最終更新: 2016-01-20
使用頻度: 1
品質:

人による翻訳を得て
4,401,923,520 より良い訳文を手にいれましょう

ユーザーが協力を求めています。ユーザー体験を向上させるために Cookie を使用しています。弊社サイトを引き続きご利用いただくことで、Cookie の使用に同意していただくことになります。 詳細。 OK